Gość: Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:59 Najgorzej zaczac, a milo jest wspominac. Mysle ze wiele dobrego sie wydarzylo, szczegolnie jesli sie bylo w klasie pani ...(zapomnialam nazwisko, uczyla fizyki i opiekowala sie harcerstwem). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: PSP NR 6 obecnie PG Nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:28 Juz wiem wspaniala i fantastyczna pani Anna Staniszewska - przyjaciel ,chyba kazdego ucznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PSP NR 6 obecnie PG Nr 6 IP: *.udn.pl 19.01.05, 22:40 a pamiętacie Bryńską, Kaczorową, Drużcza i innych........było super wiem od mojej siostry że teraz jest jeszcze lepiej, dużo młodych i fajnych nauczycieli, czysto w szkole, wyremontowana sala gimnastyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: PSP NR 6 obecnie PG Nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 18:22 Oczywiście, że pamiętamy, choć nikt z nich mnie nie uczył, ale Drużdż (jeśli dobrze pamiętam pan od w-fu) uczył chłopaków z mojej klasy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś