Dodaj do ulubionych

Represje PO

13.09.13, 16:34
UJAWNIAMY!
Władza uderza. PiS nagle pozbawiony sali na ważną debatę o płacach z udziałem Jarosława Kaczyńskiego!

wpolityce.pl/wydarzenia/62458-ujawniamy-wladza-uderza-pis-nagle-pozbawiony-sali-na-wazna-debate-o-placach-z-udzialem-jaroslawa-kaczynskiego
Jak ustalili dziennikarze portalu wPolityce.pl władza sięga już po otwarte, rosyjsko-białoruskie represje wobec opozycji. Jutro w Galerii Porczyńskich czyli w Muzeum Kolekcji im. Jana Pawła II w Warszawie miała się odbyć debata z udziałem Jarosława Kaczyńskiego i ekspertów na temat płac w Polsce.

Umowę na wynajem reprezentacyjnej sali, w której odbywa si wiele tego typu imprez, podpisano przed tygodniem, wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Jednak dzisiaj, nagle, umowę wypowiedziano, a pracownika, który ją zawarł.... zwolniono z pracy!

Stało się to dosłownie kilka minut po tym jak Prawo i Sprawiedliwość rozesłało mediom komunikat-zaproszenie:

Zarządcą Galerii Porczyńskich jest najprawdopodobniej fundacja zależna od publicznych funduszy. Do tematu będziemy wracali.

Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Represje PO IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.13, 17:28
      Kaczyński, który nawet nie ma konta w banku może co najwyżej porozmawiać z ekspertami od hodowli kotów. Co ma natomiast wspólnego zwolnienie pracownika, który zawarł umowę wynajmu z odwołaniem spotkania wiedzą zapewne tylko pseudodziennikarze portalu wPolityce.
      • Gość: Żyd Re: Represje PO IP: *.radom.vectranet.pl 13.09.13, 17:33
        O i mamy mądrego Polaka który podpisuje się Ja a jest pewnie moim ziomem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka