Dodaj do ulubionych

"Nasz Dom" i Internetowy System Informatyzacji

17.11.13, 14:51
Witam. Chciałbym prosic o wypowiedz innych użytkowników internetowego systemu SM Nasz Dom. Chodzi o wasze opinie na temat jego działania o poprawność wyświetlanych danych.
Zgłaszałem juz swoje uwagi w dziale rozliczeń w SM, ale panie poza obietnica oddzwonienia przez "technika" i wyjaśnieniem czemu mam komunikaty o zaległościach na kilkaset złotych za np. wodę, mam nadpłatę za czynsz a w rzeczywistości wszystko jest opłacone. Podobnie dowolność księgowania wpłat. Robię przelew gdzie w tytule jest WODA a księgowana jest na koncie za czynsz. Czy w SM Nasz Dom, ktoś jest, kto moze tam zrobić porządek czy też trzeba zapomnieć o ich systemie rozliczeń i prowadzić własną księgowość?
PS: Firma która realizuje ten system jest aż z Płocka? Nie to, ze nie lubie płocka, ale znowu słysze o tym Plocku. Najpierw dziwne powiązania polityków a teraz spółdzielnia znajduje tam wsparcie informatyczne, które ...kuleje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: "Nasz Dom" i Internetowy System Informatyzacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 07:57
      Zadłużenie na wodzie jest takie samo jak nadpłata na czynszu? Może wode wpłacasz na zły indywidualny numer konta (na czynsz)? Wtedy pole tytułem ma niewielkie znaczenie.
      • Gość: pamiętliwy Re: "Nasz Dom" i Internetowy System Informatyzacji IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.13, 13:33
        W podobnej sprawie zatrzymano 18 osób związanych z MSWiA
        • Gość: czytelnik Re: "Nasz Dom" i Internetowy System Informatyzacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 13:53
          Za dużo mgły. Za dużo.
        • Gość: Warto Re: "Nasz Dom" i Internetowy System Informatyzacj IP: *.play-internet.pl 23.11.13, 22:38
          Warto zaprosić CBA do Spółdzielni
      • Gość: anka Re: "Nasz Dom" i Internetowy System Informatyzacj IP: *.giga-komputer.pl 26.11.13, 09:51
        Gość portalu: Gość napisał(a):

> Zadłużenie na wodzie jest takie samo jak nadpłata na czynszu? Może wode wpłacas
        > z na zły indywidualny numer konta (na czynsz)? Wtedy pole tytułem ma niewielkie
        > znaczenie.

Nie masz racji! .Nr konta na wodę i czynsz jest indywidualny- ale ten sam. Kiedyś zapytałam w spółdzielni czy mogę w takim razie, zbić te dwie pozycje w jedną , usłyszałam ,że dla przejrzystości wolą w dwóch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka