Dodaj do ulubionych

Piecbud kotły

19.05.13, 22:59
Planuję zakup kotła, bo niestety stary zepsuł się i naprawa jest praktycznie niemożliwa. Słyszałem i czytałem dużo dobrego o tej firmie. Czy ktoś ma może od nich kocioł? Byłbym wdzięczny za wszelkie praktyczne informacje "z pierwszej ręki".
Obserwuj wątek
    • Gość: karolo Re: Piecbud kotły IP: *.centertel.pl 21.05.13, 22:16
      ja mam z tej firmy kocioł z podajnikiem, KJ MP2. mam go od niedawna, ale po pierwszych 2 miesiącach mogę powiedzieć, ze radzi sobie z każdym opałem naprawdę dobrze, wykonanie solidne. jeżeli miałbym komuś polecać, to na pewno poleciłbym tą firmę. więcej informacji mogę napisać po dłuższym użytkowaniu. :)
    • Gość: Piecuch Piecbud to piece, a nie kotły IP: *.181.164.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.05.13, 22:23
      Uwież mi :)
    • Gość: michał.k Re: Piecbud kotły IP: *.39.60.107.serv4web.pl 27.05.13, 23:29
      Ja użytkuję kocioł KJ G z podajnikiem ślimakowym, moc 15kW. Sprawdza się bardzo dobrze, dom parterowy, pow. 90mkw. Nie ma przy nim za wiele roboty, dobrze trzyma temperaturę, od czasu zakupu żadnej awarii nie miałem.
    • Gość: grzesiek36 Re: Piecbud kotły IP: *.sattom.pl 30.05.13, 23:51
      Ja zastanawiam się nad kotłem KJ G z Piecbudu - może ktoś mógłby podzielić się opinią z własnego użytkowania? Głównie chodzi mi o komfort użytkowania i awaryjność.
      • Gość: mariusz Re: Piecbud kotły IP: *.105.178.226.serv4web.pl 31.05.13, 21:50
        Mam ten model kotła od niecałego roku i sprawdza się naprawdę dobrze, w użytkowaniu nie stanowi żadnego problemu. Dobra jakość wykonania, także nie ma się do czego przyczepić.
    • Gość: piotrek Re: Piecbud kotły IP: *.centertel.pl 12.06.13, 22:48
      ja teraz przymierzam się do zakupu kotła tej marki - mam na oku KJ G, czytałem o nim sporo i generalnie ludzie nie narzekają?
      • Gość: n&n Re: Piecbud kotły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 22:26
        mam piec KJ G raptem parę miesiecy, więc trudno mówić o dłuższym użytkowaniu, ale na razie sprawuje się rewelacyjnie, jest bezobsługowy - tyle co faktycznie zarzucić zasobnik opałem, ustawić temperaturę, i wszystko hula. przy zakupie też kierowałem się opiniami z różnych forów i były dobre, dlatego go zamówiłem.
    • Gość: Piecuch Tylko palenie plastiku! IP: *.180.98.129.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.13, 10:07
      Palenie plastiku oraz gra w piki dają wyniki - reszta to bzdety!
      • Gość: gibon Piecbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.14, 17:46
        A ja chce zapytać czy ktoś ma może piecokuchnie piecbudowską i powie mi jak się to sprawuje w praktyce? dokładnie coś takiego piecbud.net.pl/produkty1/pieco-kuchnie
        i czy na 80m2 wziąć taką co jest przenzaczona na 50m2 czy na 100m2 ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka