Dodaj do ulubionych

ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, WROC

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.08.04, 18:46
i inne miasta przymierzają się do słusznego ograniczenia pracy w niedzielę
wszelkim marketom.Nareszcie zrozumieli że jeżeli weszliśmy do Europy
postępujmy jak europejczycy (ograniczenia w Niemczech, Anglii, Francji,
Belgii, Holandii, Włoszech).
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, IP: *.udn.pl 18.08.04, 18:57
      No tak, ale radni radomscy ciężko przestraszeni chcą się wycofać i wtedy
      dopiero się ośmieszą na cały kraj.
    • Gość: krakowianin BRAWO RADOM ZA ODWAGĘ !!! IP: *.udn.pl 18.08.04, 19:40
    • b4rtek Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, 18.08.04, 20:05
      Żebyś ty jeszcze wiedziała czemu to ograniczenie ma służyć... Ale nie wiesz.
    • Gość: Alek Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, IP: *.udn.pl 18.08.04, 20:41
      Supermarketom, to rozumiem, ale ograniczyli handel wogóle, a pozwolili
      handlować m.in. stacjom benzynowym, które oprócz sprzedawania benzyny mają
      także markety: z artykułami spożywczymi, no i jest tam też gorzała. Chyba, że
      ich zmuszą tylko do sprzedawania benzyny.
    • Gość: Mały Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, IP: *.chcgilgm.covad.net 18.08.04, 20:44
      Gość portalu: kaska z poznaia napisał(a):

> ja pracuje w supermarkecie i uwazam ze sklepy powinny byc otwarte od 9 do 14.
      a> > nie caly dzien to jest bez sensu jezeli komus to nie odpowiada to niech
      sobie > sam siedzi od 7-18 w pracy

Popieram:
      Ja pracuję na stacji benzynowej i uważam że stacje benzynowe powinny być
      otwarte od 9 do 14. a nie caly dzien to jest bez sensu jezeli komus to nie
      odpowiada to niech sobie sam siedzi od 7-18 w pracy
      Pan z benzyniarenki

Ja pracuję w kinie jako bileter i uważam że kina powinny być otwarte od 9 do
      14. a nie caly dzien to jest bez sensu jezeli komus to nie odpowiada to niech
      sobie sam siedzi od 7-18 w pracy
      Pan z kina

Ja pracuję w kwiaciarni i uważam że kwiaciarnie powinny być otwarte od 9 do
      14. a nie caly dzien to jest bez sensu jezeli komus to nie odpowiada to niech
      sobie sam siedzi od 7-18 w pracy
      Kwiaciarka

Ja pracuję na stacji pogotowia i uważam że stacje pogotowia powinny być
      otwarte od 9 do 14. a nie caly dzien to jest bez sensu jezeli komus to nie
      odpowiada to niech sobie sam siedzi od 7-18 w pracy
      Pan z pogotowia

Ja pracuję w hospicjum i uważam że hospicja powinny być otwarte od 9 do 14. a
      nie caly dzien to jest bez sensu jezeli komus to nie odpowiada to niech sobie
      sam siedzi od 7-18 w pracy
      Pan z hospicjum

Ja pracuję na basenie jako ratownik i uważam że baseny powinny być otwarte od
      9 do 14. a nie caly dzien to jest bez sensu jezeli komus to nie odpowiada to
      niech sobie sam siedzi od 7-18 w pracy
      Pan Ratownik
      • Gość: KASJERKA Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.08.04, 21:19
        Pracownik stacji benzynowej, bileter, kwiaciarka, ratownik NIE MUSZĄ PRACOWAĆ W
        PAMPERSACH JAK MY NA KASIE W MARKETACH!!!
        • Gość: KIX Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, IP: *.internet.radom.pl 18.08.04, 22:10
          KASJERKA W PAMPERSACH OJ CHYBA PYRCIOCH PODNOSIŁ TAKI ARGUMENT PANIE PROFESORZE
          WSTYDZIŁ BY IE PAN
        • Gość: . Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, IP: *.udn.pl 19.08.04, 18:53
      • Gość: doktorek Re: ZA PRZYKŁADEM RADOMIA TERAZ WARSZAWA, KRAKÓW, IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.08.04, 22:35
        No właśnie. A tak w ogóle to nie jest dobrze jak rodzice pracują. Najlepiej
        jakby oboje byli na rentach i zajmowali się dziećmi, bo ponoć mamy ich za mało,
        spacerowali po Żeromskiego, siedzieli na parkowych ławeczkach. A państwo będzie
        drukowało pieniążki i dawało, żeby wszyscy byli szczęśliwi. Faaaajnie będzie!
    • Gość: JJK moze najpierw byśmy zaczeli zarabiać IP: 193.111.144.* 18.08.04, 22:39
      jak europejczycy a potem się zobaczy co zamknąc a co otworzyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka