Dodaj do ulubionych

bomba w dejavu ??

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.08.04, 21:52
wracając do domu około 1 w nocy ul.limanowskiego pod klubem stało mnóstwo
psów i ze 2 karetki. nie można było przejechać limanowskiego, musiałem
skręcić w dębową. wie ktoś co się stało? bomba? ostra rozróba?
wiedziałem, że prędzej czy później tam też się coś stanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: klimek Re: bomba w dejavu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:08
      to niesłyszales zabili jednego gościa i 2 osoby ranne!!!masakra
      • Gość: A. Re: bomba w dejavu ?? IP: *.udn.pl 06.08.04, 01:04
        Hmmm ktos tu jakies plotki niedobre rozsiewa..Tak sie sklada ze akurat bylem
        wczoraj w Deja Vu, faktycznie staly karetki,straz,policja ale napewno nei z
        powodu zabicia kogos, tylko byl alarm o bombie, jak sie potem okazalo -
        falszywy.i to wszystko...nikogo nie zabijali:)
        • Gość: Buma_a Re: bomba w dejavu ?? IP: 82.139.10.* 06.08.04, 18:55
          ...kiedys alarm bedzie prawdziwy, obawiam sie.
          • Gość: promyczek2 Re: bomba w dejavu ?? IP: *.pilicka.net.pl 09.08.04, 14:33
          • Gość: promyczek2 Re: bomba w dejavu ?? IP: *.pilicka.net.pl 09.08.04, 14:41
            ja nie wiem czy w tym mieście naprawdę nie może byc żadnego normalnego
            lokalu w ktorym można czuć się w miarę bezpiecznie??? byłam tam raz przy
            wejściu więcej ochrony niz wchodzacych i mimo to a w niektórych momentach
            zastanawiałam się czy napewno komus nie stanie sie krzywda!!!
            • Gość: mól Re: bomba w dejavu ?? IP: 82.139.10.* 10.08.04, 17:25
              ...i drogi Promyczku, pozostaje archiwum.
              • Gość: kilo Re: bomba w dejavu ?? IP: *.radom.pilickanet.pl 11.08.04, 13:23
                A Deja VU to miał być zupełnie inn7y klub. Ale i tak jest najlepszy między
                Warszawa i Krakowem.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
    • Gość: kdks Re: bomba w dejavu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:11
      eehh... bo jak nie wpuszcza jakiegos dresa do dejavu to pozniej dzwoni z budki
      ze jest bomba.. w koncu to Radom a pozniej stoi przed budynkiem z reszta ludzi
      uhahany ze wszystkih musieli wyprosic.. Dresy wezcie wysadzcie sami siebie tymi
      bombami ;]]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka