Dodaj do ulubionych

NOWY REKORD

• Gość: mapet Re: NOWY REKORD IP: *.infoplus.com.pl 28.09.04, 08:33
      Muza noca jest w Rekordzie spoko.Najlepsza w miescie.
      • problema Re: NOWY REKORD 28.09.04, 21:17
        Gość portalu: mapet napisał(a):

> Muza noca jest w Rekordzie spoko.Najlepsza w miescie.
        • Gość: N-t Re: NOWY REKORD IP: *.infoplus.com.pl 09.10.04, 13:50
          POZDRO dla pani redaktor INKI:-)
      • problema Re: NOWY REKORD 28.09.04, 21:18
        Gość portalu: mapet napisał(a):

> Muza noca jest w Rekordzie spoko.Najlepsza w miescie.
        Tez sluchalam i bardzo mi sie podoba.
        • Gość: Owieczka Dariusz Janik i rekord IP: *.104.udn.pl 29.09.04, 01:05
          Witam wszystkich. Slucham rekordu od jakiegos czasu i mam nadzieje ze
          podzielicie moje zdanie ze wlasciwie kiedy sie nie wlaczy radia to pojawia sie
          Darek Janik wiec pytam sie pana prezesa czy to przejsciowa sprawa czy tak juz
          bedzie ze mozna posluchac glownie jednego czlowieka [wiem ze inni tez sa bo
          zaraz na forum ktos "madry" napisze ze pisze jakies glopoty] :) Darisz Janik o
          ile pamietam to kiedys ESKA ale jak to mowia NIE KIJEM go to PALA wiec teraz
          czas na REKORD.
          • Gość: majka Re: Dariusz Janik i rekord IP: *.infoplus.com.pl 29.09.04, 09:54
            Slucham Darka w codziennej Liscie,raz w tygodniu Randka i w soboty
            Prywatka.Czyzby mial cos jeszcze?
            • Gość: mariush Re: Dariusz Janik i rekord IP: *.udn.pl 29.09.04, 10:05
              Tak, jeszcze rano w sobote go slyszalem:)No i w czwartek po 20..Mało go,prawda?
              aa..jeszcze w nocy slyszalem jak reklamowal swoja liste i gral pierwsza trojke
              • forta Re: Dariusz Janik i rekord 29.09.04, 22:59
                Gość portalu: mariush napisał(a):

> Tak, jeszcze rano w sobote go slyszalem:)No i w czwartek po 20..Mało
                go,prawda?
                >
                > aa..jeszcze w nocy slyszalem jak reklamowal swoja liste i gral pierwsza trojke
                Ale mam wrazenie,ze tego faceta chetnie ludziska sluchaja,to niech gra.
                • Gość: mariush Re: Dariusz Janik i rekord IP: *.udn.pl 29.09.04, 23:37
                  forta napisała:

> Ale mam wrazenie,ze tego faceta chetnie ludziska sluchaja,to niech gra.

No moze i masz racje ale BEZ PRZESADY!? Czy to radio sie nazywa Rekord FM czy
                  Janik FM?Nic do faceta nie mam bo go nie znam...ale powtarzam..BEZ PRZESADY!!
                  • mir10 Re: Dariusz Janik i rekord 30.09.04, 22:01
                    Mariush,daj sobie spokoj,jesli ludzie go chca sluchac,to ja sie nie dziwie,ze
                    ten Darek jest obecny na antenie.Uwazam,ze jest niezly i okazuje sie jeszcze,ze
                    pracowity.To jaki jest powod zeby mu dokopywac?
                    • Gość: TRENDY :) buhehheh Re: Dariusz Janik i rekord IP: *.104.udn.pl 04.10.04, 18:31
                      Nikt nikomu nie dokopuje ale sa jakies granice PRZESADY !!!!
        • memo5 Re: NOWY REKORD 09.10.04, 10:48
          Słucham dzisiaj rekordu i kogo słyszę - Dorotkę
    • Gość: R Re: NOWY REKORD IP: *.infoplus.com.pl 09.10.04, 13:46
      Skoro Rekord to tak popularne radyjko w radomiu to czemu cały czas leci w dół w
      badaniach słuchalności. Może na Esce kupują dzingle z Tarnowa ale same dzingle
      nie tworzą radia. Nie oszukujmy się poprzednia ekipa w Rekordzie była o niebo
      lepsza od obecnej!!!!
      • Gość: fast Re: NOWY REKORD IP: *.piotrkow.net.pl 09.10.04, 17:43
        a skąd wiesz że lecie w dół w tych badaniach? Mozesz nam jakies przedstawic? I
        jeśli faktycznie znasz jakies wyniki badan sluchalności to zwróć uwagę kto za
        nie placi...
        • Gość: XL Re: NOWY REKORD IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 11:05
          Gość portalu: fast napisał(a):

> a skąd wiesz że lecie w dół w tych badaniach? Mozesz nam jakies przedstawic?
          I
          > jeśli faktycznie znasz jakies wyniki badan sluchalności to zwróć uwagę kto za
          > nie placi...

BRAWO! ŚWIĘTA PRAWDA!
    • Gość: Tomek Re: NOWY REKORD IP: *.pronet.lublin.pl 09.10.04, 17:55
      Domeną tego radia to reporterska nowomowa, czyli szybkie i bezsensowne
      mówienie, ale mówienie. Kilka razy byłem świadkiem milczenia w eterze, czyli
      spoconemu i zestresowanemu reporterowi zabrakło słów... nie potrafił dokończyć
      rozmowy...
    • Gość: r Re: NOWY REKORD IP: *.infoplus.com.pl 09.10.04, 18:24
      Badania są przeprowadzane przez SMG/KRC na zlecenie komitetu badań radiowych. I
      wynika z nich jasno na białym że w okresie listopad 03-styczeń02 słuchalność
      radia rekord wynosiła 10,6 procenta udziału w rynku, a obecnie tj za okres luty-
      lipiec wynosi 10 procent. Liczby może nie są oszałamiające ale np takie radio
      eska za ostatni okres na 16,7 procent udziału w rynku radomskim, i co najlepsze
      jest przed radiem zet i rmf fm w tym zestawieniu. A rankingi te publikowane są
      w miesieczniku PRESS.
      • Gość: s Re: NOWY REKORD IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.10.04, 23:26
        A poza tym żadnej stacji lokalnej nie stać na to by wykupić w jakieś firmie
        przeprowadzenie badań słuchalności bo kosztuje to olbrzymie pieniądze. Badania
        robone są na całą Polskę[rzez SMG/KRC, i takowe dana stacja można kupić.
        Zaznaczając w nich wybrany region kraju, można sprawdzić słuchalność stacji
        lokalnej.. to tak do tych co mają teorie spisku
        • Gość: temida Re: NOWY REKORD IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 14:40
          Leci w dół i lecieć będzie. Obecnie już żadna z osób które znam nie słucha
          Rekordu. A było to swego czasu bardzo popularne radio wśród 30-40 latków.
          Szkoda.
          • problema Re: NOWY REKORD 13.10.04, 10:51
          • problema Re: NOWY REKORD 13.10.04, 11:15
            Pozwolę sobie przedstawić moje uwagi do Zarzadu:
            1.Ciągle słaba muzyka w paśmie do 18,mało przebojów,niepotrzebne wstawki z
            popołudniowej rąbanki,"odgrzewane " hity z lat 50,których juz najstarsi
            radomianie nie pamietaja,slabo przygotowani improwizujacy prezenterzy
            2.Dlaczego w tak małym stopniu wykorzystuje sie na antenie /do 18/ sprawdzone
            nazwiska:Rokita,Rabenda,Olszewski,Palczewski.Pozytywnie prezentuje sie
            Siejek,natomiast Banasiak to jakies nieporozumienie-wszyscy w/w wymienieni o
            trzy klasy lepsi
            2.Muzyka noca zupelnie dobra,chociaz coraz częsciej zaklocana
            popołudniowa "rąbanką" i calkowite nieporozumienie,to odzywajacy sie w tym
            pasmie niby prezenterzy-ludzie nie katujcie nas!
            4.Slynne studio S2-dla mnie nie do strawienia.Czy oceniacie,że wsrod mlodziezy
            slucha sie tylko tego,czy nikt nie moze pomyslec,aby to pasmo takze troche
            zroznicowac,zlagodzic spokojniejsza muzyka i obyczajami.Co stanie sie z tym
            pasmem jak juz wszyscy wszystkich pozdrowia,wysla wszystkie SMS-y,znudza sie
            nowa zabawka.Kto tam zostanie?
            5.Wieczorne niby serwisy-zenujace,az tak nisko oceniacie poziom sluchaczy?
            6.Nie ma sobotniej audycji "stol bez kantow" i szkoda,bo w tym gatunku nie ma
            praktycznie nic i nie moge zrozumiec dlaczego.
            7.Dziwi mnie skad mozna wziac kase na tak drogie radio z taka armia ludzi.
            Dobrze,ze tu mozna sie wypowiedziec,bo strona rekordu od dwoch miesiecy jest
            niema.
            • krako Re: NOWY REKORD 13.10.04, 15:54
              problema napisała:

> Pozwolę sobie przedstawić moje uwagi do Zarzadu:
              > 1.Ciągle słaba muzyka w paśmie do 18,mało przebojów,niepotrzebne wstawki z
              > popołudniowej rąbanki,"odgrzewane " hity z lat 50,których juz najstarsi
              > radomianie nie pamietaja,slabo przygotowani improwizujacy prezenterzy
              > 2.Dlaczego w tak małym stopniu wykorzystuje sie na antenie /do 18/ sprawdzone
              > nazwiska:Rokita,Rabenda,Olszewski,Palczewski.Pozytywnie prezentuje sie
              > Siejek,natomiast Banasiak to jakies nieporozumienie-wszyscy w/w wymienieni o
              > trzy klasy lepsi
              > 2.Muzyka noca zupelnie dobra,chociaz coraz częsciej zaklocana
              > popołudniowa "rąbanką" i calkowite nieporozumienie,to odzywajacy sie w tym
              > pasmie niby prezenterzy-ludzie nie katujcie nas!
              > 4.Slynne studio S2-dla mnie nie do strawienia.Czy oceniacie,że wsrod
              mlodziezy
              > slucha sie tylko tego,czy nikt nie moze pomyslec,aby to pasmo takze troche
              > zroznicowac,zlagodzic spokojniejsza muzyka i obyczajami.Co stanie sie z tym
              > pasmem jak juz wszyscy wszystkich pozdrowia,wysla wszystkie SMS-y,znudza sie
              > nowa zabawka.Kto tam zostanie?
              > 5.Wieczorne niby serwisy-zenujace,az tak nisko oceniacie poziom sluchaczy?
              > 6.Nie ma sobotniej audycji "stol bez kantow" i szkoda,bo w tym gatunku nie ma
              > praktycznie nic i nie moge zrozumiec dlaczego.
              > 7.Dziwi mnie skad mozna wziac kase na tak drogie radio z taka armia ludzi.
              > Dobrze,ze tu mozna sie wypowiedziec,bo strona rekordu od dwoch miesiecy jest
              > niema.
              Gratuluje rzeczowej i bardzo trafnej oceny,mysle dokladnie tak samo.Ale czy
              ktos z rekordu to czyta?
            • mir10 Re: NOWY REKORD 15.10.04, 11:27
              Ja jednak tez sie pod tym podpisuje,a co na to Zarzad rekordu-czy nasze uwagi
              nie sa Wam potrzebne,wobec tego pytanie czy sluchacze sa Wam potrzebni?
          • problema Re: NOWY REKORD 13.10.04, 11:15
            Gość portalu: temida napisał(a):

> Leci w dół i lecieć będzie. Obecnie już żadna z osób które znam nie słucha
            > Rekordu. A było to swego czasu bardzo popularne radio wśród 30-40 latków.
            > Szkoda.

Oj chyba tak......
            • krako Re: NOWY REKORD 13.10.04, 16:00
              A z tym to poczekajmyna jakies badania sluchalnosci,o czym piszecie w innym
              watku.
              • Gość: JR Re: NOWY REKORD IP: *.infoplus.com.pl 13.10.04, 16:01
                Jestem w podziwie wielkim dla tych rozsadnych wypowiedzi.pozdrawiam.
                • forta Re: NOWY REKORD 17.10.04, 11:08
                  Zgloszono tyle konkretnych wnioskow i cisza.Szacowny Zarzadzie radia?
                  • Gość: temida Re: NOWY REKORD IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.10.04, 07:52
                    Zarząd nic nie napisze, gdyż z Szacownym Zarządem nowego Radia Rekord jest jak
                    z tym facetem, który pijany wrócił o trzeciej w nocy do domu. Żona pyta: -
                    Gdzie byłeś ???!!! Facet na to: - Pomagałem przy żniwach ! Żona: - zgłupiałeś ?
                    w lutym ? Facet: - TAKĄ WERSJĘ PRZYJĄŁEM I JEJ SIĘ BĘDĘ TRZYMAŁ !!
                    • olo222 Re: NOWY REKORD 19.10.04, 10:07
                      No wlasnie,a jak to jest z tymi badaniami,jak tam wypada Radio Rekord.Czy ktos
                      wie na ten temat.
                      • Gość: XL Re: NOWY REKORD IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 15:13
                        No niestety, ale Radio Rekord nie podbiło jakoś specjalnie serc Radomian!
                        Udziały w rynku ostatniego kwartału (w tym wrzesień) dla wszystkich wynoszą coś
                        koło 11,5%, przy czym poprzednio było coś koło 10,5% czyli wzrost nawet poniżej
                        statystycznego odchyłu. A więc wszystko w normie panie prezesie!!! ESKA na
                        razie wam nie zagraża :) jest ddddduuuużżżżżoooo daleko przed wami!
                        Pozdrawiajcie sie dalej, a wkrótce i od innych usłyszycie "Strzeżcie sie", bo z
                        tego co widzę euforia mija, a i pozdrawiać już powoli nie ma kogo! pozdrowiłam
                        już całą rodzinę i znajomych i pracownice szwalni, supermarketów i nawet panie
                        klozetowe z żeromy, zostali mi jeszcze sąsiedzi z klatki (ok. 200 rodzin) i
                        znajomi spod Szczecina, gdzie was podobno świetnie słychać, a także
                        pozostałe "miliony które słuchają Nowego Radia Rekord" (cytat pochodzi od DJ
                        Darka Janika - nawet inicjały układają się w DJ, co za wspaniały zbieg
                        okoliczności!) A tak przy okazji Darku: śp. bp Chrapek jest już nie potrzebny
                        na drodze rozwoju zawodowego? Nie widziałam cię wczoraj w gronie osób, które
                        pamiętają o zmarłym biskupie? A może teraz napiszesz książkę o Mandarynie,
                        którą widziałeś podobno bez makijażu (mam nadzieję, że była ładniejsza ode
                        mnie), a która jest teraz na topie i pozwoli Ci popłynąć dalej ... Ech!
                        • Gość: LXL Re: NOWY REKORD IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 15:15
                          Przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłam, że ktoś już używa tego nicka.
                          • Gość: DJ Re: NOWY REKORD IP: *.infoplus.com.pl 20.10.04, 23:32
                            Beatko,pozdrawiam Cie serdecznie-zgodnie z dobra tradycja Rekordu.
                        • problema Re: NOWY REKORD 21.10.04, 08:10
                          Gość portalu: XL napisał(a):

> No niestety, ale Radio Rekord nie podbiło jakoś specjalnie serc Radomian!
                          > Udziały w rynku ostatniego kwartału (w tym wrzesień) dla wszystkich wynoszą
                          coś
                          >
                          > koło 11,5%, przy czym poprzednio było coś koło 10,5% czyli wzrost nawet
                          poniżej
                          >
                          > statystycznego odchyłu. A więc wszystko w normie panie prezesie!!! ESKA na
                          > razie wam nie zagraża :) jest ddddduuuużżżżżoooo daleko przed wami!
                          > Pozdrawiajcie sie dalej, a wkrótce i od innych usłyszycie "Strzeżcie sie", bo
                          z
                          >
                          > tego co widzę euforia mija, a i pozdrawiać już powoli nie ma kogo!
                          pozdrowiłam
                          > już całą rodzinę i znajomych i pracownice szwalni, supermarketów i nawet
                          panie
                          > klozetowe z żeromy, zostali mi jeszcze sąsiedzi z klatki (ok. 200 rodzin) i
                          > znajomi spod Szczecina, gdzie was podobno świetnie słychać, a także
                          > pozostałe "miliony które słuchają Nowego Radia Rekord" (cytat pochodzi od DJ
                          > Darka Janika - nawet inicjały układają się w DJ, co za wspaniały zbieg
                          > okoliczności!) A tak przy okazji Darku: śp. bp Chrapek jest już nie potrzebny
                          > na drodze rozwoju zawodowego? Nie widziałam cię wczoraj w gronie osób, które
                          > pamiętają o zmarłym biskupie? A może teraz napiszesz książkę o Mandarynie,
                          > którą widziałeś podobno bez makijażu (mam nadzieję, że była ładniejsza ode
                          > mnie), a która jest teraz na topie i pozwoli Ci popłynąć dalej ... Ech!

Przykro mi sie zrobilo po przeczytaniu Twojej wypowiedzi.Powolujesz sie na
                          wspanialy autorytet śp. Bp Chrapka i dajesz taki tekst,pelny zawisci.Biskup od
                          poczatku zwykl mawiac:"moj ukochany Radom" , a ty co-sluzysz za mamone obcemu
                          Panu,zbierasz pieniadze z reklam od radomskich firm i wywozisz w walizce do
                          Warszawy.Czyn dalej to za co Ci placa,ale radomskie radio zostaw w spokoju i
                          pozwol aby inni sie wypowiadali.
                          P.S.
                          Jezeli sluchalnosc Radia Rekord jest rzeczywiscie jak piszesz 11,5 % ,to wedlug
                          mojej wiedzy jest to chyba najlepszy w skali kraju wynik niezaleznego
                          komercyjnego radia.
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: Benassi Re: NOWY REKORD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 01:52
                            Dać ludziom Internet to przynajmniej się powyżywają na innych -opluć, zrugać
                            itp. Szkoda tylko, że niektórym brak odwagi by się zwyczajnie podpisać. Na
                            wniosek jednego/ej z was Banasiakowi podziękowali, za to jeszcze więcej Janika
                            w eterze, -gratuluję! Więcej takich postów. No i Stasio, wschodząca gwiazda
                            radiofonii. Powodzenia, he he.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka