Dodaj do ulubionych

TV Dami na usługach PO - ciąg dalszy POddaństwa

21.01.13, 19:07
A tak sobie napisałem po obejrzeniu dzisiejszej relacji z sesji RM. Prezydent nie wypowiadał się nawet sekundy natomiast przedstawiciel szkodników Radomia czyli PO mówił do woli to co chciał bez o dziwo! manipulacji jak to ma w zwyczaju ta TV.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hehe Re: TV Dami na usługach PO - ciąg dalszy POddańst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 19:33
      Jasne skoro tak jest niby jak piszesz to po co Urząd Miejski w Radomiu od lat lansuje w TV Dami jakiś ,, Magazyn Samorządowy.."
      Gorszy bzdur dawno nie czytałem. Prawda jest taka, że w Radomiu bardzo brakuje lokalnego oddziału TV. Może wtedy jakość demokracji podobnie jak Radom wyglądałaby dużo lepiej.
      • Gość: Anna_PIS Re: TV Dami na usługach PO - ciąg dalszy POddańst IP: *.algo.radman.pl 21.01.13, 19:50
        Dlatego ja nie mam tego problemu, oglądam tylko TV TRWAM.
        • Gość: os. etiuda TV Dami = sługusy PO IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.13, 20:24
          .
          • Gość: Anna_PIS Re: TV Dami = sługusy PO IP: *.algo.radman.pl 21.01.13, 20:26
            Tylko TV TRWAM i Radio Maryja jest obiektywne.
            PRECZ Z FORUM GAZETY WYBORCZEJ.
            • Gość: bNT Re: TV Dami = slugusy PO IP: null 21.01.13, 20:32
              Lepiej sluchac medialne antypolskie scierwa dla ktorych kosiciol jest be a cool sa rabini, marihuana, narkotyki, pedalstwo, i dojenie panstwwej kasy. To mendy z pewnej gazeciny.
            • po-pzpr Re: TV Dami = sługusy PO 09.06.14, 22:31
              TV Dami w manipulacji próbuje prześcignąć TVN.
    • Gość: Afortin Re: TV Dami na usługach PO - ciąg dalszy POddańst IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.13, 20:44
      Jak GW i TVN manipulują swoimi wiernymi zlemingowanmi półmózgami
      vod.gazetapolska.pl/3160-zobacz-co-zrobili-z-drzwiami-tulei
      • Gość: Anna_PIS Re: TV Dami na usługach PO - ciąg dalszy POddańst IP: *.algo.radman.pl 21.01.13, 21:01
        Dlatego ogłaszam bojkot forum Gazety Wyborczej, będę tu tylko pisała, nic nie czytając.
        • Gość: pisdolot I to jest słuszna postawa! IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 21:21
          Tak trzymaj, Anka!
          Jak tak czytam tu wpisy pisowskich troli i bojówkarzy, to widzę jasno, że żaden z nich nic innego nie czyta poza tym, co partia każe tu pisać.
          A co do jazdy po DAMI, to szczyt zakłamania: jak dziennikarz w mediach ogólnokrajowych nie atakuje odpowiednio zajadle i kłamliwie rządu - to sługus salonu, ale jak krytyka lokalnego medium dotyczy lokalnej władzy pisowskiej, to już kryteria oceny zmieniają się o 180 stopni: teraz to krytyka władzy jest oznaką służalczości medium. Nie ważne nawet, że władza ma w tym samym medium swój własny, przez siebie redagowany blok propagandowy.
          Banda półgłówków pisząca do głupszych od siebie w płonnej nadziei, że takich znajdą.
          • Gość: Ania Re: I to jest słuszna postawa! IP: *.algo.radman.pl 21.01.13, 21:44
            Fajna stronka
            www.weekend.fm/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka