artur.szczesny 29.07.13, 12:53 tylko 260 tyś zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czarnowidztwo Re: Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 13:33 Rozumiem, że skoro promocją zajęło się Discovery, to prezydent rozpirzył nieudolny od lat wydział promocji i w ten sposób znalazł 260 000 zł :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yt Phi...też mi pieniądze....dwie pensje IP: 80.249.5.* 29.07.13, 13:34 największego specjalisty od elektrowni atomowych Grada i po bulu. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 tys. zł 29.07.13, 14:09 Ciekawe, czy to będzie film obiektywny o Radomiu, czy taki na zamówienie - czy będzie to film pokazujący wspaniałe bogate miasto ze wspaniałymi władzami, fontannami i pomnikami, czy miasto pogrążaone w bezrobociu, marazmie, nieudolności władz, promowaniem przez władze architektonicznego kiczu ( vide- wspomniane " wspaniałe" fontanny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 ty IP: *.250.tronic.pl 29.07.13, 16:46 Ty albo chcesz bić pianę albo czytać nie umiesz. Wyraźnie w artykule powiedziano, że za całość filmu płaci miasto - a Ty się spodziewasz dziennikarstwa śledczego? Odpowiedz Link Zgłoś
succour Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 tys. zł 29.07.13, 16:51 Znam kilka osób, które bardzo mocno wkomponowałyby się w taką "promocję" i są jak najbardziej wiarygodne. Znam też studio TV w Radomiu, które za 1/5 tej ceny chętnie podjęłoby się zrobienia kilku ująć promujących nie tylko projekty Magistratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abt Re: Promocja Radomia na Discovery za ponad 260 ty IP: *.247.102.46.servers.nopeout.com 29.07.13, 17:52 Klepacki wyluzuj. Ja bym zrobiła TEN FILM ZA 1/10 TYLKO CO Z TEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
succour Do "abt". 30.07.13, 12:24 Ja rozumiem, iż jedna budka przy dworcu kasy należnej nie przynosi. Ja rozumiem, iż kilka etatów w budżetówce jest niskodochodowe. Ja rozumiem, iż tylko co z tego kiedy się rozumu nie ma najlepszego. Ale do rzeczy. Nie przypominam sobie abym w ostatnim okresie gdzieś na jakiś "światowych" programach TV typu "discovery" lub innych mógł oglądać wieści o wykopaliskach, zakładzie produkcyjnym czy też o Air Show, który już dawno temu wybił się ponad komercję. Szybki test wiedzy wśród Radomian z czym kojarzy im się "Piotrówka" przypomina pierwszy egzamin na prawo jazdy, 95% oblewa test. Nie wszystkim także przychodzi zrozumieć, że demagogia w prowadzeniu dysputy sprowadzają postawę adwersarza do roli osoby zajmującej się wygłaszaniem problemów nieistotnych, co z kolei przeradza się w niemoc typu "tylko co z tego". A zatem określ Klepackiemu i innym; co byś jak byś i co ci z tego by wynikło. Wspomnę, iż onegdaj komercyjne wycieczki po morzach i oceanach nie poskutkowały uszyciem nawet 1m kwadratowego żagla na jakąś krypę. Ale system działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Do "abt". IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.07.13, 18:48 succour, jesteś - delikatnie mówiąc - człowiekiem ograniczonym. Ograniczonym umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radom Re: Do "abt". IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.13, 03:10 to bardzo dobrze, że Radom się reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś