pep-per 09.07.06, 13:46 Znalazłem wątek na Forum Humorum, w którym znalazłem tekst, jak pięknie ktoś nazwał to warszawskie rondo - rondo babki Radosława Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: Rondo Radosława :) 09.07.06, 13:54 To także Babka Radka. Ja na to rondo często mówię: Rondo Dziczy Arkadyjskiej. A przy obecnych trendach politycznych można spodziewać się szybkiego przemianowania na Rondo Jarosława. Odpowiedz Link
impostor Re: Rondo Radosława :) 09.07.06, 14:48 przemily pomysl z ciekawostek dorzuce cos szczecinskiego - ul. przyjaciol ronda. nazwa tym bardziej kretynska, ze ronda w tej czesci miasta niet. Odpowiedz Link
impostor Re: Rondo Radosława :) 09.07.06, 14:48 a poza tym - no jak do jasnej cholery mozna byc przyjacielem ronda??? Odpowiedz Link
portboner Re: Rondo Radosława :) 09.07.06, 15:12 impostor napisał: > a poza tym - no jak do jasnej cholery mozna byc przyjacielem ronda??? nie znasz się, widać mozna skoro jest taka ulica Odpowiedz Link
dimanche Re: Rondo Radosława :) 09.07.06, 22:18 Jak mnie irytuje łażenie po tej całej Arkadii za ciuchami, a potem łapaj albo tramwaj albo autobus nr 500 do chałupy, no ale czasem trzeba... Odpowiedz Link