Dodaj do ulubionych

studenci transportu

26.08.04, 01:53
czy mogl by mi ktos powiedziec jak duzo zajec jest od pon do piat na
transporcie na politechnice radomskiej.moze ma ktos plan z tegorocznego roku
akademickiego.wilekie dzeki za odzew.wogole to prosze o wszelkie informacje
na temat transportu na tej uczelni.
Obserwuj wątek
    • Gość: kwacha@wp.pl Re: studenci transportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:30
      Rozumiem, że chodzi Ci o pierwszy semestr zajęć?! Na początku są prawie same
      wykłady i tylko ćwiczenia z matematyki 2 godz. w tygodniu i z fizyki 2 godz. co
      dwa tygodnie. Mam gdzieś w szufladzie plan zajęć (o ile nie zaginął) jeśli Cię
      interesuje mogę wysłać. Na wydziale ogólnie jest w porządku i wszystko da się
      zaliczyć, choć niektórzy są przeciwnego zdania, jedna wystarczy tylko odrobina
      dobrej woli a nie będzie żadnych kłopotów!
      • Gość: lucasso55 Re: studenci transportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 23:53
        oka moj mail to lucasso55@yahoo.com
        pisz lub zalacxznikiem przeslij mi ten plan
        z gory dzieki
    • Gość: gito Re: studenci transportu IP: 81.15.166.* 01.09.04, 09:52
      Planu zajec transportu w internecie nie ma i nie bedzie
      Bo wladze wydzialu stwierdzily ze jest im to nie potrzebne,
      a nawet szkodliwe zeby ktos z poza uczelni zobaczyl plan zajec.
      Teraz juz nie jetsem studentem pr, wiec juz mi to zwisa.
      Kiedys wlaczylem o plany zajec, baa nawet dostalem opierdziel za to, że na
      stronach Serwera Studenckiego napisalem o tym jak trudno jest zdobyc plan.
      www.student.pr.radom.pl
      • Gość: lucasso55 Re: studenci transportu IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:14
        do gito
        a jaka specjalizacje skonczyles??i gdzie pracujesz jezeli mozesz mi powiedziec!!
        • Gość: absolwent pr Re: studenci transportu IP: 80.249.4.* 01.09.04, 13:29
          Ja kończyłem ett w 2003. Jeśli sam nie przysiądziesz i nie złapiesz wiedzy to nie licz na to że dostaniesz ją na wykłądach. Z doświadczena powiem Ci, Ze warto skoncentrować się na jednej specjalności (ja wolałem telekomunikację), i być w niej dobrym. Na rynku pracy poszukiwani są specjaliści, a na ett nie ma możliwości zdobyć głębokiej wiedzy (mnie zaginali (w pracy) z elektroniki technicy z kilkuletnim stażem). Jeśli będziesz w czymś dobry to znajdziesz pracę.
          Polecam dr P. Gołąbka, świetny fachowiec, zawsze pomoże (elektronika, informatyka).
          • Gość: lucasso55 Re: studenci transportu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:39
            a moze mi ktos dac liste przedmiotow na pierwszym roku??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka