i-love-2-ski 03.02.05, 19:20 czy ktos moze mi powiedziec,jaka dzisiaj prognoza pogody? prosze bez inwektyw typu "ty stara i love 2 ski,my znamy takie antysyjamy co to nas nie kochaja,tylko na nas pluja". bede kochani o was wszystkich myslec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 19:22 manny a ty jezdzisz na deskach,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 19:23 niestety nie, wale tylko kijem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 19:26 manny_ramirez napisał: > niestety nie, wale tylko kijem i jeszcze mi powiesz,ze nie plywasz,nie zeglujesz i nie grasz w soccer. jesli odpowiedz jest "nie" na wszystko to nie pisz wiecej. Jak kije to tylko tai-kwan-do przymuje,czy inne martial arts,ale ten nudny baseball,gdzie sie siedzi godzinami bez akcji jest nie do strawienia manny!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 19:27 tak , nie, tak i to bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 19:30 manny_ramirez napisał: > tak , nie, tak i to bardzo dobrze ten soccer cie uratowal,ja mam rodzinna slabosc do graczy,szczegolnie tych co glowkuja dobrze pilki do bramki,wtedy ja (widownia) dostaje zolte kartki,tak mi sie zdarzylo,za pyskowanie z sedzia,he,he czy ty sobie to wyobrazasz,dobrze,ze mi gamon stary czerwonej kartki nie dal:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 20:26 Polecam Twojej uwadze moj ulubiony region narciarski. www.belalpbahnen.ch/d/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 21:56 kosel_maruwi napisał: > Polecam Twojej uwadze moj ulubiony region narciarski. alby kosel za daleko,to juz nasze Colorado blizej,nie mowiac juz o Kanadzie. No coz ,ale dobrze ,ze mamy:)))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: nowa stara rachelcia 03.02.05, 22:37 i-love-2-ski napisał: > kosel_maruwi napisał: > > > Polecam Twojej uwadze moj ulubiony region narciarski. > alby kosel za daleko,to juz nasze Colorado blizej.. Od nas dalej ale kulturowo tak bardzo daleko, ze moj pierwszy raz byl zarazem ostatni. Co zrobic ? Co kraj to obyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: nowa stara rachelcia 04.02.05, 01:55 kosel_maruwi napisał: > i-love-2-ski napisał: > > > kosel_maruwi napisał: > > > > > Polecam Twojej uwadze moj ulubiony region narciarski. > > alby kosel za daleko,to juz nasze Colorado blizej.. > > Od nas dalej ale kulturowo tak bardzo daleko, ze moj pierwszy raz byl zarazem > ostatni. > > Co zrobic ? Co kraj to obyczaj. oj dlaeko,daleko od tej naszej europejskiej kultury,ale sa miejsca,gdzie jest lepiej,a sa i duzo gorsze. najlepiej jak robisz to co lubisz a reszta jest i tak malo wazna:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
texanska_dziwka A ja to jestem stara, i na dodatek zdzira 03.02.05, 20:55 ale najgorsze to juz to, ze z Texasu! Popatrz z czym ja musze zyc na codzien. Czasami jak sie obudze w tym moim zapoconym texanskim wyrku to chce sie isc i do rzeki rzucic, tylko ze u nas rzek nie ma. Same ropociagi. A i to puste. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: A ja to jestem stara, i na dodatek zdzira 03.02.05, 22:01 ale masz ladny nick,szkoda,ze tak dlugo czekalas ma niego:))) long live texas Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: A ja to jestem stara, i na dodatek zdzira 04.02.05, 02:07 so how was it today Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: A ja to jestem stara, i na dodatek zdzira 04.02.05, 02:15 uj slisko,slisko,dobrze,ze w calosci jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: A ja to jestem stara, i na dodatek zdzira 04.02.05, 02:37 no to dobrze , nu ale sie na forum swiat wynarabialo zydzi zeszli w podziemie , oni potrafia znalezc wyjscie z najgorszej sytuacyji. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: A ja to jestem stara, i na dodatek zdzira 04.02.05, 03:26 fs_suck napisał: > no to dobrze , nu ale sie na forum swiat wynarabialo zydzi zeszli w podziemie , > > oni potrafia znalezc wyjscie z najgorszej sytuacyji. ja nie wiem kto to zydzi,gdyz ja ci tylko i love 2 ski:)) Odpowiedz Link Zgłoś