Dodaj do ulubionych

Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruje ...

30.08.13, 16:19
Jeżeli Fałek mówi, że to dobry pedagog, to ja bym się mocno przyglądał jego kompetencjom...
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.13, 16:57
      Ale Cię Aniu kolega załatwił;-) I bardzo się cieszę. A swoją drogą, to powinieneś się Pan Panie Fałek podać do dymisji. Z jakiej racji my (podatnicy) mamy płacić pani Stańczyk odszkodowanie za Twój brak kompetencji i cwaniactwo. Kończ Ryszard, wstydu oszczędź!!!!
      • Gość: olo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 19:24
        Spokojnie komuchu nie podniecaj się. Pisanie o naszych podatkach to wciskanie ciemnoty. Ty pajacu akurat nic nie płacisz i ja mam gdzieś te twoje wydumane opłaty.
        • Gość: Podatnik Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:08
          A ja akurat podatki płacę (pracuję poza budżetówką) i podobnie, jak "przedmówcy" nazwanemu przez ciebie komuchem (tak bez powodu), nie podoba mi się, że Fałek namieszał, a teraz podpowiada swojej znajomej (nie mam pojęcia, jakie dokładnie łączą ich więzi), żeby ubiegała się o odszkodowanie od miasta, czyli z budżetu. W żadnej kapitalistycznej firmie (a przecież kapitalizm to twój ukochany ustrój antykomunisto) pracownik namawiający osobę trzecią do skarżenia własnej firmy/pracodawcy nie uniknąłby "wywalenia z pracy na zbity pysk". Oczywiście z Fałkiem tak nie będzie.
          • Gość: Stacja utylizacji Prywatny folwark Fałka - Oświata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:15
            Jak Pan Prezydent AK zorientuje się, że przez F traci w oczach wyborców może go zutylizuje?
            • Gość: olo Re: Prywatny folwark Fałka - Oświata IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:27
              Fałek ma duży elektorat tych co nie używają internetu a wyborczą co najwyżej się podcierają. To gość praktycznie wybieralny zawsze czy się komuś podoba czy nie.
            • Gość: RAC Czyszczyciele oświaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:27
              Fałek nie szkodzi Kosztowniakowi. On za niego robi czarną robotę, Nieważne czy mądrze czy głupio, ważne że skutecznie i z aprobatą. Za wszystkie te działania w polu oświatowym odpowiada Prezydent, a jego urzędnicy są tylko jego narzędziem.
              Tam gdzie się chce rozwalać bierze się łom. Kosztowniak wziął Fałka do oświaty.
              • Gość: wers Re: Czyszczyciele oświaty IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:44
                Ofiarą oświaty Michnikowej gazety jesteś ty.
          • Gość: KubuśFuchatek Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:15
            Ja podobnie jak moi przedmówcy z wyjątkiem ola, którego nie stać na nic więcej jak ubliżanie innym piszącym tutaj, nie zgadzam się na to żeby Fałek nieudacznik, " specjalista " bóg jeden wie od czego, bo na pewno nie od oświaty, kręcił sobie lody ze znajomymi i krewnymi królika a potem bezczelnie wysyłał tychże po moje , twoje i twoje i twoje radomianinie i radomianko pieniądze do sądu. Zrobił bagno to niech teraz sięga do swojej bogatej kieszeni i płaci koleżance odszkodowanie za to że numer nie wyszedł. Ja nie mam zamiaru , dosyć marnotrawienia naszych pieniądzy na prywatne układziki.
            • Gość: olo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:29
              Jesteś pajac jak zwykle. Do roboty się weź darmozjadzie. Jesteś pośmiewiskiem tego forum.
              • Gość: KubuśFuchatek Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:27
                Powiedział olo stojąc przed lustrem :D:D
          • dialog Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj 30.08.13, 20:27
            Gość portalu: Podatnik napisał(a):

> A ja akurat podatki płacę (pracuję poza budżetówką) i podobnie, jak "przedmówcy
            > " nazwanemu przez ciebie komuchem (tak bez powodu), nie podoba mi się, że Fałek
            > namieszał, a teraz podpowiada swojej znajomej (nie mam pojęcia, jakie dokładni
            > e łączą ich więzi), żeby ubiegała się o odszkodowanie od miasta, czyli z budżet
            > u. W żadnej kapitalistycznej firmie (a przecież kapitalizm to twój ukochany ust
            > rój antykomunisto) pracownik namawiający osobę trzecią do skarżenia własnej fir
            > my/pracodawcy nie uniknąłby "wywalenia z pracy na zbity pysk". Oczywiście z Fał
            > kiem tak nie będzie.

To jest klasyczne działanie na szkodę własnej firmy. Panie prezydencie Kosztowniak - jeszcze trochę, a będzie miał Pan dylemat - labo Fałek, albo Pan bo jak tak dalej pójdzie, to Pana zastępca zapracuje na referendum o Pana odwołanie. Im szybciej Pan zdymisjonuje osobę tak szkodzącą radomskiej ośiwacie i sportowi ( nie licząc ukochanych zapaśników oczywiście) tym lepiej.
        • Gość: UKS Skok na kasę i władzę - udaremniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:21
          Nikt nie życzy sobie, aby z naszych podatków opłacać "prywatne błędy" niekompetentnego Fałka. Niech płaci jej z własnych pieniędzy. Najwyższy czas aby urzędnicy odpowiadali za to co robią. Przykład musi iść od góry. Najpierw musi odpowiadać jako Przewodniczący komisji, a po za tym jako Prezydent.
          • Gość: olo Re: Skok na kasę i władzę - udaremniony IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:32
            Nie pisz za innych palancie
        • dialog Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj 30.08.13, 20:24
          Gość portalu: olo napisał(a):

> Spokojnie komuchu nie podniecaj się. Pisanie o naszych podatkach to wciskanie c
          > iemnoty. Ty pajacu akurat nic nie płacisz i ja mam gdzieś te twoje wydumane opł
          > aty.

Chciałbym zobaczyć Twojego PIT-a.
          • Gość: olo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:32
            Jak będzie komuna to może i zobaczysz.
        • Gość: Jaaa Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:46
          Ojojoj, rozpędziłeś się nieco. Poza zwykłym, bezpodstawnym ubliżaniem żadnej merytoryki. A ja również nie zgadzam się z tym, aby MOJE pieniądze służyły niekompetencji pana wiceprezydenta. Ale mam pomysł, zróbmy klasy 40- osobowe, zwolni się nauczycieli i będzie kasa na kolejne odszkodowani dla znajomych. Dzieciom ta liczebność nie zaszkodzi, wszak teraz będą grały w szachy- pomysł pana wiceprezydenta. A, pragnę przypomnieć, że to nie pierwszy przegrany proces pana F.
          • Gość: wers Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:49
            Twoje pieniądze. Dobre. No to nie dawaj ich. Pozwalasz żeby robili nie to co chcesz z twoimi pieniędzmi to nie dawaj bo wychodzisz na frajera.
            • Gość: Pieniądz Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:33
              olo cymbale ( tym Jankielowym do pięt nie dorastasz) , my dajemy??????? My jesteśmy zmuszani do oddawania swoich pieniędzy przez osły siedzące w ławach sejmowych, przez ignorantów partyjniackich siedzących w radzie miasta, nikt nie chce swoich pieniędzy dawać... nawet ty , jak widać z twojej wypowiedzi.
          • Gość: absolwent 81 Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 23:57
            Czy paiętacie co komentujecie. Piszecie takie" pierdoły" ,,ze zastanawiam się skąd umiecie pisać! O myśleniu porozmawiamy innym razem :-)
    • Gość: Ryszard Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 17:36
      W Platformie toczy się brutalna walka między ludźmi, którzy chcą władzy dla władzy i pieniędzy, a ludźmi, którzy przyszli do polityki, by zmieniać Polskę na lepsze, dokonywać dobrych zmian w naszym państwie. Ideowi politycy przegrywają z chciwymi aparatczykami.
      • marcin.z.radomia Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj 30.08.13, 17:47
        A wydawało mi się, że to konflikt między niekompetentnym Wiceprezydentem a byłym dyrektorem szkoły, który za brak popierania zatrudnienia radnego wyleciał ze stanowiska?
        • Gość: olo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 19:25
          A ci z PO czy SLD są kompetentni? Niezłe jaja.
          • dialog Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj 30.08.13, 20:29

> A ci z PO czy SLD są kompetentni? Niezłe jaja.

Nie martw się nai o jednych, ani o drugich- bardziej niekompetentnych od tych z PiS nie znajdziesz.
            • Gość: olo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:33
              No to ja ich chcę a tobie zostawiam tych kompetentnych lewaków
        • Gość: Sumienie Radomia Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 19:30
          Oczywiście, nie chciał zatrudnić kolegi prezydenta z PiS to musiał wylecieć. Nawet Ziobra z PiS-u wyrzucili i innych tylko za inne poglądy:-). To chyba normalne że musiał polecieć, sam przecież nie należy do PiS.
          • Gość: z młodzieżówki Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:24
            Dzieciaku najpierw zapytaj mamy czy dobrze myślisz póżniej jak ci pozwoli się kompromitować to pisz. Fajnie się takimi jak ty kieruje. Im więcej frajerów tym lepiej.
      • Gość: Radomianin Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.free.aero2.net.pl 30.08.13, 17:59
        Fałek jest w PiS-ie, i powinien podać się do dymisji. Jednakże nie upolityczniajcie sprawy. To jest tylko prywata.
        • Gość: vsdv agentura rządzi w Polsce IP: *.yourproxyhost.com 30.08.13, 18:57
          Pier.dolina agentura. PiSie wróć do władzy i rozpier.dol tą szechterowską agenturę.
          • Gość: Świeży oddech PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 19:26
            Dobrze, że nikt nie stoi ponad prawem. Fałek zawinił - powinien odejść.
            • Gość: olo Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 19:30
              A w czym to zawinił? Sąd platformiany kompletnie nie miał racji z czego prędzej czy później się wycofa po cichu. Popatrzcie jak cichaczem wypuszczają kibiców Ruchu oskarżonych o bijatykę z Meksykanami. A ten z Amber Gold za chwilę wyjdzie i spokojnie dostanie odszkodowanie. Jz dawno powinniśmy zasadzić kopa tyk nieudacznikom z PO
              • Gość: Urszula PO nie o taką Polskę mi chodziło Machloje wasze IP: 74.63.112.* 30.08.13, 19:57
                Złożyłam pozew do sądu z klauzulą zakazu wyjazdu mojego męża, uzasadniając jego chęcią ucieczki. Sąd wyznaczył sprawę za 5 miesięcy. Na pierwszej sprawie sąd odroczył rozprawę bo... mąż zdążył uciec za granicę.
                To jest równość wobec prawa? Zbyt wielu Tulejów jest w polskich (czy jeszcze polskich) sądach.
                • Gość: Paragraf Re: PO nie o taką Polskę mi chodziło Machloje was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:37
                  Trzeba było złożyć pozew z prośbą o zabezpiecznie ...klauzula " prawniczko z bożej łaski" to jest wykonalności.
              • Gość: Kwantyfikator Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:10
                Sąd jest niezawisły i prawnicy kształcą się cały czas bez względu na to jaka opcja polityczna w danym czasie rządzi. Niestety Pan F. wykazał się nadzwyczajnym brakiem kompetencji, gdyż dopuścił do tego, aby osoba nie mająca pojęcia o motoryzacji wyznaczała kierunki rozwoju szkoły samochodowej. Za takie działanie na szkodę przyszłych pokoleń i szkodę miasta Radomia powinien ponieść konsekwencje. W dodatku Radom jest ceniony w technice motoryzacyjnej od lat. Dlatego oprócz innych wyjątkowych osiągnięć w zakresie NT - to w Radomiu ma być uruchomiony Centralny Ośrodek Szkolenia ITD. Zaś jeżeli Pan F, nie lubił Pana B, to mógł zmienić go na innego, ale kompetentnego z zakresu innowacyjnych technologii motoryzacyjnych, m. in.: CAPS, CMS, TSA, CVM, MOST, FlexRay, sieci CAN i LIN, systemy: LDW, BLIS, DAC .... Jak ktoś ma rządzić w organizacji i wytyczać kierunki, gdy nie ma o tym pojęcia? Być może ta osoba świetnie poradziłaby sobie w szkole ogólnokształcącej, gimnazjum, podstawówce - jednakże to co się stało - przekroczyło wszelkie granice.
                • Gość: jitter Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:21
                  Strasznie zawiły wywód. Formalnie to była komisja a nie żaden Falek. A sąd jest PO który wiedząc o bezzasadności zaskarżenia wpisał się w zadymę polityczną.
                  • Gość: xyz Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:27
                    Takie bzdury powiadasz. Gdyby sąd był tylko PO - to po zmianie władzy mielibyśmy czyste bezprawie. Trzeba byłoby odsunąć wszystkich sędziów:-)
                    • Gość: olo Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:34
                      No i trafiłeś właśnie mamy bezprawie.
                  • Gość: jjtt Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:39
                    Pokaż mi przepis, który pozwala sędziemu należeć do partii
              • Gość: absolwent 81 Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 00:14
                Myślę,ze Ci co tu piszą(są wyjątki) nie mają rozumu. Nie znacie sprawy,a tyle piszecie!!!!!
                • Gość: Sowaprzemądrzała Re: PiS-owska agentura rządzi w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 08:53
                  Szanowny panie skoro pan zna tę sprawę to znaczy że jest pan a) członkiem komisji konkursowej , b) zaufanym człowiekiem pana Fałka i miał pan związek z przygotowaniem tego konkursu, c) sędzią wojewódzkiego SA . Proszę zakreślić właściwą odpowiedź jeśli nie proszę nie ganić innych bo wie pan o tej sprawie tyle co inni .
                  Ps. część wypowiadających się tutaj wypowiada się co do fałkowskiej polityki oświatowej szkoda że tego pan nie zauważył.
          • ar.co Re: agentura rządzi w Polsce 30.08.13, 20:03
            Uwielbiam to paranoidalne widzenie Szechtera pod każdym krzaczkiem. A sam wylewasz swoje kompleksy na forum GW.
            Najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że każdy taki post sfrustrowanego pisiórka to kasa dla Gazety.
            • Gość: olo Re: agentura rządzi w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:25
              Co chcesz od niego ma rację dla Michnika jesteś frajerem tyle, że pożytecznym
          • dialog Re: agentura rządzi w Polsce 30.08.13, 20:33
            Gość portalu: vsdv napisał(a):

> Pier.dolina agentura. PiSie wróć do władzy i rozpier.dol tą szechterowską agent
            > urę.

W Radomiu rządzi właśnie PiS, przyjacielu i widać jak na dłoni, jak nieudaczne i sciągające na dno są rządu PiS-u.
            • Gość: olo Re: agentura rządzi w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:35
              To twoje zdanie większość chce PISu a nie tego co jest obecnie. Za dwa lata w całym kraju będzie PIS.
            • Gość: Mer Re: agentura rządzi w Polsce IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 06:42
              Rządzi a ty dzicko od palikota myslisz ze ma wplyw na sady? Wplyw na sady ma tylko rzad i premier czego dowodem byly ustalania z "Tuskiem" akcji w sadzie okregowym w gdansku.
      • Gość: absolwent86 Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 00:02
        Dlatego tak bliski jest im Wojciech Bernat :-)
    • Gość: olo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:18
      Hey mundrolu a ty masz kompetencje aby się przyjrzeć jego kompetencjom?
      • dialog Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj 30.08.13, 20:35

> Hey mundrolu a ty masz kompetencje aby się przyjrzeć jego kompetencjom?
        Jak widzę, jedyną Twoją kompetencją jest obrażanie innych i brak umiejętności pisania po polsku. Gratuluję serdecznie towarzyszu sekretarzu komitetu dzielnicowego PiS.
    • Gość: olo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:30
      Nie umiesz nawet się przyjrzeć swoim których nie posiadasz więc co dopiero możesz powiedzieć o innych.
      • Gość: sąd czy Sąd? ~~~~~~~~ IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 21:13
        Ja na wyznaczenie terminu sprawy czekam już kolejny miesiąc i nie mogę się doczekać... A tu po miesiącu zapadł wyrok. To trochę podejrzane, więc nad bezstronnością sądu też się zastanawiam.
        Wszyscy tu odbiegają od tematu. Pan B. zwolnił nauczycielkę, bo mu się nie podobała, zrobił to bezprawnie i sąd nakazał ją przywrócić. Najpierw twierdził, że wszystko podpisał- a okazało się, że nie. Później zamknął stację, choć wszyscy twierdzili (oprócz niego), że przynosi zyski. Następnie podważył zapis o potrzebnych kwalifikacjach, choć MEN gazecie wyborczej odpowiedział, że komisja (przypominam 9-osobowa) miała obowiązek nie dopuścić kandydata do dalszej części ze względów formalnych. I człowiekowi, który często mija się z prawdą i jest tak zatwardziały w swojej nienawiści sąd uwierzył na słowo, bo nawet nie potrzebował dowodów... Mi nie mieści się w głowie :-(
        • Gość: Pytajnik Re: ~~~~~~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:44
          A skąd ty wiesz co pan B. załączył do skargi?? Jakim cudem nie będąc stroną widziałeś akta sprawy.
          • Gość: amikeo Re: ~~~~~~~~ IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 06:41
            Co Pan B. załączył to on wie tylko zapomniał, że 20 sierpnia sąd zwrócił się do magistratu o dostarczenie wszystkich dokumentów konkursowych. Tak żeby sobie poczytać.:)
    • Gość: Jaaa Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 20:54
      Bardzo trafne spostrzeżenie:)
      • Gość: wers Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 21:00
        Nie zmieniaj nicków. Wyjdź na chwilę do ludzi a nie tak stale przy kompie. Zobaczysz rzeczywistość i jakie zdanie mają na temat rządów w kraju PO.
      • Gość: Jola Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 21:37
        Dajcie już spokój temu Fałkowi. Jest odpowiedzialny za oświatę i musi brać wszystko i wszystkich na tzw. 'klatę". Jestem ciekawa co by zrobił każdy z Was dla oświaty, gdyby dorwał się do władzy?? Najwięcej krytykują ci, co sami niewiele robią. Niestety... A Pan, już za chwilę były dyrektor, to zły człowiek. Ciekawe jak szerokie ma plecy i kto mu pomaga??
        • Gość: Kopernik Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:47
          Jedno powiedziałaś prawdziwie " dorwał się do władzy" , masz takie pojęcie o oświacie a tym bardziej o władzy jak świnia o księżycu.
    • artur.szczesny Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruje ... 30.08.13, 21:36
      www.facebook.com/events/481574591930568/ , jestes niezadowolony z tego co sie dzieje w radomskiej oswiacie , dolacz.
      • Gość: putanie Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 22:03
        A kto stoi za tym niepowołanym dyrektorem co to tak rozrabia?
        • Gość: Wikiński- poseł Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.13, 22:51
          • Gość: Urszula Kpia sądu. Trzeba sprawdzic z jakiej rrodziny poch IP: 74.63.112.* 31.08.13, 06:49
            Złożyłam pozew do sądu z klauzulą zakazu wyjazdu mojego męża, uzasadniając jego chęcią ucieczki. Sąd wyznaczył sprawę za 5 miesięcy. Na pierwszej sprawie sąd odroczył rozprawę bo... mąż zdążył uciec za granicę.
            To jest równość wobec prawa? Zbyt wielu Tulejów jest w polskich (czy jeszcze polskich) sądach.
            • Gość: Paragraf Re: Kpia sądu. Trzeba sprawdzic z jakiej rrodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 08:57
              Już zwróciłem ci uwagę że wypisujesz bzdury co zawarłaś w pozwie. Chyba zacznę myśleć że jednak płacą ci za śmiecenie na forum.
              • Gość: Elka Re: Kpia sądu. Trzeba sprawdzic z jakiej rrodziny IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 10:32
                Uzasadnienie wyroku sądu w sprawie B to kpina.
                • Gość: Pytajnik Re: Kpia sądu. Trzeba sprawdzic z jakiej rrodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 12:33
                  Już masz dostęp do uzasadnienia wyroku???????? Ewenement
          • Gość: Ula Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 10:50
            Kuriozalne jest uzasadnienie sądu. Owszem nie dotrzymał formalności ale komisja powinna dopuścić go do konkursu bo wszyscy wiedzieli, ze był już kupę lat dyrektorem. T w skrócie. I to reżimowa prasa nazywa rażącym złamaniem prawa.
            • Gość: Dominmo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.yolau.net 31.08.13, 11:14
              Wróciły chłopy ze wsi ze żniw, dostały polecenie by zasiadły przy kompach i pisały w obronie swojego sołtysa. W zamian niedorozwoje z mózgami na poziomie 50 IQ ukończą technikum i może nawet pomoże się im napisać maturę. Urszula to co pisała jest całkowitą racją. Debil który próbują ją pouczać to śmieć od sołtysa. Debilu "prawniku" podaj mi przykład jakiejś sprawy zakończonej wyrokiem tak ekspresowym tempie.
              • Gość: Paragraf Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 12:37
                Zgadłeś jestem prawnikiem i dlatego napisałem że Urszula pisze bzdury bo pisze. W sprawie twojej zerowej kultury popartej pewnie podobnym IQ pozwolę się nie wypowiadać .
                Ps. Każdy z polskich kodeksów postępowania zawiera przepis iż powinno się ono zakończyć jak najszybciej.
                • Gość: zdegustowana Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 13:08
                  Naprawdę??? To dlaczego ja tyle czekam na rozwiązanie mojej sprawy? W czym pan Bernat jest lepszy?
                  Są równi i równiejsi nawet wobec sądu. Może pomogły znajomości?
                  forum.gazeta.pl/forum/w,68,118662478,118662478,Wojciech_Bernat_upolitycznia_Samochodowke_.html
                • Gość: hera Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 14:46
                  Ty to jesteś chorą osobą pajacu.
    • puzon59 Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruje ... 31.08.13, 18:54
      Jakie pieniadze wchodza w gre, skoro jest taka walka o ten etat ?
      • Gość: amikeo Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 20:55
        Sąd wydał wyrok. O uzasadnienie ma się teraz zwrócić magistrat. Więc skąd Wy znacie uzasadnienie skoro nawet zainteresowane strony go nie znają?
      • Gość: ?????????????????? Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.13, 22:09
        zapytaj nowo wybranego dyrektora Pana Sadala - to Ci odpowie
    • user76 Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruje ... 01.09.13, 02:03
      heh ... gdzie jest Falek tam jest walek ...
    • Gość: Dass Re: Ani Bernat, ani Stańczyk. Samochodówką kieruj IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.13, 08:04
      Warto przypomnieć sobie to:
      niezalezna.pl/32834-tylko-u-nas-stenogram-calej-rozmowy-z-sedzia
      i chyba każdy posiadający swoje myślenie może wysnuć wnioski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka