Dodaj do ulubionych

GG znów padło

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:49
GG znów padło co za amatorszczyzna :D
Obserwuj wątek
    • Gość: paolo Re: GG znów padło IP: 217.201.28.* 18.10.04, 21:56
      no wlasnie juz myslalem ze to u nnie cos z kompem
      • Gość: Anka Re: GG znów padło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:59
        Znowu pewnie roześle ktoś info, że dostęp do gadu będzie płatny... Kto mąci tym
        serwerem:>
    • Gość: paolo Re: GG znów padło IP: 217.201.28.* 18.10.04, 21:59
      a wczoraj tez byly jakies problemy nie?? O malo nie wyrzucilem zloma przez
      okno. NIe ma mnie w RP a to jedyny kontakt+tel
    • umfana Re: GG znów padło 18.10.04, 22:00

wczoraj to samo :(
    • Gość: piecyk gazowy Re: GG znów padło IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:01
      Kurde, dzięki za info. Mam wyłączone GG i gdyby nie Ty, nawet nie wiedziałbym,
      że coś jest nie tak. ;-)
      • dziuunia Re: GG znów padło 18.10.04, 22:03
        No właśnie,ja tu skrobię i skrobię i nic i w dodatku padło!!!
        BUUUUUUUUUUUUUUUUU ;(((((((((((((((((
        • Gość: piecyk gazowy Re: GG znów padło IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:19
          A na karku misiaczek!!! ;-DDD
        • m.gregor Re: GG znów padło 18.10.04, 23:41
          Dziuunia!!!! Jakie Ty sliczne ciasta robisz! A musisz wiedziec ze ja jestem
          strasznie ciastolubny ;-)
      • m.gregor Re: GG znów padło 18.10.04, 22:06
        Co? Znowu kasowanie kredytow? Rany...ja juz druga mysz podlaczylem i na dwie
        klikam a Ł. F. robi takie numery...Przeciez obiecalismy z Piecykiem: zadnego DoS
        na serwery GG...Ehhhh...
        • Gość: piecyk gazowy Re: GG znów padło IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:08
          Ja to obiecałem, a Ty to ja nie wiem, nie wiem... Wyłączaj tego flooda!!!
          • Gość: paolo Re: GG znów padło IP: 217.201.28.* 18.10.04, 22:14
            No normalnie wkurw... sie mozna. P......... GG
            • Gość: piecyk gazowy Re: GG znów padło IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:17
              To sprawka m.gregora!!!
              • dziuunia Re: GG znów padło 18.10.04, 22:20
                Oj,coś chłopaki tutaj kombinujecie.Coś mi to brzydko wyląda :/
                ;DDD
                • Gość: piecyk gazowy Re: GG znów padło IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:28
                  To m.gregor!!! Widzisz jak ucichł i się nie dopisuje???!!!
                  • dziuunia Re: GG znów padło 18.10.04, 22:30
                    No Ty się dopisałeś,to chyba masz jednak cos na sumieniu.Wątki się mnożą,panika
                    wszystkich ogarnia i kto jest winien,no kto???Ciekawe.....
                    ;)
                    • dziuunia i jeszcze... 18.10.04, 22:31
                      ....na m.gregora zwalasz,no no no.Cholera,nawet palcem nie mogę pokiwać bo gg
                      nie działa!!!
                      • Gość: piecyk gazowy Re: i jeszcze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:33
                        Nie zwalam!!! Zobacz! Nie dopisuje się, bo się boi!!!

Och, ten m.gregor!!!
                        • dziuunia nieno.. 18.10.04, 22:36
                          ..tego już za wiele.Wszystkie serwery gg leżą i kwiczą!
                          Widać m.gregor działa nadal.....;D
                          • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:37
                            Ten to jak coś jak zhakuje, to zawsze porządnie!!!
                            • Gość: paolo Re: nieno.. IP: 217.201.28.* 18.10.04, 22:44
                              m.gregor daj spokoj i podlacz gg
                              • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 22:58
                                No, już podłączył chyba!
                                • dziuunia DZIAŁA!!!!m.gregor,dzięki!!! ;D,n/txt 18.10.04, 23:00

• m.gregor Re: DZIAŁA!!!!m.gregor,dzięki!!! ;D,n/txt 18.10.04, 23:01
                                    Prosze bardzo dziuunia :-D Dla pieknych kobiet wszystko ;-D
                                    • Gość: piecyk gazowy Re: DZIAŁA!!!!m.gregor,dzięki!!! ;D,n/txt IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:03
                                      A Dziuunia piękna... Mmmm... Mam fotkę to wiem! :-)))

Ale zajęta, niestety!... :-/
                                • m.gregor Re: nieno.. 18.10.04, 23:01
                                  Macie i nie płaczcie...:-D
                                  • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:02
                                    DZIĘX! :-DDD
                                    • m.gregor Re: nieno.. 18.10.04, 23:16
                                      Gdyby cos to sie polecam ;-)
                                      • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:21
                                        OK, a tę wódkę to razem wypijemy, OK? :-DDD
                                        • m.gregor Re: nieno.. 18.10.04, 23:25
                                          Polecam sie: ataki DoS na dowolnie wybrane serwery, wlamy itp...:-)

Piecyk: a kieliszki masz, mam przyniesc czy pijemy pod paznokiec?
                                          • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:29
                                            Kurcze, o takie duperele się martwisz!... Z kieliszkami czy bez - poradzimy
                                            sobie! ;-)
                                            • m.gregor Re: nieno.. 18.10.04, 23:31
                                              No tak...Nie takie rzeczy sie pilo i sie robilo ;-)

P.S.: darczyńca chce sie podłączyc...zrobic mu >> /dev/null ? :-D
                                              • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:33
                                                Lepiej we trzech, będzie mniejszy kac! ;-)
                                              • Gość: palo Re: nieno.. IP: 217.201.28.* 18.10.04, 23:38
                                                sorry ale to mialo byc z grzecznosci a ty od razu chcesz cos robic, prosze nie
                                                rob. przepraszam i pozdrawiam
                                                • m.gregor Re: nieno.. 18.10.04, 23:40
                                                  Dobra. Polo: dawaj teraz :-D Płuczemy oczy od wewnatrz. Ja przeziebiony jestem
                                                  to sie odrazu odkażę :-D
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:43
                                                    Dezynfekcja układu pokarmowego powinna być refundowana w całości przez NFZ!
                                                  • m.gregor Re: nieno.. 18.10.04, 23:44
                                                    Ale to sie nie tylko uklad pokarmowy dezynfekuje. Ale popieram: dołączyć to do
                                                    listy zabiegów ratujących zycie!
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:49
                                                    Jeśli nie tylko układ pokarmowy, to tym bardziej! Zdrowie! ;-)
                                                  • m.gregor Re: nieno.. 18.10.04, 23:54
                                                    Zdrowie forumowiczów i Łukasza! ;-D Piecyk: czy spożywanie alkoholu w miejscu
                                                    publicznym nie jest karalne? Bo do mnie ida jacys panowie w niebieskich mundurach...
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 23:57
                                                    Nie wiem, jak z publicznym spożywaniem, ale z obnażaniem raczej tak, a ja
                                                    właśnie zaczynam to robić! ;-)))
                                                  • m.gregor Re: nieno.. 19.10.04, 00:02
                                                    Piecyk...ale wiesz...Ja wolę dziuunie ;-)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: nieno.. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.10.04, 00:04
                                                    Ha, ha, ha! Ja też wolę, ale Ona zajęta! :-PPP
                                                  • m.gregor Re: nieno.. 19.10.04, 00:05
                                                    Ahaaaaa.....:-( No coz...nie ona to inna...;-)

P.S.: aleśmy "zoftopiczyli" ten wątek ;-). Bylo o GG jest o chlaniu i kobietach :-D
                                      • Gość: paolo Re: nieno.. IP: 217.201.28.* 18.10.04, 23:29
                                        m.gregor to kiedy i gdzie chlamy???
                                  • Gość: paolo Re: nieno.. IP: 217.201.28.* 18.10.04, 23:17
                                    o m.gregor wodke masz u mnie. Dzieki
                  • dorota_snooker Re: GG znów padło 18.10.04, 22:31
                    Czy takie awarie długo trwaja zwykle ? Wiem że durne pytanie ale zależmi na
                    pilnym kontakice przez gg :(
                    • m.gregor Re: GG znów padło 18.10.04, 23:26
                      Kiedys nie bylo GG i ludzie jakos zyli...Byly maile, IRC, konsola w linuksie i
                      write...;-)
                      • Gość: dorota_snooker Re: GG znów padło IP: *.crowley.pl 18.10.04, 23:39
                        ;)
                        Zrozum snooker fankę - i dzięki za notebooki
                        • m.gregor Re: GG znów padło 18.10.04, 23:40
                          Rozumiem :-) Nie ma za co :-) Polecam sie. Takze jesli chodzi o sprzedaż
                          takowych w Warszawie ;-) (ups...to sie chyba autoreklama nazywa :-D)
    • Gość: Sweet_Caroline Re: GG znów padło IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.10.04, 22:27
      Buuu, kiedy będzie działało :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka