Gość: luk IP: 79.162.167.* 24.03.09, 10:18 Zastanawia mnie czy w Makro cokolwiek się sprzdaje? Widać aby produktów z półek coś ubywało? Byłem tam kika razy i klientów za dużo tam nie widać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Do pracowników Makro IP: *.chello.pl 24.03.09, 13:51 Tam mało kto przychodzi!!!W tygodniu pustki na całego,ewentualnie w niedziele jest jakies 20 osób przez cały dzien!!!Normalnie parodia to Makro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Do pracowników Makro IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.09, 14:11 Jak tam mają kupować, jak ceny są wyższe jak w sklepach.Jeszcze troche i też padną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie o ceny Re: Do pracowników Makro IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.09, 14:28 powaznie makro jest takie drogie ? przeciez ponoc makro to hurtownia ? no a gdyby makro bylo takie drogie to raczej nigdzie makro by nie mialo szans na istnienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Do pracowników Makro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 14:45 Z tego co zaobserwowałem z rana sporo tam samochodów stoi, dostawcze, kombi i ładują do pełna, to jest dla firm, więc się nie dziwcie, że tam mało osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Do pracowników Makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 16:41 Byłam tam dwa razy ,ale ceny są wyższe niż np.w Tesco,Real itd.A jak jest już jakaś różnica to groszowa!Miejmy nadzieje że to nie padnie ,bo kolejni ludzie zostaną bez pracy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś