Dodaj do ulubionych

Tadeusz Wydra prezydentem Radomia

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 14:43
Tadeusz Wydra to jedyny kandydat prawicy, który ma szansę wygrać z
Włodarczykiem. Na dziś pełni jeszcze ważną funkcję w Warszawie, ale pewnie nie
potrwa to długo. PP. Rejczakowie, Fałkowie, Sońtowie itd. pokazali już co
potrafią i powinni dać sobie spokój. Szukajmy wspólnych kandydatów prawicy, bo
to jedyna szansa na zmianę ukłądu w mieście. Tadeusz Wydra jest człowiekiem i
jest fachowcem. Co forumowicze sądzicie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • czorny10 Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia 03.04.02, 14:49
      NI PIES, NI WYDRA....
    • Gość: janek Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.radom.pl 06.04.02, 10:11
      Wydra tak się nadaje na prezydenta Radomia jak ja na księdza...To zwykły
      patałach, wspierany przez czarnych...
      • Gość: GammaRay Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.chemia.pk.edu.pl 06.04.02, 13:28
        A moze Piotr Tusinski ??? Fachowiec w kazdym calu; tylko nie wiadomo czy bedzie chcial
        wystartowac skoro jego wlasne ugrupowanie spuscilo go w kanal. Spuscilo bo byl za dobry w pewne
        klocki i za wysoko stawial innym poprzeczke. A po co ? Lepiej isc na latwizne ...
        • Gość: Iron Re Ludzie przestańcie robić jaja!!!!! IP: *.internet.radom.pl 07.04.02, 21:39
          Nie no ,nie robcie jaj, Wydra,Tusiński i kto jeszcze? Te kandydatury to zwykły
          obciach, prawica moczydło w wyborach ma pewne...Zapytajcie Tusińskiego ,
          dlaczego wylatuje np. z prywatnych uczelni?Sadysta na prezydenta? Nie
          koleś,przegiąłeś!!!
          • Gość: bodzio Re: Re Ludzie przestańcie robić jaja!!!!! IP: *.4it.net.pl 08.04.02, 09:41
            Słuchajcie, no to kto? Nikogo nie ma po prawej stronie? Zostaje tylko
            Włodarczyk? Bronię Wydrę tylko dlatego, że to po prostu mądry facet jest.
          • Gość: mruczek Re: Re Ludzie przestańcie robić jaja!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:49
            Gość portalu: Iron napisał(a):

> Nie no ,nie robcie jaj, Wydra,Tusiński i kto jeszcze? Te kandydatury to zwykły
            > obciach, prawica moczydło w wyborach ma pewne...Zapytajcie Tusińskiego ,
            > dlaczego wylatuje np. z prywatnych uczelni?Sadysta na prezydenta? Nie
            > koleś,przegiąłeś!!!

Z tego co wiem dr Tusiński wyleciał z Wyższej Szkoły Dziennikarstwa, bo cóś
            wyjątkowo dociekliwy był w czasie egzaminu niejakiego Karasia Bohdana, obecnie
            absolwenta tejże uczelni. Otóż dr Tusiński nie mógł chyba pojąć prostej zasady,
            że jak się zapłaciło za studia, no to je przecież trzeba w sposób miły i
            bezstresowy skończyć. Zwłaszcza jak się jest aparatczykiem rządzącej (wówczas
            szykującej się do rządzenia) ekipy. Dr Tusiński nie mógł też zrozumieć
            podstawowej w Radomiu zasady: jak dzwoni "pierwsza kadrowa" (obojętne - trzeźwa,
            czy też nie), no to się tak robi, jak ona chce (obojętne - z sensem, czy bez
            sensu).
            Już samo to pokazuje, że dr Tusiński do prezydentury się nie nadaje. Brak mu
            elestycznego kręgosłupa i dążenia do kompromisu.
            • Gość: mruczek Re: Re Ludzie przestańcie robić jaja!!!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 00:09
              A co do p. Wydry - niestety, też się nie nadaje. Jest doświadczonym działaczem
              społecznym (był kiedyś m.in. radnym) i bardzo dobrym administratorem, co
              przyznają nawet jego polityczni przeciwnicy. Byłby dobrym sekretarzem miasta,
              ale brak mu chyba - niezbędnej dla prezydenta takiego miasta jak Radom - wizji
              i pomysłu na jej spełnienie.
              Choć z drugiej strony po likwidacji naszych radomskich elit - w wyniku
              likwidacji województwa - niewielu wartościowych kandydatów na horyzoncie
              zostało. A posada prezydenta jest tak atrakcyjna, że ubiegać się o nią będzie
              na pewno wiele ciekawych postaci... To już chyba wolę p. Tadeusza...
    • Gość: KibicWL Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: 164.106.49.* 09.04.02, 16:26
      Dlaczego nie wezmiesz po uwage mnie. Te wszystkie zarzuty pod adresem
      kandydatow nie mozesz do mnie zastosowac. Po co wiec bronic kogos, gdy ja
      jestem bez tych skaz, ktore posiadaja wszyscy kandydaci juz wymienieni.

• Gość: Iron Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:38
      Zgadzam się. Kibic WL na Prezydenta.
      • Gość: KibicWL Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: 164.106.49.* 11.04.02, 18:46
        Dziekuje. Ale potrzebuje cos wiecej konkretnego. Przedstaw sie i w czym
        chcesz pomoc?
        • Gość: bodzio Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.4it.net.pl 12.04.02, 16:06
          W zrobieniu kupy.
      • Gość: M75 Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.radom.pl 19.04.02, 01:07
        Tadeusz Wydra = prezydentem???? to chyba zbyt optymistyczne by się zgodził!!
        Radom to bardzo specyficzne miasto. Szkoda takiego człowieka na prezydenta tak
        podłego miasta. Tak podłego, bo ludzie są tu podli, nikt nikomu rękinie poda a
        najchętniej w łyżce wody utopi!!!!
    • Gość: davis Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.internet.radom.pl 11.04.02, 10:55
      Jaś Fasola na prezydenta!!!
      A prawica i lewica niech się wytną nawzajem...
      • Gość: KibicWL Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: 164.106.49.* 11.04.02, 18:44
        Jaś Fasola na prezydenta!!!

Kto To? Ja nie jestem jakis Jas...

A prawica i lewica niech się wytną nawzajem...

bez lewicy i prawic nie byloby demokracji, umocie obie strony,
        bo stoje po srodku. Nikt nikogo nie bedzie wycinal...
    • Gość: conradom Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.internet.radom.pl 11.04.02, 21:00
      Jeżeli jest taki dobry to dlaczego ucieka z Radomia.
      • Gość: bodzio Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.4it.net.pl 12.04.02, 16:07
        Kto???
    • Gość: Lancelot Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 17:16
      wrzucacie sobie nawzajem drodzy uzytkownicy na forum a nie mozecie zauwazy ze
      zarowno jedni jak i drudzy (czyli lewica i prawica) wchodza jak tylko moga w
      dupe komu akurat trzebai na kim im zalezy, smaruja gdzie sie da bo kto nie
      smaruje ten nie jedzie. Do tego wszystkiego dochodzi fakt obrzucania takiego
      czy innego polityka blotem, gownem i innym smierdzacym ustrojstwem aby tylko go
      zmieszac w kanale. kazdy obywatel, czy to bedzie polityk czy uczestnik tego
      forum, czy kazdy inny jest smieciem jesli stara sie zmieszac kogos jesli sam
      nie jest czysty a mozecie mi wierzyc lub nie ale w dzisiejszych czasach bardzo
      trafne jest stwierdzenie

"pokazcie mi człowieka a znajde na niego paragraf"

wiec moze zakonczmy to bezsensowne obrzucanie i wezmy sie w koncu do roboty
      • Gość: KibicWL Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.90.26.133.Dial1.Washington1.Level3.net 12.04.02, 18:14
        Wlasnie jestem symatykiem "srodka" a mam kwalifikacje i doswiadczenie rozmawiac
        z kazdym bez wyprowdzania ludzi z rownowagi. Na mnie "paragrafu" bedzie trudno
        jest znalezc, bo nie jestem z nikim powiazany i nikomu nie sluze. Ci co mnie
        popra beda inteligentni albo poczciwi, moze nawet uczciwi. Ja nie mam niczego
        do ukrycia, rozmawia sie ze ma otwarcie, kretactwa nie lubie a zla przeszlosc
        ludzi moze byc darowana jezeli publicznie sie wyspowiadaja i przyrzekna, ze
        chca sie zmienic. Jezeli ktos sie "nieuczciwie" dorobil to bedzie to mu
        darowane, gdy zaplaci odpowiedni podatek dla miasta Radomia.
      • Gość: bodzio Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.4it.net.pl 24.04.02, 10:32
        Dobrze gadasz, choć naiwnie.
        • Gość: KibicWL Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.244.225.157.Dial1.Washington1.Level3.net 24.04.02, 23:18
          Jezeli post byl pod moim adresem to prosze wskazac co jest naiwne,
          w przeciwnym razie nic z Twego postu nie wynika. Czas na konkretne zarzuty
          anie tak sobie ogolna krytyka.

WL
          • Gość: bodzio Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.4it.net.pl 26.04.02, 10:30
            ujawnij się - pogadamy. Na razie sobie jaja robisz udając głupka - świadczy to
            (paradoksalnie) o dużej inteligencji. W takim mieście jak Radom możesz daleko
            zajść.
    • Gość: Fidel Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.internet.radom.pl 24.04.02, 07:57
      Nareszcie ten p....t wyleciał z UW.Mam nadzieję,że teraz lewica wytnie
      innych.Nie po to na was głosowałem,aby tacy pokraczni nieudacznicy pracowali w
      administracji,która jest reprezentacyjna.
      • Gość: stach Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.4it.net.pl 24.04.02, 10:31
        Jednych palantów chcesz zastąpić drugimi. Koryta ci się Fidel zachciewa,
        koryta. Polityka to pomyje w krysztale, jeszcze sie walec po tobie nie
        przejechał. Szczenię jeszcze politycznie nie rozprawiczone jesteś.
      • brutus4 Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia 26.04.02, 10:48
        Gość portalu: Fidel napisał(a):

> Nareszcie ten p....t wyleciał z UW.Mam nadzieję,że teraz lewica wytnie
        > innych.Nie po to na was głosowałem,aby tacy pokraczni nieudacznicy pracowali w
        > administracji,która jest reprezentacyjna.

Wiesz Fidel
        czytam twoje posty i doszedłem do wniosku że ty naprawde nie jesteś głupi :)
        Tylko ograniczony, poprostu masz IQ =IQ małpy
        Taki z Ciebie mały FOREST

• Gość: Ewcia Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.internet.radom.pl 26.04.02, 07:48
      jak taki dobry to go wystawcie,najlepiej jako świętego męczennika... Zobaczycie
      jak dostanie w dupę od Włodarczyka albo Wikinskiego.
      • Gość: new Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: 212.244.146.* 28.05.02, 12:57
        Widziałem wczoraj w Dami TADEUSZA WYDRĘ. Jeśli prawica się dogada i wystawi
        jednego kandydata to powinien nim być T.WYDRA. Pokona innych bo jest kulturalny
        i kompetentny.Takich na lewicy brak i hak im w smak.
        • Gość: sionia Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 22.06.02, 22:28
          Nie interesuję się polityką. Znam pana Tadeusza Wydrę wiele, wiele lat i jedno
          dla mnie jest jasne. Nigdy nie był chorągiewką, jest wierny swoim pogladom .
          Podziwiam go, że jako młody człowiek był bardzo poukładany, konsekwentny.
          Na studiach dobry student, pomocny kolega, świetny sportowiec - najlepszy
          rozgrywajacy w siatkówkę wśród polskich drużyn akademickich. Jest przykładnym
          mezem, troskliwym ojcem. Jest poprostu CZŁOWIEKIEM.
          • Gość: new Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.radom.leased.ids.pl 24.06.02, 14:34
            Brawo Sionia ! Podzielam te opinie. To najlepszy kandydat na prezydenta
            Radomia.
            • Gość: yeti Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 25.06.02, 11:27
              Prawico musisz zrozumieć że T> WYDRA jest jedynym kandydatem, ktory może
              zagrrrrrozić Włodarczykowi.
              • Gość: bodzio Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.4it.net.pl 27.06.02, 11:14
                tak prawico - czytaj i myśl!!!
    • Gość: lopu Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.radom.leased.ids.pl 19.07.02, 12:26
      Nie Łopuszańnski a Wydra będzie prezydentem Radomia.Pomóżcie mu w tym.
    • Gość: kazio Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 22.07.02, 11:57
      Prawico kochana jeśli jesteś to zgłoś wreszcie Tadeusza WYDRĘ na prezydenta
      Radomia bo lepszego kandydata nie znajdziesz.Tylko on jest w stanie wygrać z
      kandydatem lewicy chćby i z Włodarczykiem.
      • Gość: bodzio Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia IP: *.radom.pilickanet.pl 07.05.03, 10:50
        Wracam do tego pomysłu. Już teraz trzeba myśleć o przyszłym prezydencie bo
        niestety ten jest nijaki i siedzi na kolanach u Banasie.....
        • bodzioradomski Re: Tadeusz Wydra prezydentem Radomia 09.05.03, 12:10
          nie tyle wracasz, ile kradniesz - i pomysł, i nicka Sońtowaty łobuzku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka