Dodaj do ulubionych

Czy cena wody na Air Show została ustalona? Bad...

23.08.13, 20:31
Postawiliby dystrybutory typu Tekst linka i byłoby po problemie. Chyba, że wolicie płacić za butelkę wody jak na lotniskach lub nadmorskich kurortach...
Obserwuj wątek
    • Gość: JJK Jakby taki producent wody myślał IP: *.free.aero2.net.pl 23.08.13, 21:24
      to by się dogadał z organizatorem i do każddego wykupionego biletu dodawałby "za darmo" na bramce wejściowej specjalnie przygotowaną na tę okazję np. litrową butelkę wody. Z oryginalną kolorową reklamową obwolutą z reklamą Radomia, Air Show i swoją.
      No ale lepiej ustalić cenę za 1,5 litra na 5 pln.
      Jak się ta firma od tej wody nazywa ? Vero coś tam. Trzeba sobie ją zapamiętać. Przecież jest tyle innych marek.
    • macine123 Skandal z tą wodą, pazerność nie zna granic 23.08.13, 21:32
      Skandal z tą wodą, żeby nie można wnieść półtora litra wody w butelce z tworzywa sztucznego. Pazerność dystrybutora wody mineralnej nie zna granic. Do tego cholernie drogie bilety. Ja bojkotuję ten pokaz, w ramach protestu.
      • Gość: PL Re: Skandal z tą wodą, pazerność nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 22:20
        macine...
        drogie bilety ???
        a byłeś na jakimś innym pokazie.. nie znasz życia kolego
        • Gość: adam Re: Skandal z tą wodą, pazerność nie zna granic IP: *.finemedia.pl 24.08.13, 14:21
          byłem na pokazach w Hradec Kralowe taniej i nikt mnie nie rewidował wodę mieliśmy z Polski a piwo /PIWO a nie siki/ miejscowe
          • Gość: trawiata1 Re: Skandal z tą wodą, pazerność nie zna granic IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.13, 21:46
            Napiszę krótko.Złodzieje nigdy nie mogą nachapać się. Dlatego wraz z rodziną i znajomymi zrezygnowaliśmy z takich pokazów. Namawiam też innych do tego.
            • Gość: widz Re: Skandal z tą wodą, pazerność nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 12:05
              a co na to nasz pisowski prezydent, czy maczal w tym swoje lapki w bialych rekawiczkach????
              zapewne mial na to wplyw,, a kto zabral te butelki z woda co ludzie wyrzucali????
              chluby to miastu naszemu nie przynioslo!!!! panie prezydencie!!!
    • fankalotow Czy cena wody na Air Show została ustalona? Bad... 25.08.13, 09:44
      musiałam wyrzucić do kosza butelki wody dopiero co zakupionej w sklepie nieodkapslowanej, bo zmusili mnie do tego panowie stojący na bramkach przy wejściu, ciekawe czym się różni woda ze sklepu nieodkapslowana od tej sprzedawanej w niebotycznej cenie na lotnisku, rozumiem jeszcze, że nie można było wnieść wody odkręconej, to jeszcze zrozumiem, ale zakorkowana oryginalnie?
      • Gość: leming Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 12:24
        powiem tak...budki drewniane wyrzuca z dworca a całe miasto w ogródkach piwnych ślicznych ...che che...butelki kaŻe wyrzucać ...myślę ze najlepiej będzie jak nas wszystkich wyrzuci...i tylko biedronki zostaną...
      • gelerth35 Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B 25.08.13, 13:16
        Czy organizatorzy chociaż przez chwilę pomyśleli? Nie wydaje mi się! Mam butelkę 1,5l z niegazowaną wodą mineralną, na bramce pod naciskiem panów dozorców.... eeee ochroniarzy wodę wylewam, ale butelkę biorę ze sobą, kilka metrów za bramką napełniam butelkę wodą niegazowaną na stoisku Wodociągów Miejskich. Będąc na terenie lotniska i tak mam butelkę 1,5l z wodą, czyli co komu przeszkadzała moja legalnie za ciężko zarobione pieniądze zakupiona woda??? Bareja wiecznie żywy!
        • p3p2 Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B 26.08.13, 09:25
          A wpadłeś na to, że nikt nie wie czy to woda czy nie woda i czy oryginalna czy nieoryginalna?
          Jest fobia na punkcie bezpieczeństwa i tyle. Był jasny komunikat, że najpierw 200 ml (potem zmienili na 500ml) wiec chyba wiadomo było. Ja miałem bidon, napełniłem go wodą i się nie stresowałem tylko oglądałem samoloty. Jak ktoś chce znaleźć dziurę w całym to znajdzie. Jak ktoś nie chciał kupować wody na miejscu (bo uważał, że droga albo cos) to wystarczyła pusta butelka lub inne naczynie.
          • Gość: Czytelnik Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 09:40
            To było poniżające, płacąć 40zł za bilet i później konieczność odstania w kolejce do wodopoju jak zwierzęta. Jak ktoś przyjechał z okolicy to mogł zacisnąć zęby i przeżył pare godzin, ale jak ktoś chciał być na całych pokazach to zjawiając się tuż po 8ej i wychodząc tuż przed 20 to ciężko.
            • Gość: wyborca Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 16:25
              Ale poniżanie obywateli jest ulubionym działaniem Po-PiSu. Pamiętajcie o tym przy wyborach.
          • Gość: fasd Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 16:32

Argument godny pisowca i poplecznika popisu. Co miałem wnieść nitroglicerynę?
            • p3p2 Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B 27.08.13, 07:26
              Gość portalu: fasd napisał(a):

>
              > Argument godny pisowca i poplecznika popisu. Co miałem wnieść nitroglicerynę?

Cóż, jak się nie ma żadnych argumentów to pozostaje tylko zwyzywania od pisowca, palikotowca, peowca, żyda, pedała, niemca, komucha, etc - prawda?

Pozostaje nauczyć się czytać ze zrozumieniem i następnym razem jak organizator mówi, że tylko do 0.5l to nie wnosić 1.5 litra. Można było wnieść 3x0.5l bez problemu.
        • Gość: qwe Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 16:30
          Ale butelki kupione na terenie lotniska są słusznie ideologiczne a te z zewnątrz nie.
      • Gość: widz Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 16:29
        Różni się tym,m że nie była kupiona od monopolisty po zawyżonej cenie. Mam nadzieję, że UOKiK nałoży milionowe kary na winnych. Ale tak naprawdę to powinni wziąć do depozytu i oddać po imprezie. Prokuratura powinna wszcząć śledztwo przeciwko organizatorom za niszczenie własności prywatnej i narażenie zdrowia widzów.
        • Gość: papkin Re: Czy cena wody na Air Show została ustalona? B IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.13, 17:24
          Masz racje. Lecz co by pili dozorcy ups. pracownicy służby porządkowej???????
        • Gość: Mieszkaniec Kolejna wigilia już za 4mc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 08:07
          Za 4mc kolejna wigilia, ciekawe czym tym razem zaskoczą nas organizatorzy :)
    • b-ania Woda, woda.... 27.08.13, 08:07
      Radom musi jednak "słynąć" z napojów. Najpierw Zagłoba dostał tu kuflem piwa w łeb, później"chytra baba" zabierała Zbyszka z Bogdańca teraz Veroni chyba też Zbyszka zawyżył cenę. Do tego wodociągi miejskie są na dużym plusie (1ml zł zysku!!!), bo wiadomo cena wody w Radomiu jedna z wyższych w Polsce. Coś z ta wodą w Radoniu jest nie tak, bo i wodolejstwo też tu czasami króluje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka