annobr 10.04.14, 15:58 Słuchajcie, możecie coś polecić dla 9-latka? Na Fundusz, bądź prywatnie. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretchen184 Re: Integracja sensoryczna - terapia 12.04.14, 06:23 jak chodziłam z synem kilka lat temu do poradni psychol.-pedagog. na Toruńskiej to tam odbywały się takie zajęcia. ale to było 4 lata temu i nie wiem na jakich zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
123pocahontas Re: Integracja sensoryczna - terapia 13.04.14, 11:30 prywatnie polecam terapie SI w wielogorze (tanio i fachowo), a na NFZ kiedys byla na wjazdowej. Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Integracja sensoryczna - terapia 13.04.14, 21:36 Pocahontas, a jaki adres? Odpowiedz Link Zgłoś
123pocahontas Re: Integracja sensoryczna - terapia 13.04.14, 22:14 annobr napisała: > Pocahontas, a jaki adres? to jest ich strona centrumwspierania.pl/site.php?version=pl&id=1-ja chodzilam z dzieckiem i bylam b.zadowolona. w cenniku pisze ze za 60 min kosztuje 60 zl, ale prowadzaca zajecia liczy sobie 50 zl za 60 min. to jest obok salonu hondy.prowadzi pani podlasinska. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniakimg Re: Integracja sensoryczna - terapia 13.04.14, 16:26 www.ctdim.pl/ polecam ci ich ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: Integracja sensoryczna - terapia 13.04.14, 21:38 Dzięki, Marta! Patrzyłam na ich stronę już wcześniej, ale szukam właśnie czegoś z polecenia, bo trochę tego znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś
mic35 Re: Integracja sensoryczna - terapia 14.04.15, 15:21 polecam Gabinet Sensoria sensoria.edu.pl/ ! Pani Ewelina jest świetną specjalistką, naprawdę zna się na rzeczy. Świetnie współpracuje z dzieciakami, widać efekty! Nigdy nie spotkałam się z takim zaangażowaniem jak u niej Odpowiedz Link Zgłoś