Dodaj do ulubionych

A jest tu ktos po Budowlance ??????

IP: *.pk.edu.pl 27.03.02, 22:14
Well ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 07:22
      Jestem!!!!!! Kończyłam dokumentację w 1994r.Pozdrowionka
      • Gość: Tomor Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 20:58
        Melduję się "prefabrykacja"79.Złote lata 70.Mełuś,Sawicki"Kamerton"długie pióra
        itd.
        • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 08:08
          "Kamerton" i Sawicki był też za moich "czasów":))))Nawet przez chwilę się tam
          udzielałam...Ciekawe czy działa dalej??? Pozdrowionka
          • Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 05.04.02, 10:23
            Gość portalu: Ana napisał(a):

> "Kamerton" i Sawicki był też za moich "czasów":))))Nawet przez chwilę się tam
            > udzielałam...Ciekawe czy działa dalej??? Pozdrowionka

Kiedy ostatnio bylem w tej okolicy to jeszcze dzialal. Ale teraz Sawicki ma nowego konika - SKRZR. I
            trzeba obiektywnie przyznac ze idzie mu niezle ... A tak przy okazji... Kojarzycie zastepce szefa warsztatow -
            "piec plasterkow salcesonu i cwiartka chlebka ..." ?????
            • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 11:49
              Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> Kiedy ostatnio bylem w tej okolicy to jeszcze dzialal. Ale teraz Sawicki ma now
              > ego konika - SKRZR. I
              > trzeba obiektywnie przyznac ze idzie mu niezle ... A tak przy okazji... Kojarzy
              > cie zastepce szefa warsztatow -
              > "piec plasterkow salcesonu i cwiartka chlebka ..." ?????

Co to jest SKRZR? Domyślam się, że szkolny klub...a co dalej? A co do szefa
              warsztatów- to klasa dokumentacji ich nie miała.
              Ale może wiecej "budowlańców" włączy się do rozmowy..? Na pewno ktoś tu jeszcze z
              absolwentów zagląda?!
              Pozdrowionka

• Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 05.04.02, 17:23

>
                > Co to jest SKRZR? Domyślam się, że szkolny klub...a co dalej? A co do szefa
                > warsztatów- to klasa dokumentacji ich nie miała.
                > Ale może wiecej "budowlańców" włączy się do rozmowy..? Na pewno ktoś tu jeszcze
                > z
                > absolwentów zagląda?!

SKRZR to Spoleczny Komitet Ratowania Zabytkow Radomia prowadzacy od niedawna z niezlym
                skutkiem prace archeologiczno-rekonstrukcyjne na obiektach Zamku Krolewskiego w Radomiu. Ze
                szkola ma tylko tyle wspolnego ze czesc uczacych tam dziala w tej firmie dosc aktywnie ...
                (....) Warsztaty ....,
                no, tak ja konczylem BO. pozdr.

• Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 07:22
                  No i wyszła moja niewiedza...Na usprawiedliwienie to fakt, iż w Radomiu bywam
                  coraz rzadziej...
                  Pozdrowionka
                  • Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 08.04.02, 12:52

> (...) w Radomiu bywam
                    > coraz rzadziej...

.... a szkoda, szkoda, bo robi sie coraz ladniejszy. Ja dla odmiany bywam w Radomiu coraz czesciej.
                    • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 14:20
                      Szczerze mówiąc ubolewam nad tym. Niestety praca -nie wiem co prawda jakie
                      szanse miałabym w Radomiu, bo nigdy jej tam nie szukałam...Pozostaje stolica,
                      której coraz bardziej mam dość. Może kiedyś Radom rozwinie się na tyle, że bez
                      przeszkód wrócą do niej wszysci Ci, którzy musieli go opuścić.
                      Nie mniej jednak cieszę się z wszelkiego rodzaju wzmianek (oczywiście tych
                      dobrych)o naszym mieście -patriotyzm regionalny?:))))))
                      Pozdrowionka
              • Gość: shaggy79 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.12.03, 01:09
                skrzr = samorzadny komitet ratowania zabytkow radomia
            • Gość: A.K Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.proxy.aol.com 03.06.04, 05:35
              ROCZNIK 1977-PREFABRYKACJA-CIAGLE W ZAWODZIE-VIRGINIA-USA
      • Gość: Krzycho Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 13:12
        Gość p

> Jestem!!!!!! Kończyłam dokumentację w 1994r.Pozdrowionka

• Gość: rocznik 1984 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 20:22
        należę chyba do niewielu dinozaurów jacy się ujawnili. kończyłem (skończyłem)
        budowę dróg i mostów 1984 i oczywiście jak wielu nie pracuję w zawodzie.
        czy ktoś napisze co się dzieje z "ulubieńcem" (nie chcę się wyrażać dosadniej)
        od budowy dróg czyli PAWEŁKIEM imienia nie pamiętam (znak szególny -
        przenikliwy wzrok)
      • Gość: sylwia Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 14:34
        no to kończyłyśmy razem, tylko która Anka? Sylwia P.
      • kochanowski21 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 02.11.04, 00:51
        Skńczyłem Budowlanke w tym roku,tzn.2004 z czego sie niezmiernie ciesze. teraz
        studiuje ochrone środowiska we Wrocku, skąd przesyłam gorące pozdrowionka dla
        Dyrekcji, Grona Pedagogicznego, wszystkich Absolwentów 2004. Szczególne
        pozdrowienia kieruję w strone p.Izabeli Cichawy-Strzelczyk i p.Marioli
        Pacholec!!!
    • Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 13.05.02, 10:12
      Budowlańcy gdzie was wcieło ???
      • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 08:18
        Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> Budowlańcy gdzie was wcieło ???

No cóż -kryzys w budownictwie, komputery trzeba było sprzedać :(((((((
        Pozdrowionka
        • Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 15.05.02, 09:06

> Gość portalu: GammaRay napisał(a):
          >
          > > Budowlańcy gdzie was wcieło ???
          >
          > No cóż -kryzys w budownictwie, komputery trzeba było sprzedać :(((((((
          > Pozdrowionka

A to się porąbiło; to kiedys byla najbardziej debesciacka buda w Radomiu ...
          • Gość: krzycho Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 13:17
            pozdrowionka dla absolwentów rocznika 1971
            kończyłem technikum terenów zielonych...
            • Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 19.05.02, 14:00
              Gość portalu: krzycho napisał(a):

> pozdrowionka dla absolwentów rocznika 1971
              > kończyłem technikum terenów zielonych...

brawo ! następni proszę ....
              • Gość: fix Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 20.05.02, 09:33
                To była i jest najlepsza szkoła w Radomiu.Teraz chodzą tam moje dzieci.Rocznik
                1978 się kłania.
                • Gość: kaśka Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 20.05.02, 09:59
                  Pozdrawiamy panią DYREKTOR,która była naszą kochaną wychowawczynią.Życzymy
                  zdrowia i wytrwałości,bo jakieś ciemne chmury zbierają się nad BUDOWLANKĄ.A
                  jeśli chodzi o p.Sawickiego to pracuje tam jego syn Marek, super informatyk.
                  • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:31
                    Gość portalu: kaśka napisał(a):

> Pozdrawiamy panią DYREKTOR,która była naszą kochaną wychowawczynią.Życzymy
                    > zdrowia i wytrwałości,bo jakieś ciemne chmury zbierają się nad BUDOWLANKĄ.A
                    > jeśli chodzi o p.Sawickiego to pracuje tam jego syn Marek, super informatyk.

Też miałam z nim informatykę!!! Na super sprzęcie ZX-Spektrum, co dwa lub trzy
                    tygodnie. To była technika :)))
                    Zmartwiły mnie te czarne chmury- o co dokładniej chodzi? mam nadzieję że nie nic
                    złego z Budowlanką się nie stanie?
                    Pozdrowionka
                    • Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 20.05.02, 16:39

> Zmartwiły mnie te czarne chmury- o co dokładniej chodzi? mam nadzieję że nie ni
                      > c
                      > złego z Budowlanką się nie stanie?
                      > Pozdrowionka

własnie - co to za chmury ???
    • Gość: rog Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.02, 18:05
      drogowe - 95 ,sawicki - był ,kacze jajo - tak trzeba było buźkę otwierać
    • Gość: GammaRay Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.chemia.pk.edu.pl 23.05.02, 16:19
      heja do góry !
      • Gość: dove Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: 217.96.36.* 29.05.02, 12:37
        Budowlanka przy Kościuszki według lewicowych władz jest gniazdem
        Solidarności.Słyszałem taką bzdurę wypowiadaną przez Sternalskiego do Wieczorka
        lub odwrotnie.Dlatego należy ją zniszczyć.Najpierw skłócić nauczycieli i
        wyrzucić dyrektorkę bo ma brata księdza.Toż to Stalinizm.
        • Gość: RONY Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.leased.ids.pl 19.10.02, 12:36
          Czy bratem Pani Dyrektor jest Ks. Poniewierski proboszcz Katedry?
    • Gość: MARC Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.pl 05.07.02, 15:05
      Jestem kończyłem BO w 1995, teraz siedzę w warszawie, bo w Radomiu niestety
      kiepsko z robotą.....
      • Gość: bob Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.leased.ids.pl 19.07.02, 12:40
        VIVAT BUDOWLANKA!!!!!!!
    • Gość: Darek S. Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.mz.mofnet.gov.pl / 10.1.58.* 23.07.02, 10:48
      Pozdrowienia !!!
      Absolwent 1988r. Dokumentacja.
      PS.
      Sawicki był moim wychowawcą.
      • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 29.08.02, 22:37
        heja !

niech zyje budowlany lud !!
      • Gość: magda Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.bialobrzegi.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 10:33
        Jestem absolwentką budowlanki, dokumentacja budowlana, matura 1986r i moim
        wychowawcą też był Sawicki
        • Gość: Darek S. Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: jowisz.d* / *.mofnet.gov.pl 27.09.05, 11:33
          Po prostu chodziliśmy do jednej klasy!!!!!!!
          Szkoda, że tak dawno tu nie zaglądałem :-((((((((((
    • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 07:40
      Pourlopowe pozdrowienia dla wszystkich Absolwentów naszej szkoły! :))))
      • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 04.09.02, 22:27
        :-))))))))))))))
    • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 29.09.02, 15:24
      heja pod górke !
      • Gość: MARY Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: 217.96.36.* 23.10.02, 09:45
        SERDECZNE POZDROWIENIA DLA PANI DYREKTOR BARBARY KUTKOWSKIEJ.
        • Gość: klasa Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.leased.ids.pl 14.12.02, 12:05
          A TERAZ SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI AWANSU NA WICEPREZYDENTA MIASTA.
          nARESZCIE KTOŚ KOMPETRNTNY I KULTURALNY NA TYM STANOWISKU. TRZYMAMY KCIUKI BO
          PRACY PANI PRZYBĘDZIE A I STADO WILKÓW DOOKOŁA. W RAZIE CZEGO ODGONIMY JE OD
          NASZEJ WYCHOWAWCZYNI.
          • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 14.12.02, 12:28
            Gość portalu: klasa napisał(a):

> A TERAZ SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI AWANSU NA WICEPREZYDENTA MIASTA

????????
    • Gość: eska Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.03, 16:20
      Skończyłam prefabrykację w 1983r.Trochę dawno, może ktoś napisałby co teraz się
      dzieje w tej szkole?. Na zdjęciach ze studniówki w "gazecie" widziałam p.
      Raczkowską, wtedy ledwo po studiach...
      • Gość: FISIO Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.leased.ids.pl 27.02.03, 11:42
        Smoleń jeszcze uczy ale po odejściu dyr. Kutkowskiej atmosfera się zageściła i
        ta nowa dyrekcja szczególnie te wicki są koszmarne. Policyjne metody, wszędzie
        oko i ucho. Koszmar i smród.
        • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 01.03.03, 09:20
          a kto jest teraz wickiem ??? czy wieczorka (tego od polskiego) spuscili juz do
          kanału czy ta wsza dalej zatruwa ludziom zycie ?
          • Gość: eska Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 23:04
            Kto pamięta Matulewicza "Kotka" - dziś widziałam nekrolog...
            • Gość: Darek S. [i] [i] [i] IP: *.mofnet.gov.pl 01.04.03, 10:15
              Gość portalu: eska napisał(a):

> Kto pamięta Matulewicza "Kotka" - dziś widziałam nekrolog...

Ja pamiętam.
              A nie wie ktoś co dzieje się z Sawickim?
          • Gość: janusz Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.radom.leased.ids.pl 15.03.03, 12:03
            Wieczorek awansował do Kochanowskiego, tam lepiej płacą za korki.
            • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 16.03.03, 19:14
              To jest chyba przejaw agenturalnej dzialalnosci kogos
              nieprzychylnemu Radomiowi. Przeciez taka kreatura rozloży
              na lopatki najlepsza nawet szkole .... Biada nam ....
              • Gość: Lena Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.tkdami.net 20.03.03, 22:17
                isoxazolidine napisał:

> To jest chyba przejaw agenturalnej dzialalnosci kogos
                > nieprzychylnemu Radomiowi. Przeciez taka kreatura rozloży
                > na lopatki najlepsza nawet szkole .... Biada nam ....
                Wiem coś o tym miałam zajęcia z wieczorkiem - tragedia, tyle że w Kochanowskim
                • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 23.03.03, 11:09
                  .... hmmmm .... czyli tylko patrzec jak kochanowszczak padnie w rankingach ...... moze sprzedajmy tego gada np. do
                  kielc ... ??? albo na konserwy .....
                  • Gość: jk Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.tkdami.net / 172.16.4.* 30.03.03, 11:45
                    Znam Zbyszka - jest znakomitym polonistą, cenionym przez kolegów i uczniów.
                    • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 17.04.03, 14:38
                      swietny dowcip - ceniony jako co ? potrawa wielkanocna dla ludozercow .... ??? nie znam jak na razie nikogo kto
                      wypowiadalby sie o nim inaczej niz s...syn albo cos w tym duchu ....
                    • malgosia_100 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 02.11.04, 12:32
                      Gość portalu: jk napisał(a):

> Znam Zbyszka - jest znakomitym polonistą, cenionym przez kolegów i uczniów.

chyba zaszla jakaś pomyłka, bo Wieczorek ma na imię Janusz - czy mówimy o tym
                      samym facecie????
          • Gość: Owicki Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.tkdami.net 10.05.03, 14:51
            Teraz w szkole rządzą same baby. A jeżeli chodzi o wicki to są: Świerczyńska i
            Staniszewska. Kiedyś były normalne ale teraz podobno im odbiło.
            • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 16.05.03, 21:06
              Stsniszewska ? Ta od konstrukcji budowlanych ?
              • Gość: Owicki Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.tkdami.net 17.05.03, 22:49
                Ta właśnie.
            • Gość: a Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.internet.radom.pl 25.11.03, 16:12
              Moja wychowawczynia byla Swierczynska. Rocznik 2000 dokumentacja, pozdrawiam
          • malgosia_100 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 02.11.04, 12:29
            isoxazolidine napisał:

> a kto jest teraz wickiem ??? czy wieczorka (tego od polskiego) spuscili juz
            do
            > kanału czy ta wsza dalej zatruwa ludziom zycie ?

dla scisłości - Wieczorek uczył historii - wiem, bo był kiedyś....hm....miom
            wychowawcą hihi
    • Gość: Ana Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.tele2.pl 07.04.03, 12:18
      Czy widzieliście stronę naszej szkoły?
      www.zsb.radom.ids.pl/index.htm
      • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 17.04.03, 14:40
        :-)

nie ma to jak budowlanka
        • Gość: abolwent Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.tkdami.net 20.05.03, 00:54
          ello ja absolwent 2001 mowie wam yoo
          • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 20.05.03, 20:24
            hałarju ??
    • Gość: mm Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: 213.25.125.* 27.06.03, 16:01
      Cześć, bo1, rocznik 1991, wychowawca A.Sawicki
    • Gość: sikor Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: 10.10.130.* 30.10.03, 14:14
      Czesc tu Sikor. Budowlanka (technikum drogowe) rocznik 1991, potem
      dziennikarstwo na UW. Obecnie programuje stacje radiowa (Radio Na Fali Zlote
      Przeboje) w Szczecinie. Po 5 latach w Kamertonie mozna wszystko ;) Pozdrawiam
    • Gość: myka Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.telkab.pl 26.11.03, 20:49
      Witam!!!!!! Kończyłam dokumentację w 1996r. Moją wychowawczynią była
      Kędzierska. Niestety też wyemigrowałam do stolicy. Pozdrawiam Radom i
      Budowlańców!!!
      • Gość: gruby Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.debnet.pl 30.12.04, 18:43
        Kędzierska? Ta od matmy?
        Moją wychowawczynią była w roku 1998.
        • Gość: gruby Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.debnet.pl 30.12.04, 19:05
          Sorry. Kędzierska była moją wychowawczynią w 1979 roku. Co mi strzeliło do łba
          z tym 1998?
    • Gość: in Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.acn.pl 01.12.03, 22:19
      Czy ktoś pamieta Zbyszka Kroczka ?Matura 1989 Czy wiecie co sie z nim dzieje?
    • Gość: PREZES Sanitarni odezwijcie się IP: *.sonata.waw.pl 10.01.04, 00:14
      3b/s matura 1997 fajna szkoła Mam nadzieję że ktoś sie jeszcze do tego dopisze
      pozdrowienia dla wszystkich budowlanych
    • Gość: malarz Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.udn.pl 25.01.04, 22:16
      A dzis w Budowlance cos sie dzieje ciekawego, czy wszystko martwieje, jak w
      calym Radomiu?
      • isoxazolidine Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 01.02.04, 16:58
        niestety to juz nie ta sama szkoła co kiedyś - po korytarzach biegają jakieś
        mendy w dresach, wszędzie syf, po froterowanych parkietach i "kamertonie" słuch
        zaginał ... stara kadra wymarła lub podchodziła .... źle się dzieje w państwie
        budowlanym ... :-(
        • Gość: ktoś Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.udn.pl 05.02.04, 20:56
          Głupoty opowiadasz.Ta szkoła ma się dobrze,a Ty nie jesteś zbyt dobrze
          poinformowany.Powinieneś zobaczyć jak wygląda Budowlanka teraz,co się dzieje w
          szkole.
        • Gość: absolwent Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: 82.139.8.* 07.02.04, 02:13
          ty gościu chyba nie byłeś dawno w radomskiej Budowlance... albo piszesz o
          jakiejś innej szkole [?]. a może twoje poetyckie określenie "mendy w dresach"
          dotyczy tych uczniów Budowlanki, którzy są jednocześnie zawodnikami kadry
          Polski w zapasach, albo najlepszymi w mieście strzelającymi z broni
          pneumatycznej, a może masz na myśli piłkarzy nożnych z czołówki rozgrywek
          międzyszkolnych, albo mistrza świata w kickboxingu... [wymieniać dalej
          sportowe osiągi z Budowlanki?].
          piszesz, że "wszędzie syf". ja sskończyłem szkołę w tamtym roku i wydaje mi
          sie, że właśnie tego syfu jest tam dużo mniej w porównaniu z tym co było jak
          zaczynałem - teraz są wyremontowane korytarze i sale - a podobno w tym roku
          wszystkie kible są jak nowe.
          masz pretensje że "stara kadra wymarła lub poodchodziła". hmmm... taka kolej
          rzeczy chyba jest, że jak na kogoś czas to odchodzi i przychodzą na jego
          miejsce nowi.
          ja dobrze wspominam Budowlanke i nauczycieli którzy mnie tam uczyli. nie
          żaluje zadnego dnia w tej szkole. a teraz jako student widze że
          rzeczywiscie "źle sie dzieje w panstwie budowlanym" ale na pewno nie w naszej
          Budowlance!!!
          • Gość: macadam Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 20:40
            Drogi matura 1974r. Mija już trzydieści lat!!!
            Pozdrowienia
            • Gość: macadam Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 14:55
              Organizujemy po trzydziestu latach od matury zjazd klasowy absolwetów z 1974r.
              Technikum Drogowego, wych. Jan Tarabasz. Zjazd odbędzie się w jedną sobót w
              maju. Kontakt z "odwiecznymi" organizatorami kolejnych zjazdów: K.W oraz J.S.
              lub w Barze Bistro na ul. Niedziałkowskiego.
              • Gość: macadam Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:04
                Podaję telefony kontaktowe:
                Restauracja "Bistro" 36-39-358
                Janusz Sadowski 34-47=912
                Krzysztof Wójcik 606-97-32-48
                • Gość: macadam Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 22:38
                  Zjazd klasowy odbędzie się 05.06.2004r. o godz. 18.00
        • malgosia_100 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 02.11.04, 12:38
          > niestety to juz nie ta sama szkoła co kiedyś - po korytarzach biegają jakieś
          > mendy w dresach, wszędzie syf, po froterowanych parkietach i "kamertonie"
          słuch
          > zaginał ... stara kadra wymarła lub podchodziła .... źle się dzieje w państwie
          > budowlanym ... :-(
          >

isox - czy ty aby trochę nie przesadzasz???
          ... i czy masz cos przeciwko nowej kadrze???
          czuję się urazona....
    • Gość: DAREK Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 22.02.04, 21:00
      tAK uCZYCZLEM SIE W 20 LAT TEMU
      • Gość: shaggy79 Klasa 5db1 matura '99 IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.03.04, 18:47
        hej wszystkim , tu Tomek Z. klasa 5db1 , wychowawca prof. Dygas, co tam u Was ,
        pozdrawiam z NY . Odezwijcie sie !!
    • Gość: jar1jar@tlen.pl Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 08:38
      3bs - "Emilki", matura '89
      pozdrowieńka dla wszystkich "budowlańców" z naszej Budy
      jeśli jest ktoś swój - czekam na dobre słowo
    • Gość: jar1jar@tlen.pl Re:3bs - "Emilki", matura '89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 08:39
      3bs - "Emilki", matura '89
      pozdrowieńka dla wszystkich "budowlańców" z naszej Budy
      jeśli jest ktoś swój - czekam na dobre słowo
    • Gość: matura 2004 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.udn.pl 20.05.04, 22:54
      właśnie zdaję maturę... pozdrowienia dla wszystkich! trzymajcie kciuki!!!
    • waldi50001 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 18.07.04, 11:44
      ZSB ukończyłem w 1965 na Kościuszki pod opieką p. Derra Zbigniewa. Mieszkam w
      Konstancinie.
    • Gość: Ska Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:24
      Ja ukonczylam szkole w 1980r i bardzo mile ja wspominam.
    • mgrbart 5bo1- matura 1993 - wych. R. Sikora 19.07.04, 20:59
      Odezwijcie się.
      Grocho.
      • mgrbart Re: 5bo1- matura 1993 - wych. R. Sikora 19.07.04, 21:00
        O kurde!!! To już 11 lat!!!!
        • darek7772 Re: 5bo1- matura 1993 - wych. R. Sikora 13.08.05, 19:07
          mgrbart napisał:

> O kurde!!! To już 11 lat!!

PRZEDSTAW SIĘ BLIŻEJ ...TEŻ KOŃCZYŁEM BO1W 1993
          • mgrbart Re: 5bo1- matura 1993 - wych. R. Sikora 14.08.05, 22:35
            JESTEM GROCHO
            Czaisz?
    • Gość: mm Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: 213.25.125.* 09.08.04, 14:55
      bo1-matura 1991 - wych. A.Sawicki, cos cichutko
      • Gość: Krzysiek'93 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.udn.pl 25.08.04, 17:35
        pozdrowienia dla wszystkich absolwentów "budowlanki" - najlepszej szkoły w
        mieście
        • Gość: leciwy Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.udn.pl 12.10.04, 00:23
          w tym roku mija 85 lat szkoły. ktoś wybiera się na jubileusz? :) pozdrawiam
          • Gość: absolwent r80 Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:59
            Oczywiscie, ze sie wybieram.Jubileusz odbedzie sie w szkole 09.11.2004r.
            • betoniara.radom Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? 22.10.04, 14:31
              moja.gazeta.pl/betoniara.radom/szkola/
              • Gość: P.K. Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.udn.pl 12.11.04, 13:55
                jubileusz odbył się. skromny, bo skromny - ale sympatycznie było zobaczyć stare
                mury i dawnych nauczycieli. za pięc lat trzeba się obowiązkowo spotkać na
                zjeździe absolwentów. pozdrawiam - szczególnie rocznik, który kończył w 1990
      • Gość: Piotr Sikora Re: A jest tu ktos po Budowlance ?????? IP: *.hypode.net / 212.14.0.* 30.12.04, 22:59
        Czesc, napewno sie znamy. Konczylem w 91 tech, drogowe. Pozdrawiam. Musiales
        chodzic do klasy z Miśkiem i Guzim. Daj kontakt-pogadamy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka