zawsze_zielonatrawka 29.07.14, 12:01 moze mial ktos doczynienia z w/w/ doktor? warto udac sie na wizyte? ewentulnie prosze o polecenie kogos dobrego (neurologa) na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whs1 Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 29.07.14, 13:04 Co do samego lekarza nie mogę wydać żadnej opinii, natomiast mogę powiedzieć tyle, że w POLMEDIC nie leczy się pacjentów kompleksowo, ani w ogóle w jakikolwiek sposób, lecz "odznacza się sztukę" i pobiera refundację z NFZ. Dotyczy to każdej specjalności medycznej, która świadczy tzw. usługi medyczne ( nie mylić z leczeniem ). Przykład ? Proszę uprzejmie...jeśli RTG czegokolwiek, to już bez opisu, bowiem zdjęcie robisz miedzy 8 a 12, zaś opis dopiero od 15 - 19, a lekarz przyjmuje tylko do 14. No, ale ponoć mamy okres urlopowy, czego nie może zrozumieć, ani chory, ani jego dolegliwość. Zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
whs1 Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 29.07.14, 13:07 P.S. o receptę na jakiekolwiek lekarstwo i środki znieczulające musiałem prosić sam...lekarz jakoś nie wpadł na ten "genialny" pomysł... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_zielonatrawka Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 29.07.14, 21:32 to tak to jest w kazdej jednej przychodni-nie tylko radomskiej. mnie chodzi konkretnie o kompetencje tego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
jezow Re: dr kowalczyk,neurolog, polmedic 06.05.19, 21:30 Miałem okazję poznania pani Beaty Kowalczyk. Niestety, po dwóch lu trzech wizytach nie mogę obiektywnie jej ocenić. Panią Beatę poleciła mi pewna zaufana osoba. Jako lekarz może nie być zła - sama zaproponowała mi zmianę leków. Po pierwszej wizycie miałem negatywne wrażenie. Połowicznie była to moja wina, dlatego tej wizyty nie biorę pod uwagę. Ogólnie: osoba godna polecenia. Co do przychodni Polmedic przy ul. Osiedlowej 9 w Radomiu: jest tam bałagan. Pani doktor w mojej karcie nie mogła znaleźć zapisów z poprzednich wizyt (wcześniej prowadził mnie inny lekarz neurolog, z którego byłem bardzo zadowolony). Odpowiedz Link Zgłoś