hasch1
21.08.14, 12:13
Jak wiecie stoję zupełnie z boku waszych spraw i nie mam udziału w życiu Waszej gminy i powiatu.
Jednak nie mogłem się powstrzymać od tego aby przemilczeć.
Po wielu podobnych imprezach, w latach ubiegłych, ta była ucztą dla Mojej duszy.
Mam na myśli naturalnie koncert Budki Suflera. Pozostałe też niezłe, jakkolwiek Ja nie gustuję w tej muzyce, ale o gustach się nie dyskutuje.
Jasne że można ulokować tę staranność w, takim, przygotowaniu tej imprezy w kontekście nadchodzących wyborów. I pewnie wiele w tym prawdy.
Ja jednak pragnę podziękować właśnie WAM, że władza posunęła się do takiej staranności, w przypodobaniu się z czego skorzystali również goście w tej liczbie i Ja.
Jak by nie patrzył macie siłę wpływu na nich. Liczę że ją wykorzystacie i nie będzie to zamykać się w swerze igrzysk, ale i innych działaniach, przez całą kadencję nowych władz.
Życzę Wam trafnego wyboru przyszłych.
A jako że nadal pozostaję w życzliwym podglądaniu Waszych poczynań, wszystkim konkurentom przypominam, duży kamień łatwiej dźwignąć kiedy działa się wspólnie. Odrzywół to nie tylko Wasze miasteczko, ale cała gmina, gdzie większość mieszka po wioskach dokoła.
A powiat to zbiór gmin.
Jeśli czegoś dokonacie to jedynie wspólnie.
Więc powodzenia.