Dodaj do ulubionych

Polecam dja na wesele.

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.08.04, 19:23
Jeśli ktoś szuka sprawdzonego dja na wesele polecam pana Marka, nr tel. do
niego 0608 76 75 74.
Obserwuj wątek
    • Gość: dj Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.08.04, 21:59
      proszę nie używać takich wyrazów jak dj bo pan Marek z pewnością nim nie jest.
      myślę, że na miejscu będzie "wodzirej" :)
      • Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 11:03
        Jak go zwał tak go zwał, ale jest dobry w tym co robi.
        Może być wodzirej - dj, albo dj - wodzirej.
        Polecam go bo jest dobry i tyle.
        • Gość: W Re: Polecam dja na wesele. IP: 195.136.247.* 16.08.04, 11:29
          Numer niestety nieprawdziwy...Nie dzwoncie tam. Rzucil cie chlopak i chcesz mu zrobic na zlosc? Daj swoj numer to podzwonimy
          • Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 11:54
            Numer jak najbardziej prawdziwy, raz jeszcze powtarzam 0608 76 75 74.
            Wybieraj powoli i dokładnie cyfry, a się dodzwonisz.
            Nie robię sobie jaj, a chłopak mnie nie rzucił tylko od 2 tygodni jesteśmy
            szczęsliwym małżeństwem.
            • Gość: W Re: Polecam dja na wesele. IP: 195.136.247.* 16.08.04, 11:59
              Numerek nie dziala, moze jeszcze maila podaj.
              Nie dosc ze spamerka to jeszcze bezczelna...
              • Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 12:17
                Właściwie miałam dać już spokój i olać to co pisze niejaki pan W, ale mnie
                zbuldoczył.
                Czy Ty wszędzie widzisz jakiś spisek, a może Talibowie w Klewkach znów
                wylądowali?
                Ech ta bezinteresowna zawiść...
                Ale cóż to ponoć nasza narodowa cecha.
                A ten numer telefonu , tu zwracam się do homo normalsów, jest jak najbardziej
                prawdziwy.
                Miłego dzionka panie W.
                • Gość: W Re: Polecam dja na wesele. IP: 195.136.247.* 16.08.04, 12:27
                  Ladna pogoda to ide na spacer, upoluje przy okazji moze jakiegos jelenia bo z czegos trzeba zyc.
                  A spamerom (i spamerkom) mowimy NIE!!!
                  Jesli jeszcze nie zauwazylas droga homo normalus jest to forum publiczne a nie tablica ogloszeniowa z reklamami - polecam lekture netykiety.
    • Gość: Aśka Re: Polecam dja na wesele. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.04, 12:52
      Kończąc tę "dyskusję" wytłumaczę mój niecny czyn. Radom nie ma swojego forum
      weselno - ślubnego, a szkoda bo bardzo takie forum pomaga w załatwianiu wielu
      spraw przy organizowaniu tych ważnych uroczystości. Na takich forach ludzie
      dzielą się opiniami i wymieniają doświadczenia, opinie, polecenia itp.
      Dlatego dałam w moim poscie nr telefonu do pana Marka, żeby Młodzi, którzy
      szukaja dja mieli do niego namiar. Nie zarzucam radomskiego forum GW natrętnym
      spamem, a tylko zostawiam namiar i już. Zdarzało się już, że na tym forum
      polecano lekarzy, rzemieślników itp i nikogo to nie oburzało.
      I na koniec cytat z Seksmisji: "... ja tylko niosę pomoc."
      Miłego spacerku, panie W.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka