Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:22 Szukam informacji o tym gdzie można zorganizowac wesele na 120 - 130 osób. Interesuje mnie wszystko: sala, zespół, fotograf, auta; ceny, adresy www. itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peq Re: WESELE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 03:38 Znam swietny zespol: tel. 3317599. U mnie grali i bylo ekstra! Koniecznie zadzwon do nich. PS. Mozna ich posluchac na zywo, takze nie wezmiesz kota w worze! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fa so la si do Re: WESELE IP: 217.17.35.* 30.08.04, 07:57 A ile chcesz przeznaczyć na to kasy? Bo od tego zaczyna się (teraz) wszelka dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: WESELE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.04, 23:51 Jasiu, co ty, żenisz się znowu ????????????? Łomatko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fa so la si do Re: WESELE IP: 193.111.144.* 31.08.04, 19:41 Nie, nie popełnię tego błędu po raz czwarty. PS. Zapytano kiedyś znanego filozofa, czy lepiej jest, gdy się mężczyzna ożeni, czy lepiej jak pozostanie w stanie bezżennym. Obojętnie, co się zrobi, to i tak się będzie żałowało - odpowiedział znany filozof. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: WESELE IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.04, 22:48 Nie masz Kamerzysty? mnie filmował p.Zygmunt-poleciła mi go koleżanka. Super nagranie!.Piękne zdjęcia w plenerze,podam jego tlf.pewnie się nie obrazi-603-37-16-98(Video-Foto-Mig).Zadzwoń,naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.h2 Re: WESELE 30.08.04, 09:33 jeśli interesuje cię rówież profesjonalna obsługa: kucharz + kelnerzy, to napisz na priv, mój mąż się tym zajmuje, jest w tym naprawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luz Re: WESELE IP: 212.244.88.* 30.08.04, 09:55 Zajżyj tu music.poloniusz.pl . Ostatnio robili mi impreze bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: WESELE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.04, 16:28 chiba "zajrzyj" a swoja droga slyszalem ze dobrze graja. music.poloniusz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:10 najlepsza orkiestra w radomiu to ENJOY MUSIC a sala na kozłowie GOLIAT.Gwarancja 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:48 co Ty gadasz bylem w Goliacie i byla lipa jak nie wiem. Zarcia wogole nie bylo na takiej wielkiej paterze bylo 5 kawalkow ciasta i to takiego lipnego. Przystawki jak sie skonczyly ze stolu, to juz nie podali bo powiedziala kelnerka ze w kuchni juz nie ma. Daja tylko to co na pierwszy rzut a pozniej siedzialem glodny.a za to wszystko chca 110 zeta od osoby!!!!!!!SZOK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:16 ten music poloniusz to kicha , jak chcesz miec na weselu metal to ich bierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: WESELE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.09.04, 20:57 u mnie grali ok. I nie bylo metalu. Zabawa trwała do 6 rano a cena przyzwoita, a poza tym sympatyczni ludzie. A co do lokali to bawilam sie ostatnio w zameczku za przytykiem Bardzo fajne miejsce choc wlascicielka moglaby byc milsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marmio Re: WESELE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.04, 21:33 Pani Anno, w sprawie wesela proszę o kontakt telefoniczny 0608 76 75 74. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY MAZ Re: WESELE IP: *.okwf.fuw.edu.pl 31.08.04, 11:52 jezeli chodzi o zespol, to tylko zespol bosston, tel. 33 17 599!!! miejsce: raczej jakas restauracja!!! milego malzenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: WESELE IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 13:37 ZA 1000 ZŁ ZORGANIZUJE CI WSZYSTKO PROFESJONALNIE A CIEBIE BEDZIE TYLKO OBCHODZIŁO ZAPŁATA RACHUNKÓW I SIEDZISZ SOBUIE W DOMU NIE SZUKAJAC LOKALU TEL 600-807-806 WOJTEK Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom Odpuść sobie ;) 31.08.04, 13:43 Gdybym teraz brał slub, to wziąłbym od rodziców te pieniązki, które oni zainwestowali w wesele i zorganizowałbym przyjęcie osobno dla najbliższej rodzino a osobno dla znajomych. Gwarantuje, że wyjdziesz na tym lepiej, a już na pewno finansowo ;) Nam zwrocilo się około 55% kosztów poniesionych na nie.. No fakt, że były fajerwerki po 24, ogniska, grille i lokal dość drogi.. Lepiej wezcie sobie te pieniązki od rodziców i zainwestujcie we wlasne gniazdko, na początek idealna bedzie kawalerka... przemyśl to.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella_Donna Re: WESELE IP: *.udn.pl 31.08.04, 13:55 Może się przyda... dla mnie bomba: www.allegro.pl/show_item.php?item=30437732 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallutka Re: WESELE IP: 80.249.4.* 31.08.04, 14:05 Jestem świeżutko po, więc mniej więcej na bieżąco. Z lokali polecam "Pod Różami" w Jedlni Letnisko, chociaz moze być problem z terminami. Ale maja naprawdę extra: jedzonko, salka, obsługa. Zespoły - Lonek Dobrzański, w razie czego mogę dac komórkę, suknia - miałam własny projekt, zrealizowali idealnie w Sposabelli na Kasztelańskiej. Zdjęcia - RAF na Staszica - super, chociaz cholernie drogie. Udanej zabawy i 100 lat wspólnego życia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:47 Hej malutka jesteś ok podaj mi swój adres email jak możesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:56 Cześć czy może masz na imię Magda(pseudo)mallutka Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE 17.09.04, 21:00 Dziękuję Ci Mallutka. Słyszałam, ze "Pod Różami" jest super. Ale tam już w czerwcu przyszły rok był prawie zajęty :-( Wiadomo, ze to co najładniejsze szybko sie sprzedaje. Zdjecia firmy RAF widziałam na internecie. Naprawdę profesjonalne i chyba tutaj nie ma co oszczedzać. Przecież nasze zdjecia będa nasze wnuki oglądac :-) Gdybyś mogła przesłac mi zdjęcia z wesela i in. będę wdzieczna. Możesz liczyć na moją dyskrecję, nikomu nie pokażę. Pozdrawiam Anka i.f@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE 17.09.04, 20:34 Cześć! Bardzo dziękuje Wam za wszystkie porady i namiary. Musze przyznać, ze z terminami na przyszły rok już jest krucho. Nie wiem czy jest w czym wybierać. Najlepsze zespoły, sale i kamerzyści sa pozajmowani. Szkoda, ze w Radomiu nie ma poratlu ślubnego - lokalnego. Ceny są nie zbyt wygórowane (dla każdego coś dobrego), a jakość bardzo dobra. Czemu sie nie chwalimy? A czego ja szukam: - sala - oglądałam na Północnej i na Kierzkowskiej, ale chyba rozeszły się jak ciepłe bułeczki.... :-(((((((((( Było na co patrzeć. Gustowna, romantyczna.... - ew. kucharz i kelnerki - obrotne, pomysłowe, proponujący niekoniecznie schabowe z ziemniakami i smazoną kapustą. - orkiestra - nie d.j., kilkuosobowy "zespół", grający piosenki i dla młodych i dla starszych młodych. - kamerzysta - dobry z pomysłem Gdybyście mieli jeszcze jakieś ciekawe namiary, czekam. Mój adres wyżej. pozdrawiam Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: WESELE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.09.04, 11:51 jest nowy lokal na wolanowskiej, na końcu miasta za więzieniem. nazywa się kaskada. byłem tam nie na weselu ale na imprezie i było super. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselik Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE IP: *.udn.pl 17.09.04, 21:11 tydzien temu miałem w kozłowie wesele zajebisty dom weselny 2,5tyszł zajebista obsługa czysto na stołach polecam moge podac nr tel do pani kucharki z całoscia 1,5tys i zespoł sredni szczeze mówic1,3tys zł Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE 17.09.04, 21:25 Chętnie pryjmę nr telefonu do pani kuchrki. Pozdrawiam i.f@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE IP: *.udn.pl 21.09.04, 15:09 Telefon będziesz miała dziś wieczorem jak moja mama wróci z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE IP: *.udn.pl 21.09.04, 22:01 333-07-86 to telefon do obsługi kuchennej na weselach i przyjeciach.Sa na prawde super.Mozesz powołac sie na wesele Michała i Magdy 11 wrzesnia . Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE 22.09.04, 13:16 Dzięki Wielkie Maldini. Napewno zadzwonię do nich. A czy też robiliście wesele w Kozłowie? Czy możesz przesłać mi jakieś zdjecia? Pozdrawiam Gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE IP: *.udn.pl 22.09.04, 23:11 Tak mój brat rodzony miał wesele tam.Było super znam babke to moze adc ci upus jak bys sie an mnie powołała.Zdjecai mam. Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE 23.09.04, 18:34 Bardzo Ci dziękuję. Czy mozesz przesłać mi kilka zdjęć na i.f@gazeta.pl? Czy możemy być w kontakcie e-mailowym? Dobrze zrozumiałam, znasz właścicielkę sali w Kozłowie, czy babkę co organizuje jedzonko"? Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE IP: *.udn.pl 24.09.04, 00:41 znam bardzo dobrze i jedna i drugą chcesz zapoznac je? Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE 27.09.04, 19:37 Sala w Kozłowie zajęta czerwiec- wrzesień :-(((((((((( Jestem niepocieszona. Została mi tylko remiza albo stodoła???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE IP: *.udn.pl 27.09.04, 21:20 szkoda ze zajeta bo jest swietna no nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE tylko w KOZŁOWIE 18.10.04, 21:57 Znaleźliśmy, hurra. Jeszce tylko kucharki, zespół, fotograf, kamerzysta i już. Ślubuję Ci ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek zespołu Re: WESELE IP: 213.195.148.* 20.09.04, 16:25 Jeżeli chodzi Pani o kilkuosobowy zespół grający dla młodszych i dla starszych to proszę zadzwonić pod numer 3317599. Proszę przynajmniej spróbować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:48 jeśli szukacie nowego czystego i podobno ładnego lokalu w Radomiu to podaję nr tel. 3330668 lub 0503155406 POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichysx Re: WESELE samochód IP: *.radio.3.pl 22.10.04, 11:24 Witam, ja poszukuje informacji o autach i zespołach weselnych, i oczywiscie kucharkach bo sale już mam:) Radom okolice? Pozdrawiam, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE 22.10.04, 20:24 No to koty za płoty. Pomalutku i jakoś idzie. Teraz jestem na etapie szukania ZESPOŁU, który rozgrzeje imprezę. POMÓŻCIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomix Re: WESELE IP: *.internet.radom.pl 13.11.04, 11:07 WWW.prodisc.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paput1 Re: WESELE IP: *.udn.pl 13.11.04, 22:14 Polecam PRODISC co prawda nie 1300 zł ale napewno nie będzie nudy i kiepskiej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 00:55 zapytaj w Fanaberii, organizuja takie imprezy. Poza tym maja swietne zarcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: WESELE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 11:43 Ja organizowalam swoje wesele w tym roku na sali przy ul.Kierzkowskiej 106. Naprawde wszystko bylo super, zarowno orkiestra, obsluga, sala tez jest piekna. Razem z mezem jestesmy zadowoleni z profesjonalnej obslugi.Wlascicielka lokalu jest w porzadku, duzo nam podpowiedziala co i jak mozezmy zrobic. POlecam wszytskim przyszlym mlodym parom ten lokal Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: WESELE 08.12.04, 20:14 Tak Kasiu sala jest super, ale już dawno wszystko zajęte. Nawet na 2006 rok jest mało mijesca.... :( Czy możesz mi powiedzieć jakim autem jechaliście do ślubu? Jestem teraz na etapie szukania namiarów na wypożyczalnie samochodów, narazie nie wiemy jaki: ja chcę "stary", narzeczony "nowy". Może ktoś zna firmę/ osobę, która ma autka do wypożyczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:22 a i nie słuchaj żeby nie robić wesela jedyna taka impreza w życiu jest suoper byłam starszą i wiem jak przeżywają to młodzi i jacy są szczęśliwi w dniu slubu nigdy bym z tego nie zrezygnowała-rób to super impreza, a kiedy ten ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: WESELE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:18 witam ja też wychodzę za mąż w przyszłym roku salę mam w Kozłowie właśnie zespół 2 razy sprawdzony ale terminu nie mają na pewno ale są super, za to zdjęcia myśle że się dogadasz bo mozna robić zdjęcia na tygodniu my tak robimy nr tel. 36 419 88 ale po 19.00 poza tym też chcę mieć inne niż wszyscy wesele fajerwerki, gołębie, druhny itp.i w ogóle ma być najpiękniej, wymagająca jestem kucharkę też mam sprawdzoną ale dziś nie mam tel. jak coś to pisz do mnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WESELE IP: 193.111.144.* 10.12.04, 08:11 a może ktoś z was mnie poratuje, bo jestem akurat na etapie szukania kamerzysty i osoby która upiekłaby ciasta. a opza tym to możer któraś z was poleciłaby mi miejsce gdzie możma wypozyczyc super kieckę???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bsaia Re: WESELE IP: 217.79.146.* 10.12.04, 15:34 Super kamerzysta , to P.Zygmunt (Vdeo Foto-Mig).Zdjęcia i nagranie bardzo ładne,jestem bardzo zadowolona-polecam.603-37-16-98. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaza Re: WESELE 10.12.04, 17:24 Polecam salę weselną Radom ul.Północna, zespół weselny Stanley Band z Golędzina, zdjęcia najlepiej w Orońsku lub we Wsi Radomskiej, auto - mercedes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: WESELE IP: *.udn.pl 10.12.04, 21:44 Cześć.Nie miałam wesela w Kozłowie,aczkolwiek byłam tam u koleżanki w tym roku. Naprawdę super sala.Jeśeli chodzi o video to koniecznie zadzwoń tu.608778870. Nie wiem jak się ten facet nazywa,ale to co zobaczyłam na jego filmie zmieniło moje zdanie na temat kamerzystów.Szkoda tylko,że nie wiedziałam rok wcześniej o nim bo napewno bym go wybrała na swój ślub.Zespół też był super ale nie znam telefonu.Jak będziesz chciała to postaram się dowiedzieć. Inka Odpowiedz Link Zgłoś