Gość: Aśka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.08.04, 19:23 Jeśli ktoś szuka sprawdzonego dja na wesele polecam pana Marka, nr tel. do niego 0608 76 75 74. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dj Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.08.04, 21:59 proszę nie używać takich wyrazów jak dj bo pan Marek z pewnością nim nie jest. myślę, że na miejscu będzie "wodzirej" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 11:03 Jak go zwał tak go zwał, ale jest dobry w tym co robi. Może być wodzirej - dj, albo dj - wodzirej. Polecam go bo jest dobry i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Polecam dja na wesele. IP: 195.136.247.* 16.08.04, 11:29 Numer niestety nieprawdziwy...Nie dzwoncie tam. Rzucil cie chlopak i chcesz mu zrobic na zlosc? Daj swoj numer to podzwonimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 11:54 Numer jak najbardziej prawdziwy, raz jeszcze powtarzam 0608 76 75 74. Wybieraj powoli i dokładnie cyfry, a się dodzwonisz. Nie robię sobie jaj, a chłopak mnie nie rzucił tylko od 2 tygodni jesteśmy szczęsliwym małżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Polecam dja na wesele. IP: 195.136.247.* 16.08.04, 11:59 Numerek nie dziala, moze jeszcze maila podaj. Nie dosc ze spamerka to jeszcze bezczelna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 12:17 Właściwie miałam dać już spokój i olać to co pisze niejaki pan W, ale mnie zbuldoczył. Czy Ty wszędzie widzisz jakiś spisek, a może Talibowie w Klewkach znów wylądowali? Ech ta bezinteresowna zawiść... Ale cóż to ponoć nasza narodowa cecha. A ten numer telefonu , tu zwracam się do homo normalsów, jest jak najbardziej prawdziwy. Miłego dzionka panie W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Polecam dja na wesele. IP: 195.136.247.* 16.08.04, 12:27 Ladna pogoda to ide na spacer, upoluje przy okazji moze jakiegos jelenia bo z czegos trzeba zyc. A spamerom (i spamerkom) mowimy NIE!!! Jesli jeszcze nie zauwazylas droga homo normalus jest to forum publiczne a nie tablica ogloszeniowa z reklamami - polecam lekture netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 12:52 Kończąc tę "dyskusję" wytłumaczę mój niecny czyn. Radom nie ma swojego forum weselno - ślubnego, a szkoda bo bardzo takie forum pomaga w załatwianiu wielu spraw przy organizowaniu tych ważnych uroczystości. Na takich forach ludzie dzielą się opiniami i wymieniają doświadczenia, opinie, polecenia itp. Dlatego dałam w moim poscie nr telefonu do pana Marka, żeby Młodzi, którzy szukaja dja mieli do niego namiar. Nie zarzucam radomskiego forum GW natrętnym spamem, a tylko zostawiam namiar i już. Zdarzało się już, że na tym forum polecano lekarzy, rzemieślników itp i nikogo to nie oburzało. I na koniec cytat z Seksmisji: "... ja tylko niosę pomoc." Miłego spacerku, panie W. Odpowiedz Link Zgłoś