prawdziwyradomianin 21.11.13, 14:00 raczej jest prezydentem Biedronek...trzeba zmienic plytę ...już rzygam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rzygacz Re: panie Suski Kosztowniak nie jest naszym prezy IP: *.ntlworld.ie 21.11.13, 16:13 Zrzygaj się Drogiemu na facjatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: panie Suski Kosztowniak nie jest naszym prezy IP: *.182.102.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.13, 16:52 Antoni Macierewicz wraz z ekspertami z zespołu parlamentarnego ds. wyjaśnienia przyczyn katastrofy smoleńskiej objeżdża Stany Zjednoczone i Kanadę, gdzie wygłasza prelekcje o przyczynach tragedii. Spotkania te biją rekordy frekwencji. Choć wstęp na spotkanie z polskim posłem kosztuje 15 dolarów, to sale pękają w szwach. Wiadomości › Polska › Katastrofa w Smoleńsku Onet 18 minut temu Macierewicz w USA: ja nie mówię, że był zamach Antoni Macierewicz wraz z ekspertami z zespołu parlamentarnego ds. wyjaśnienia przyczyn katastrofy smoleńskiej objeżdża Stany Zjednoczone i Kanadę, gdzie wygłasza prelekcje o przyczynach tragedii. Spotkania te biją rekordy frekwencji. Na jednym ze spotkań Macierewicz stwierdził, że "nie ma dowodu na zamach" - informuje wyborcza.pl. Antoni Macierewicz Antoni Macierewicz Foto: Sławomir Kamiński / Agencja Gazeta Choć wstęp na spotkanie z polskim posłem kosztuje 15 dolarów, to sale pękają w szwach. Nie ma się co dziwić, bo Macierewicz na spotkaniach z Polonią przyjął zupełnie inną retorykę niż tą, którą znamy z kraju. To do tej pory niespotykane, bo z ust Macierewicza słychać, że nie ma żadnych dowodów na zamach. REKLAMA "Nie mam dowodów, że był zamach. Nie wiem, ile było wybuchów, ale będę wiedział, to badają specjaliści. Nie trzeba szybko formułować wniosków ani o wybuchu, zamachu czy spisku. Tani poklask nie jest wart ryzyka krytyki. Snucie hipotez niemających pokrycia służy do atakowania nas" – czytamy na wyborcza.pl słowa Macierewicza. "Antoni Macierewicz za oceanem przed Polonusami waży słowa. A najbardziej te dwa: »zamach« i »dowody«. I wychodzi mu, że nie ma dowodów na zamach" - czytamy dalej. - Ze słowa "zamach" robi się maczugę, przy pomocy której ma się bić mnie po głowie. To zła wola, to politykierstwo. Zamiast uczciwego badania uprawia się politykierstwo - mówił Macierewicz w rozmowie nadanej w chicagowskim Radio Polonia 2000. - Na razie wiemy na pewno, że był to skutek eksplozji. Działania zmierzające w kierunku rozwiązań zagrażających życiu pasażerów, były podejmowane przez Rosjan już wcześniej - dodał. - Ja nie mówię, że był zamach, choć mi się to zarzuca. To jest ocena, personalno-polityczna, a z tą się powstrzymuję, bo wszystkich okoliczności i faktów. Seremet oświadczył w lipcu, że badają wątek działań osób trzecich, czyli zamachu. My tego nie stwierdziliśmy jeszcze, być może stwierdzimy, wtedy powiemy – podkreślił polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: panie Suski Kosztowniak nie jest naszym prezy IP: *.radom.vectranet.pl 21.11.13, 17:25 A ile kosztuje bilet na kabaret ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drożyźniak Kolejny wontek idot-trolla IP: *.147.6.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.13, 17:49 Ludki nadal "piszom" i stukajom - wot i wieś zwana Radom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bul i Nadzieja olewać czerwonych bandytów sprowadzających Niemców IP: *.e-c.com 21.11.13, 18:15 prawdziwyradomianin ma rację. Kosztowniak nigdy nie był i nigdy nie będzie prezydentem POlitycznych POmiotów zakamuflowanych jako czerwona dzicz złodziejska. Gdyby liczyć na forum to zostałby już dawno odwołany. Ale oni wiedzą że garstka 50 oszołomów piszących nawet po 20 postów dziennie po zmienionymi nickami nie jest w stanie zakłamać historii i zmienić niekorzystny dla ich formacji trend. POzostał wam śmietnik historii w pięknie zmieniającym się Radomiu. Odpowiedz Link Zgłoś
l_oeil_du_spectateur Re: olewać czerwonych bandytów sprowadzających Ni 21.11.13, 18:35 Czy do Kosztowniaka wypada się zwracać Drogi Panie PrezydĘcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Kto Cię nauczył tak pluć jadem? Nie wstyd Ci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 21:30 Robiles juz zakupy w Biedrze? Kupiles juz wycieczke do Egiptu? Ciesz się nową Lubelską a za rok nowiuteńką 11ego Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadukt Re: Kto Cię nauczył tak pluć jadem? Nie wstyd Ci? IP: *.ntlworld.ie 21.11.13, 22:00 To była ironia. Ja natomiast czekam na to, kiedy się wiadukt przy Lubelskiej zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezironi Re: Kto Cię nauczył tak pluć jadem? Nie wstyd Ci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 08:08 Bez ironi !! Mamy świetnego prezydenta,młodego, energicznego,dbajacego o miasto. Myślę że jest w piatce najlepszych prezydentów w Polsce. Gdybyśmy mieli kogoś w stylu Bufetowej, to bym emigrował do Skarszewa,albo Jastrzębiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Kto Cię nauczył tak pluć jadem? Nie wstyd Ci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 08:52 Najlepszy w czym? Powiekszaniu długu czy utrzymaniu wysokiego bezrobocia? Moze zmarketyzowania miasta? Nie ogarniam Twego tokumyslenia. Proszę o konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtr Re: Kto Cię nauczył tak pluć jadem? Nie wstyd Ci? IP: *.radom.pilicka.pl 22.11.13, 08:57 Dobry jest jeszcze w zwiększaniu masy. Najpierw masa, potem .......się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sondażystamoherowy Kosztowne posunięcia RM-Radom ostatni IP: *.ntlworld.ie 22.11.13, 09:18 Ciekaw jestem co beknie o wynikach sondażu. Dla porównania proszę zobaczyć, gdzie są Kielce, których coniektórzy tak bardzo nie lubią. wyborcza.pl/1,75478,14994154,W_ktorym_miescie_zyje_sie_najlepiej__INFOGRAFIKA_.html Ale żeby się zmieniło mohery muszą wymrzeć. Najdroższy ( lub najkosztowniejszy ) prezydĘt ma największe poparcie u ludzi w wieku 60+ i tych z wykształceniem podstawowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Próba Re: Kto Cię nauczył tak pluć jadem? Nie wstyd Ci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:33 HAhahahahhahaha...na kiedy masz termin spotkania z tym młodym "najlepszym " prezydęcikiem???? A może usłyszałeś że nie wiadomo czy on będzie " chciał" się z tobą spotkać?? Nie? Nie przeżyłeś upokorzenia przy próbie spotkania się z tym co to nie wie da kogo tu jest ????? To spróbuj , potem porozmawiamy o jego talencie do wygrzewania stołka i niczego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bejbiś Re: Kto Cię nauczył tak pluć jadem? Nie wstyd Ci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:30 Oooooo to dopiero przyszłoroczny świetny Mikołaj podaruje nam nową 11 Listopada ....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , ale ja chcę dzisiaj albo jutro, gotowe jestem napisać 5 listów to Micka w tym 4 uprzejme anonimy...litości , dosyć mam odkrywania co tydzień nowych dziur w tej ulicy ile można się pieprzyć z remontem????? I jak idiotyczne plany tego remontu mieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Robert Burneika w reklamie: SIŁAAA w precyzji!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:44 Panie Prezydencie, proponuję do promocji miasta czy też samego czytania hasła promocyjnego zatrudnić Roberta Burneika. Będzie krzyczał SIŁAAAAAA w precyzji !!! Wszyscy będą się cieszyć, trawe się pomaluje, inwestorzy będą dobijać się do magistratu!! SIŁAAAAA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loeilduspectateur Re: Robert Burneika w reklamie: SIŁAAA w precyzji IP: *.ntlworld.ie 22.11.13, 12:00 Precyzyjny to on tak jest, że pewnie nawet nie może precyzyjnie oddać moczu do pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Prawdziwyidiota IP: *.radom.vectranet.pl 24.11.13, 12:13 aaaA oto wpisy z jednego z wątków na forum tego człowieka o nicu "prawdziwyradomianin" "Panowie i Panie ja muszę wiedziec czy mam w całym Radomiu lobbować za Anną Wróbel..." Za jaką Anną Wróbel chcesz lobbować? Na wet nie wie jak ma na imię Pani poseł.... haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op kosztowniak musi odejsc w 2014 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 17:19 W Radomiu na koniec 2013 r. nasze miasto będzie miało 399 mln długu a na koniec 2014 r. - 434 mln ! A kiedy pis i kosztowniak w listopadzie 2006 r. dochodzili to Radom miał tylko - 60 mln ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: kosztowniak musi odejsc w 2014 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 17:21 W Radomiu w październiku 2013 r było 22 % bezrobocia - za najwyższe w Polsce bezrobocie wśród miast ponad 100 tys. odpowiada - władza samorządowa czyli PiS i kosztowniak ! To oni sa winni tego że w Radomiu jest największe w Polsce bezrobocie a oni rządząc przez 7 lat Radomiem nie sprowadzili żadnego inwestora do Radomia co by stworzył od zaraz nagle np. 1000 miejsc pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk Re: kosztowniak musi odejsc w 2014 r. IP: *.radom.vectranet.pl 24.11.13, 17:54 Stuknij się w głowę dzieciaku. Patrz na Komorowskiego. Żyrandol jest od świecenia a nie rządzenia A kto normalny konsultuje coś z żyrandolem ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: kosztowniak musi odejsc w 2014 r. IP: *.radom.vectranet.pl 24.11.13, 20:55 Ty się stuknij. Prezydent Rzeczypospolitej ma ograniczone uprawnienia- władzę wykonawczą sprawuje Rada Ministrów. Odmiennie jest w samorządzie gdzie prezydent ( wójt, burmistrz) jest organem wykonawczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organ Re: kosztowniak musi odejsc w 2014 r. IP: *.ntlworld.ie 24.11.13, 20:58 W Radomiu to prezydent jest rzeczywiście organem... od pierdzenia w stołek. Teraz pytanie, jak się taki organ zwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatomia Re: kosztowniak musi odejsc w 2014 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 21:51 Jelito? nomen omen ...grube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organ Re: kosztowniak musi odejsc w 2014 r. IP: *.ntlworld.ie 24.11.13, 22:05 Błąd! Druga szansa na trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzanna Re: prawdziwyidiota IP: *.radom.vectranet.pl 24.11.13, 23:53 Człowiek nie wie za kim lobbuje... mowa o człowieku o niku "prwadziwyradomianin" gdzie w jednym z wisów zachęcał lobbować za jakąś Anną wróbel a nie za naszą Pani poseł Marzeną Dorotą Wróbel. Za kim chcesz lobbować? I kim jest Anna Wróble? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Kosztowniak musi odejść w 2014 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 07:46 Jak w temacie - kosztowniak musi odejść w 2014 r. ! Odpowiedz Link Zgłoś