Dodaj do ulubionych

Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 tys. zł

29.07.13, 12:53
tylko 260 tyś zł
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarnowidztwo Re: Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 13:33
      Rozumiem, że skoro promocją zajęło się Discovery, to prezydent rozpirzył nieudolny od lat wydział promocji i w ten sposób znalazł 260 000 zł :D:D:D
    • Gość: yt Phi...też mi pieniądze....dwie pensje IP: 80.249.5.* 29.07.13, 13:34
      największego specjalisty od elektrowni atomowych Grada i po bulu.
    • dialog Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 tys. zł 29.07.13, 14:09
      Ciekawe, czy to będzie film obiektywny o Radomiu, czy taki na zamówienie - czy będzie to film pokazujący wspaniałe bogate miasto ze wspaniałymi władzami, fontannami i pomnikami, czy miasto pogrążaone w bezrobociu, marazmie, nieudolności władz, promowaniem przez władze architektonicznego kiczu ( vide- wspomniane " wspaniałe" fontanny).
      • Gość: Marcin Re: Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 ty IP: *.250.tronic.pl 29.07.13, 16:46
        Ty albo chcesz bić pianę albo czytać nie umiesz. Wyraźnie w artykule powiedziano, że za całość filmu płaci miasto - a Ty się spodziewasz dziennikarstwa śledczego?
    • succour Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 tys. zł 29.07.13, 16:51
      Znam kilka osób, które bardzo mocno wkomponowałyby się w taką "promocję" i są jak najbardziej wiarygodne.

Znam też studio TV w Radomiu, które za 1/5 tej ceny chętnie podjęłoby się zrobienia kilku ująć promujących nie tylko projekty Magistratu.
      • Gość: abt Re: Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 ty IP: *.247.102.46.servers.nopeout.com 29.07.13, 17:52
        Klepacki wyluzuj. Ja bym zrobiła TEN FILM ZA 1/10 TYLKO CO Z TEGO?
        • succour Do "abt". 30.07.13, 12:24
          Ja rozumiem, iż jedna budka przy dworcu kasy należnej nie przynosi.
          Ja rozumiem, iż kilka etatów w budżetówce jest niskodochodowe.
          Ja rozumiem, iż tylko co z tego
          kiedy się rozumu nie ma najlepszego.

Ale do rzeczy.
          Nie przypominam sobie abym w ostatnim okresie gdzieś na jakiś "światowych" programach TV typu "discovery" lub innych mógł oglądać wieści o wykopaliskach, zakładzie produkcyjnym czy też o Air Show, który już dawno temu wybił się ponad komercję.
          Szybki test wiedzy wśród Radomian z czym kojarzy im się "Piotrówka" przypomina pierwszy egzamin na prawo jazdy, 95% oblewa test.

Nie wszystkim także przychodzi zrozumieć, że demagogia w prowadzeniu dysputy sprowadzają postawę adwersarza do roli osoby zajmującej się wygłaszaniem problemów nieistotnych, co z kolei przeradza się w niemoc typu "tylko co z tego".

A zatem określ Klepackiemu i innym; co byś jak byś i co ci z tego by wynikło.
          Wspomnę, iż onegdaj komercyjne wycieczki po morzach i oceanach nie poskutkowały uszyciem nawet 1m kwadratowego żagla na jakąś krypę. Ale system działa.
          • Gość: jak Re: Do "abt". IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.07.13, 18:48
            succour, jesteś - delikatnie mówiąc - człowiekiem ograniczonym. Ograniczonym umysłowo.
            • Gość: Radom Re: Do "abt". IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.13, 03:10
              to bardzo dobrze, że Radom się reklamuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka