Dodaj do ulubionych

Akumulatory

27.10.14, 17:39
Próbowałem nabyć akumulator na Waryńskiego u znanej pani w Radomiu - pani zaproponowała mi akumulator ukraińskiej firmy mówiąc mi że mają grube płyty -chodziło mi o 100kę i taki mi oferowała ale - zobaczyłem iż akumulatory z tego segmentu są zakurzone :):) poprosiłem panią aby mi pokazała gdzie jest na nim rok produkcji - odpowiedziała że na nowych akumulatorach nie ma roku produkcji !!! sic !!! a kasę już miałem w rękach :) zauważyłem tester do akumulatorów na biurku poprosiłem panią aby mi go zmierzyła i sprawdziła pojemność - pani opryskliwie odpowiedziała że nowych akumulatorów się nie sprawdza ! :):) oniemiałem po chwili jeszcze raz zapytałem -czy sprawdzi odpowiedziała że nie będzie sprawdzać a jak mi się nie podoba to żegna :) no cóż schowałem kasę i sobie poszedłem - co wy na to ? miałem kupić stary akumulator w ciemno ? kiedyś tak kupiłem oddawałem dwa razy do reklamacji oczywiście po 2 tygodniach oddawali mówiąc że jest producent odpowiedział że jest dobry -( a ładowanie i rozrusznik doby ) myślę że oni go nigdzie nie wysyłali :) gdzie kupić akumulator u porządnego sprzedawcy i jakiej marki -potrzebuję 100kę .
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka