p34we 08.08.13, 10:50 witam, są gdzieś w pobliżu radomia plaże naturystyczne? jeśli tak to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucjan Re: plaże naturystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 11:00 zwariowałeś .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: plaże naturystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 11:47 Również jestem ciekawa , chciała bym wreszcie całe ciało opalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: plaże naturystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 11:54 tylko opalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: plaże naturystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 12:03 Gość portalu: Alfons napisał(a): > tylko opalic Mam nadzieje że nie tam takich koniobijców jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
koral1213 Re: plaże naturystyczne 26.08.13, 00:03 A ja bylam na plazy naturystycznej kilkanaście razy bedac na 2 tygod wczasach w Swinoujsciu. Oczywiście plaza dla naturystów jest po stronie niemieckiej w miejscowości Ahlbeck(sciezka rowerowa lub pieszo). Bylam tam z facetem i dzieckiem w 2011 i w lipcu 2013r.Oznajmiam ze widywałam tam matke grajaca z kilkuletnim synem w pilke-nago.Kobieta bawiaca się z psem w aport,pary kapiace się nago+masaze piwko.Wiele takich sytuacji było. Tablicami jest odznaczona "plaza dla naturystow" od zwyczajnej. A co najbardziej mnie denerwuje w tym to ,to ze wzdłuż plazy naturystycznej spacerują ubrani obserwtorzy. Moim zdaniem jak plaza dla naturystów to plaza dla naturystów-powinni wchodzić osoby bez okrycia. Jest na to sposób,mozna rozbic się(rozlozyc) bliżej lasu(dalej od brzegu morza). Można się opalac i kapac.Sprawa indywidualna i naturalna.Chetnie bym skorzystala z bliższej plazy dla naturystów.Slyszalam ze tez były lub sa organizowane naturystyczne spływy kajakowe po rzece Bug. Chetnie bym skorzystala... Anka Odpowiedz Link Zgłoś