Dodaj do ulubionych

" Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w natarciu

02.12.13, 11:07
A tutaj jest na zdjęciu Wielki Działacz Solidarności - złodziej ropy ( kradł i sprzedawał, gdy pracował jako elektryk w MPK ) i pijaczyna Przewodniczący MAREK KICIOR

radom.gazeta.pl/radom/51,48201,15047106.html?i=17&t=1385826441755#opform15047106

Ty sprzedajna i obłudna szujo usunąłeś ze swojej KZ MPK człowieka a teraz chcesz pokazać jak walczysz o pracowników złodzieju !!!
Lepiej na odwyk się udaj !!!

Wstydu córce i żonie nie przynoś !!!

Z Lachem wódkę pijesz i nie dbasz o pracowników JUDASZU !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: remi Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.61.149.100.host.de.colt.net 02.12.13, 11:14
      Tutaj masz lepsze zdjęcie kolegi Kiciora :-))))))))))))))))))))
      Bardziej przepitą ma mordę

www.solidarnosc.radom.net/tresc/MPK_sport/strony/mpk_sport_007.htm
      • Gość: CZYTELNIK Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.play-internet.pl 02.12.13, 11:36
        Solidarność teraz to walczący związkowcy o swoje podwyżki i stabilna posadę. Ci na samym dole to tylko mięso armatnie.
        • Gość: hehehe Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.197.forpsi.net 02.12.13, 11:54
          W tym radomskim MPK to sama szumowina pracuje Przydałaby się zmiana ustway o związkach zawodowych. Taki Staszewski też "wylądował" w MPK. Najpierw narozrabiał w ZTE a teraz ...
          Ja pier... nóż się w kieszeni otwiera
          • Gość: Zenek Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.chrismail.de 02.12.13, 13:39
            To, że w MPK jest taki chaos to wszystko dzięki Kosztowniakowi. Posadził na stołku patologię
            w postaci Prezesa Lacha (który już ma za sobą nie jedną sprawę przegraną przed Sądem Pracy ).
    • Gość: bajzel Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.radom.vectranet.pl 02.12.13, 15:19
      wow, ale twarzowce... jakaś masakra
      • Gość: dymek Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.snydernet.net 02.12.13, 16:26
        Odnośnie tego linka

www.solidarnosc.radom.net/tresc/MPK_sport/strony/mpk_sport_007.htm

Kicior to ten pierwszy z lewej. A tak na marginesie to nieźle przepity ryj ma he he he he
        Czerwony jak jajca psa boksera he he he he hi hi hi
        Jak to mówi mój kumpel " wszystkie związki na Powązki " i coś w tej metaforze jest z prawdy
        • Gość: Prawdziwy Polak Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.itypo.nl 02.12.13, 21:06
          Od razu przepity..., a może wielki mój kolega świeżo po solarce?
          • Gość: kolega z pracy Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.chrismail.de 02.12.13, 21:22
            Chyba musiał się zatrzasnąć hihi karierę powinien robić w Polmosie a nie w MPK
            A poważnie to Solidarność naprawdę upadła ten związek jest już bankrutem
            • Gość: Prawdziwy Polak Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.itypo.nl 02.12.13, 21:41
              W Polmosie u Pana Posła Palikota....w związkach.... jestem za.
    • Gość: wemur Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.radom.vectranet.pl 02.12.13, 23:36
      Jedna i ta sama menda napisała wszystkie posty a admin lewak nic na to
      • Gość: AK Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: 91.213.8.* 03.12.13, 00:17
        "wemur" lub może "Kicior" chyba się przejęzyczyłeś bo napisano o tobie czyli o MENDZIE
        Jakoś nie widzę związku pomiędzy tymi postami aby pisała jedna i ta sama osoba
        No cóż przy takiej ilości wypitego alkoholu wszystko możliwe nawet białe myszki
        • Gość: Ja Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.13, 08:18
          Wemur notorycznie obrażający ludzi na tym Forum woła do admina, aby zareagował na obraźliwe wpisy. Rzeczywiście musiały mu te chamskie wpisy dopiec. Zgadzam się natomiast, że admin to nierób jakich mało.
          • Gość: kolega Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.ipredator.se 03.12.13, 10:12
            Drogi kolego Marku Kiciorze. Nawet się nie wygłupiaj i nie składaj zawiadomienia do prokuratury bo będę jako jeden z wielu świadków, którzy będą świadczyć przeciwko Tobie.
            To co zostało tu napisane jest niestety całą prawdą.
            Jako elekryk pracujący na pogotowiu byłeś notorycznie każdego dnia pod wpływem alkoholu.
            Lewe paliwo, które rąbnąłeś też sprzedawałeś. Dlatego ja odszedłem ze zwiąku w momencie kiedy wybrali Ciebie na przewodniczącego.
            Razem z Kowalskim i Czarnym stworzyliście SWÓJ związek dbający tylko wyłącznie o własne przywileje.
            Pozbyłeś się Wolanowskiego, chociaż podejrzewam, że maczał w tym procederze swoje palce również Maszkiewicz, ponieważ Wolanowski był przeciwko Maszkiewiczowi.
            Pozbyłeś się również Kefirka członka Twojej komisji zakładowej bo stanowił zagrożenie dla Ciebie i twojego kumpla Lacha.
            Wielu ludziom uczyniłeś więcej krzywdy niż dobra.
            Gdy Janek z CPN-u twój związkowiec miał problem z Lachem nawet nie skorzystałeś z możliwości ogłoszenia pogotowia strajkowego za bezpodstawne oskarżenia Janka.
            Chłopowina 12 miesięcy pozostawał bez pracy chciaż wiedziałeś, że wszytkie dowody wskazują na przegraną Lacha, ba nawet gdyby Janek nie był przez Ciebie zakręcony to powinien wystąpić do prokuratury aby przeciwko Lachowi wystąpiła z urzędu.
            Wolanowski przynajmniej był skutecznym związkowcem nie wchodził w komitywę z Prezesem tak jak TY to uczyniłeś.
            Niechaj wszyscy się dowiedzą, że z Lachem jesteś na TY i konsultujesz z nim wszystkie związkowe posunięcia.
            Gdy wszystkie związki chciały ogłosić pogotowie strajkowe TY i TwÓJ związek Solidsarność jako jedyni nie wystąpiliście
            przeciwko Lachowi, który nigdy nie szanował ludzi zatrudnionych w MPK.
            Najgorszy Prezes w historii MPK. Cham i prostak w jednej osobie. Chyba te wspólne cechy WAS Ciebie Marku i Prezesa Lacha przyciągnęły do siebie.
            Dodam, że teraz jako przewodniczący i pracownik MPK wielokrotnie w godzinach pracy byłeś pod wpływem alkoholu.
            Gdybyś pracował w innej firmie już dawno bys wyleciał z mocy art. 52 ale Ciebie kryje Twój kolega który spał po kanałach Krzysztof Kowal dyrektor który też jest jakimś nieporozumieniem na tym stanowisku.
            Tyle na temat Twoich Marku "sukcesów". Mam nadzieję, że ludzie wreszcie w 2014r. przejrzą na oczy i więcej nie zostaniesz przewodniczącym związku.

• Gość: o MPK Staszewski w MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 11:03
              A przecież od czerwca 2012 r. w MPK w Radomiu pracuje jako audytor radny PIS pan Kazimierz Staszewski. Radny Staszewski już 3 kadencję jest radnym Radomia i niestety prawie nic nie robi jako radny Radomia.
              Ma zawsze 1 na liście to wchodzi do Rady. W roku 1998 r. miał 1 na liście AWS, w 2006 i w 2010 r. był 1 na liście PiS. Na szczęście dla Radomia przegrał wybory do Rady Miejskiej w 2002 r. i w 2007 r. do Sejmu.
              A w radomskim PIS musi być chyba bardzo źle z kadrami skoro w 2014 r. także chcą mu dać 1 na liście PIS w tym okręgu wyborczym co wybierają Staszewskiego.
              • Gość: Gendal Re: Staszewski w MPK IP: *.piratenpartei-nrw.de 03.12.13, 12:40
                MPK to taki "przytułek dla bezdomnych". Jakby były zwolnienia grupowe to może z 5 osób podjęłoby zatrudnienie w innych firmach. Reszta zatrudnionych to ludzie bez wykształcenia
                i odpowiednich kwalifikacji tylko PUP lub MOPS by im pozostał.
                Mam na myśli oczywiście zatrudnionych w biurach :-))))))
                Radomski PIS ? Szkoda pisać przecież to widać gołym okiem.
                Szkoda, że nie ma jedności z "lewa" i z "prawa", żeby odsunąć tego prezydenta i tych radnych.
                Wybrać ludzi z kwalifikacjami i przede wszystkim uczciwych. Och biedny ten Radom.
                Fikcyjna koalicja i fikcyjna opozycja. A wspomniane związki zawodowe - cała prawda we wpisach powyżej mojego :-)
                • Gość: Prawdziwy Polak Re: Staszewski w MPK IP: *.itypo.nl 03.12.13, 16:09
                  JEDNAK JESTEM ZMUSZONY ZAINTERWENIOWAĆ do naszych POSŁÓW( a może i dalej....) -Prawdziwych Polaków W TEJ SPRAWIE, BULWERSUJĄCE są te ATAKI na Naszą Solidarność.
                  • Gość: Nieprawdziwy Polak Re: Staszewski w MPK IP: 198.52.199.* 03.12.13, 18:14
                    Najpierw proktolog potem psycholog a na końcu psychiatra lub ja wolisz kolejność dowolna
                    Jacy ludzie taka Solidarność Z przykrością stwierdzam, że masz problem z rozumowaniem i czytaniem No ale cóż do szkoły było daleko i pod górkę ?
              • Gość: serek Re: Staszewski w MPK IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.13, 18:37
                No dobra lewaku napisałeś co ci kazali a teraz spadaj.
                • Gość: Prawdziwy Polak Re: Staszewski w MPK IP: *.itypo.nl 03.12.13, 19:00
                  Niech Żyje Solidarność w Radomiu, Pika i Awangarda Prawdziwych Polaków, Bojowników o Wolnom Polskę, Niezwyciężona Husaria walki z komunistami z PO.
                  • Gość: Żyd Re: Staszewski w MPK IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.13, 19:05
                    Dodam. Precz z lewakami nie umiejącymi pisać po polsku.
    • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 03.12.13, 19:03
      Ale bydło się wypowiada. Zakłamane i bezczelne. Własne interesiki i interesiki pracodawców załatwiające pod pozorem troski o wizerunek związków(!). Nie wysilajcie się chamy - i tak czytając wasze posty widać kto je pisze. Wstyd, że kiedyś podobno niektórzy z was byli związkowcami - jeżeli obecnie związki się zmieniły - to dzięki waszemu odejściu stały się zdecydowanie lepsze. Tak trzymajcie.
      • Gość: NN Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.spacedump.net 03.12.13, 19:48
        No właśnie bydło to teraz jest we związkach. Nie obrażając Zbycha Cebulę i innych osób, którzy nie chcą współpracować z triem Maszkiewicz, Kośla i Kicior. Ach zapomniałem Kaziu ty też dołącz do swoch kolegów. Mam nadzieję, że prokuratura spisze się na medal.
        A tak na marginesie, żeby dotarło do pustych łbów tych pseudozwiązkowców m.in. takich jak Kicior - kultury się nie nabywa, kulturę się wysysa z mlekiem matki.
        A TY Mareczku to powinieneś prowadzić klub AA przy ZR Solidarność.
        Właśnie związek cierpi dzięki takim działaczom. Wstyd przynosisz Solidarności i swoim chłopakom ze związku. Na każdym sportowym wyjeździe zawsze urżnięty jesteś w trupa.
        Z innych central związkowych mówili do TWOICH chłopaków aby sobie przewodniczącego zmienili.
        • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 03.12.13, 20:57
          Nie wiem z kim gadasz... ale tylko potwierdziłeś to co napisałem wyżej. Żałosne prowokacje.
          • Gość: B Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: 185.25.253.* 03.12.13, 21:21
            fnx1 nie zgadzam się z tobą, ponieważ większość przytoczonych faktów to prawda
            Bardzo niepochlebnie o Solidarności wypowiadali się ludzie na niezależna.pl nawet
            o pierwszoplanowy bohaterze tego wątku była wypowiedz
            Wiesz co moi rodzice byli w Solidarności ale tej innej, lepszej, skuteczniejszej, tej z lat 80-tych
            A teraz no cóż każdy zasługuje na taką opinię na jaką zapracował i te wpisy tutaj wcale mnie ani nie bulwersują ani nie dziwią. Radom to taka większa wiocha. Mam nadzieję, że zrozumiałeś co mam na myśli.
            Przykład z Radomia. Kumpel odszedł z Solidarności bo założyli tę komisję byli UB-cy.
            Też napiszesz prowokacja? Niestety burdel jest teraz wszędzie w całym kraju.
            Odnośnie przyjazdu "Złotego Donka" i wiecu na pl. Jagiellońskim , widać było wielkie tłumy Radomian. Pewnie napiszesz prowokacja. Ludzie przejrzeli na oczy i nie tylko żydo-komuna tu pisze :) ale również ludzie o poglądach prawicowych.
            A wiesz chociaż że Maszkiewicz kiedyś do OPZZ należał ?
            • Gość: tamtejszy Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.13, 23:09
              Jesteś prowokatorem. Pojęcia nie masz o tamtej Solidarności. Lepiej milcz.
              • Gość: czasy Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.dynamic.mm.pl 03.12.13, 23:42
                Kiedyś to była Solidarność a teraz to tylko przybudówka PiS w mieście....!
                • Gość: czasy Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.dynamic.mm.pl 03.12.13, 23:47
                  Solidarnosc wbrew interesom Radomian i miasta poparla kosztowniaka na prezydenta Radomia w 2006 r. i w 2010 r. ! Widać jak im nie zależy na mieście !
                  • Gość: maxiums Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.radom.vectranet.pl 04.12.13, 00:01
                    Co jest prawdziwym problemem? Upartyjnienie samorządów! Pora pokazać ludziom jakie są tego efekty, jeśli znacie przypadki "kolesiostwa" lub innych nieprawidłowości wynikających z upartyjnienia samorządów napiszcie na fanpage i polubcie by być na bieżąco.
                    www.facebook.com/NIEpartiomwradomiu
                  • Gość: Ja Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.13, 00:01
                    Bardzo "ciekawa" dyskusja pomiędzy, w większości, członkami radomskiej tzw. Solidarności. Suche fakty, chamstwo i wyciąganie sobie brudów. Obrońcy niepodległości ? Nie, raczej ciepłych posadek. Banda nierobów i cwaniaków, ukrywająca się za hasłami walki o sprawiedliwość, a w rzeczywistości kręcąca lody, żeby sobie zrobić dobrze.
                    • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 04.12.13, 07:36
                      Nie kombinuj. To nie walka między członkami Solidarności to tylko jeden BYŁY członek, który odszedł bo jego interes był ważniejszy niż reszty. A jak wiadomo nie ma gorszego wroga niż tego, który coś ci zawdzięcza - zrobi wszystko aby ci napluć w twarz. A kampania antyzwiązkowa jest na rękę wyłącznie pracodawcom i to tym najgorszym.
                      Osobiście uważam,że gdyby osoby wymieniane w tych postach zaglądały do tego bagna to powinny pozwać - ale GW za pozostawianie postów psujących ich dobre imię. I to niezależnie czy jest w tych postach coś z prawdy czy nie. Administrator tego forum (czy moderatorzy) się nie spisuje.
                      • Gość: kierowca MPK Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.privacyfoundation.ch 04.12.13, 08:32
                        kolego nie pier..ol głupot pracuję w MPK dosyć długo i znam wszystkie brudy tej firmy
                        Kicior handlował ropą zresztą nie tylko on bo i jego przydupas z Solidarnośći Pawełek Mordka
                        również kradł ropę o Kiciorze dobrze napisano i prawdę

• Gość: Czasy Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.dynamic.mm.pl 04.12.13, 09:14
                          A czy władze miasta z PiS wiedzą co się dzieje w ogóle w MPK w Radomiu? Kosztowniak w ogóle wie co się tam dzieje? Czy radny Staszewski z Solidarności audytor od czerwca 2012 r. wie co się tam dzieje?
                          • Gość: men Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.bredband.comhem.se 04.12.13, 09:33
                            Ja ci napisze co się dzieje. Po prostu nic. Pieniądze nadal są wypompowywane poprzez obsadzenie niepotrzebnych stanowisk. Kradzieży ropy już praktycznie nie ma.
                            Ogólnie stagnacja. Czyli jak był burdel to nadal jest tylko teraz pod płaszczykiem urzędu miejskiego. My podatnicy niestety ten burdel utrzymujemy. Sam widzisz jakim prezydentem jest Kosztowniak - bezradnym, więc liczysz na jego przeciwdziałanie ?
                            Wspierał patologię i będzie nadal wspierał.
                            • Gość: Czasy Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.dynamic.mm.pl 04.12.13, 10:21
                              Kosztowniak robi sobie cały czas kampanie wyborczą pod wybory samorządowe w 2014 r. bo chce wygrać 3 kadencję. Choć w samym radomskim PiS są mocne tarcia i wielu działaczy ma dosyć kosztowniaka, ale Suski z Grójca na pewno będzie kazał kosztowniakowi startować na 3 kadencję w 2014 r.
                              Kosztowniak nigdy nie był i nie jest samodzielnym politykiem. Bardzo mocno zależny jest od Suskiego z Grójca i jest partyjnym działaczem bardzo mocno dba o PiS i działaczy tej partii. Nie jest gospodarzem Radomia ani prezydentem wszystkich Radomian. On jest prezydentem tylko działaczy PIS ich rodzin oraz wyznawców PiS w mieście.
                              A tzw. radomska opozycja jest tak słaba, że zamiast cały czas atakować kosztowniaka ze wszystkich stron oni robią wszystko aby on wygrał 3 kadencję i nic się w mieście nie zmieniło po wyborach w 2014 r. !
    • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 04.12.13, 09:51
      Zawodowcy w natarciu! Jakoś nie chce mi się wierzyć, że pracownicy MPK, kierowcy i biedni podglądacze pijaństw, kradzieży i wszelkiego zła są tak sprawnymi i wytrawnymi użytkownikami internetu i niechcący posługują się adresami:
      .HOST.DE.COLT.NET
      .FORPSI.NET
      .CHRISMAIL.DE
      .SNYDERNET.NET
      .ITYPO.NL
      .IPREDATOR.SE
      .PIRATENPARTEI-NRW.DE
      .SPACEDUMP.NET
      .DYNAMIC.MM.PL
      .PRIVACYFOUNDATION.CH
      .BREDBAND.COMHEM.SE
      Bo właśnie takie adresy mają anonimowi pyskacze antyzwiązkowi. Przypadek?
      • Gość: kierowca z MPK Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: 128.117.43.* 04.12.13, 10:21
        Ty tłumoku a nie pomyślałeś że dzieci uczą sie informatyki w szkołach ? mnie moj syn mi ustawił który studiuje informatykę jakieś proksy czy coś takiego bo jak mi powiedział żebym nie miał problemów w pracy żeby mnie Lach nie zwolnił bo to kolega Kiciora
        • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 04.12.13, 10:51
          A... więc po prostu barany z wykształconymi dziećmi. A z mlekiem matki nie wyssałeś, że należy się przedstawić jeżeli kogoś się z nazwiska obsrywa? Jak nie - to przypuszczam, że żadne proxy prokuraturze nie przeszkodzi w ustaleniu twojej szanownej osoby.
          A od tłumoków wyzywaj swoje biedne (że mają takiego ojca) dzieci.
        • Gość: CV Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.chrismail.de 04.12.13, 10:52
          Kosztowniak robi sobie cały czas kampanie wyborczą pod wybory samorządowe w 2014 r. bo chce wygrać 3 kadencję. Choć w samym radomskim PiS są mocne tarcia i wielu działaczy ma dosyć kosztowniaka, ale Suski z Grójca na pewno będzie kazał kosztowniakowi startować na 3 kadencję w 2014 r.
          Kosztowniak nigdy nie był i nie jest samodzielnym politykiem. Bardzo mocno zależny jest od Suskiego z Grójca i jest partyjnym działaczem bardzo mocno dba o PiS i działaczy tej partii. Nie jest gospodarzem Radomia ani prezydentem wszystkich Radomian. On jest prezydentem tylko działaczy PIS ich rodzin oraz wyznawców PiS w mieście.
          A tzw. radomska opozycja jest tak słaba, że zamiast cały czas atakować kosztowniaka ze wszystkich stron oni robią wszystko aby on wygrał 3 kadencję i nic się w mieście nie zmieniło po wyborach w 2014 r. !

fnx1 ruskie tu piszą he he he he

Zacznijmy od tego, że Kosztowniak wcale nie dba o swoich ludzi ba wręcz stwierdzę, że co niektórych zlekceważył. Znam kilka przypadków nie będę ich wymieniał.
          Owszem dba ale o swoich kolesi z Wyższej Półki takich jak Frieman i Lach.
          Każdy w PiS ma mu za złe, że nie zrobił porządku z komuną. Nawet jednego komunistę zdrajca zatrudnił w Administratorze w radzie nadzorczej.
          Wszedł w koalicję z PSL i PO. Chłopak jest biznesmenem musi sobie zabezpieczyć zaplecze
          w razie gdy nie zostanie wybrany.
          No i tutaj pojawia się światełko w tunelu. Bo wcale nie jest przesądzony wybór jego na 3 kadencję ? Radom jest niestety małym miastem i pewne infomacje rozchodzą sie pocztą pantoflową, które moga mu uniemożliwić ponownego objęcia stanowiska.
          Zbyt dużo osób sfaulował niestety.
          • Gość: strachliwy Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.ctyme.com 04.12.13, 11:07
            A... więc po prostu barany z wykształconymi dziećmi. A z mlekiem matki nie wyssałeś, że należy się przedstawić jeżeli kogoś się z nazwiska obsrywa? Jak nie - to przypuszczam, że żadne proxy prokuraturze nie przeszkodzi w ustaleniu twojej szanownej osoby.
            A od tłumoków wyzywaj swoje biedne (że mają takiego ojca) dzieci.

fnx1 puściłem bąka ze strachu ;-) Sam głąbie obrażasz.
            Do Twojego braku wiedzy... każdy biegły stwierdzi, że Kicior jest alkoholikiem są materiały nagrań audio i video z jego pijackich libacji ??? Wiesz doskonale, że jak rozpęta się piekiełko trafią one na zagraniczne serwery a linki do nich zostaną upublicznione i to nie tylko tutaj ale na wielu portalach w Polsce i do ogólnopolskich newspaper ?
            I co wtedy ? Wtedy może się dowiemy kim TY jesteś ??? ;-))))))))))))
            A tak na marginesie to już prokuratura zajmuje się WASZYM kolegą Kaziemierzem S.
            za wyłudzenie z ZUS pieniążków.
            • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 04.12.13, 11:13
              Na wiatry - idź do lekarza.
              Co do umieszczania na serwerach nagrań z libacji alkoholowych? I co z tego? W sumie ciekawe czy masz udokumentowane przypadki kradzieży i picia alkoholu W PRACY przez wymieniane przez ciebie osoby. Jeżeli nie to weź środki przeciwko puszczaniu bąków bo cię zamęczą!
              • Gość: qwerty Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.chrismail.de 04.12.13, 11:22
                Wystarczą zeznania i nagrania ;-) Zapoznaj się z KK.
                Skąd wiesz czy ja sam nie kupowałem ropy ?
                Dostanę działę za współudział ;-)
                • Gość: Kevin Mitnik Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.eecs.umich.edu 04.12.13, 11:33
                  My adress:

666 Park Avenue

he he he he he he he he he
                • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 04.12.13, 11:43
                  Zeznania? Złodzieja? Pasera? Przeciwko uczciwemu pracownikowi? Nie wróżę powodzenia. Ale jeżeli to prawda to sam powinieneś zostać ukarany za współudział a co najmniej za nieprzeciwdziałanie przestępstwu i zagrożeniu życia.
                  Wbrew twoim śmiesznym podejrzeniom nie pracuje w MDK i nie jestem tam związkowcem - ale z chamstwem uważam należy walczyć zawsze. Szczególnie anonimowych trolli gazetowego forum.
                  • Gość: kevin sam w NY Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat IP: *.torproxy-readme-arachnide-fr-35.fr 04.12.13, 12:05
                    Kicior uczciwy pracownik he he he he he he he he he he he he Człowieku kup sobie koło i jebnij się w czoło TY właśnie jesteś trollem
                    Pamiętaj czapka latem na głowę wskazana !! - słońce szkodzi na mózg
                    Hełm na głowę gdy będziesz przechodzić koło remontowanych budynków również wskazany
                    Już raz cegłówka spadła no i efekty widać

Jeśli oglądałeś film J.Machulskiego " Vabank" jest taka fajna scena - spotkanie w hotelu Kwinty z Kramerem
                    ".. ty uczciwy człowieku.." - właśnie Kicior to taki Kramer " uczciwy człowiek" bez skazy
                    he he he he

A w stosunku do ciebie znajduje zastosowanie ten tekst:

Film " PSY 2 " - spotkanie pod mostem Franza Maurera z Walendą ( Jan Machulski ) i Stopczykiem ( Edward Linde-Lubaszenko ):
                    - Tadziu trzymaj mnie bo mu zaraz przypier...lę
                    - Choć Tadziu nie gadamy z gnojem

UUUUU ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
                    • fnx1 Re: " Złoty Donek" czyli pijak Marek Kicior w nat 04.12.13, 12:18
                      Ty się chłopczyku nie wypowiadaj... ty dalej filmy oglądaj. One ci rozum zastąpiły. A kulturę wyniosłeś właśnie z Psów. Gratuluję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka