Dodaj do ulubionych

dr kowalczyk,neurolog, polmedic

29.07.14, 12:01
moze mial ktos doczynienia z w/w/ doktor? warto udac sie na wizyte? ewentulnie prosze o polecenie kogos dobrego (neurologa) na NFZ.
Obserwuj wątek
    • whs1 Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 29.07.14, 13:04
      Co do samego lekarza nie mogę wydać żadnej opinii, natomiast mogę powiedzieć tyle, że w POLMEDIC nie leczy się pacjentów kompleksowo, ani w ogóle w jakikolwiek sposób, lecz "odznacza się sztukę" i pobiera refundację z NFZ. Dotyczy to każdej specjalności medycznej, która świadczy tzw. usługi medyczne ( nie mylić z leczeniem ).
      Przykład ? Proszę uprzejmie...jeśli RTG czegokolwiek, to już bez opisu, bowiem zdjęcie robisz miedzy 8 a 12, zaś opis dopiero od 15 - 19, a lekarz przyjmuje tylko do 14. No, ale ponoć mamy okres urlopowy, czego nie może zrozumieć, ani chory, ani jego dolegliwość.
      Zdrowia życzę.
      • whs1 Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 29.07.14, 13:07
        P.S. o receptę na jakiekolwiek lekarstwo i środki znieczulające musiałem prosić sam...lekarz jakoś nie wpadł na ten "genialny" pomysł...
        Pozdrawiam.
        • zawsze_zielonatrawka Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 29.07.14, 21:32
          to tak to jest w kazdej jednej przychodni-nie tylko radomskiej. mnie chodzi konkretnie o kompetencje tego lekarza.
    • jezow Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 06.05.19, 21:30
      Miałem okazję poznania pani Beaty Kowalczyk. Niestety, po dwóch lu trzech wizytach nie mogę obiektywnie jej ocenić. Panią Beatę poleciła mi pewna zaufana osoba. Jako lekarz może nie być zła - sama zaproponowała mi zmianę leków.
      Po pierwszej wizycie miałem negatywne wrażenie. Połowicznie była to moja wina, dlatego tej wizyty nie biorę pod uwagę.
      Ogólnie: osoba godna polecenia.

Co do przychodni Polmedic przy ul. Osiedlowej 9 w Radomiu: jest tam bałagan. Pani doktor w mojej karcie nie mogła znaleźć zapisów z poprzednich wizyt (wcześniej prowadził mnie inny lekarz neurolog, z którego byłem bardzo zadowolony).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka