21.08.14, 12:13
Jak wiecie stoję zupełnie z boku waszych spraw i nie mam udziału w życiu Waszej gminy i powiatu.

Jednak nie mogłem się powstrzymać od tego aby przemilczeć.
Po wielu podobnych imprezach, w latach ubiegłych, ta była ucztą dla Mojej duszy.
Mam na myśli naturalnie koncert Budki Suflera. Pozostałe też niezłe, jakkolwiek Ja nie gustuję w tej muzyce, ale o gustach się nie dyskutuje.
Jasne że można ulokować tę staranność w, takim, przygotowaniu tej imprezy w kontekście nadchodzących wyborów. I pewnie wiele w tym prawdy.

Ja jednak pragnę podziękować właśnie WAM, że władza posunęła się do takiej staranności, w przypodobaniu się z czego skorzystali również goście w tej liczbie i Ja.

Jak by nie patrzył macie siłę wpływu na nich. Liczę że ją wykorzystacie i nie będzie to zamykać się w swerze igrzysk, ale i innych działaniach, przez całą kadencję nowych władz.
Życzę Wam trafnego wyboru przyszłych.

A jako że nadal pozostaję w życzliwym podglądaniu Waszych poczynań, wszystkim konkurentom przypominam, duży kamień łatwiej dźwignąć kiedy działa się wspólnie. Odrzywół to nie tylko Wasze miasteczko, ale cała gmina, gdzie większość mieszka po wioskach dokoła.
A powiat to zbiór gmin.
Jeśli czegoś dokonacie to jedynie wspólnie.

Więc powodzenia.
Obserwuj wątek
    • superfranek Re: Dożynki. 26.08.14, 15:14
      Nie da się "nie łączyć" w dożynek powiatowych w Odrzywole z wyborami.Gmnia jest jedną z najbiedniejszych w Polsce. Nie ma tu miejsc pracy i inwestycji. Panuje ogólny marazm i stagnacja. Natomiast władza funduje nam kolejny przedywborczy spektal finansowany z naszych pieniędzy, a taka właśnie polityka doprowadziła Grecję do bankructwa.
      • alvaro9 Re: Dożynki. 02.09.14, 21:59
        A mi na tych dożynkach brakowało tylko zespołu baja bongo (ten afrykański co zawsze był). Na Gminnych zawsze byli. Myślę że skoro zawsze na gminnych byli to musza być na prawde świetni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka