Dodaj do ulubionych

Zmiana trenera Kozienic

IP: 157.158.160.* 29.09.04, 22:11
buahaaha!! pamieacie jak sie kozieupy srały ze beda awansować? hahahaahaa
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Brawo Makowiecki !!! IP: 212.33.66.* 29.09.04, 22:18
      Brawo. To mamy II ligę w Kozienicach. Chłopcy wezmą się do pracy.
      Opierdalania nie będzie. Ten facet to na charyzmę. Jagę do II ligi wprowadził
      ze znacznie mniejszymi pieniędzmi i wcale z nie lepszym zespołem. Klasa!!!
    • Gość: Karol przesłanie do MK IP: 212.33.66.* 29.09.04, 22:23
      MK - czy ktoś Ci powiedział człowieku, że swoimi wypowiedziami i poziomem tych
      wypowiedzi ściągasz na siebie bardzo znaczące i znamienne określenie - debil.
      • Gość: mk przesłanie do karola IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:47
        na szczescie twoje zdanie wogole sie dla mnie nie liczy.ciekawe czy wogole dla
        kogos...
        • Gość: K A w ogóle to pisze się rozdzielnie. IP: *.mxbet.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:36
    • Gość: yahooza radomskie warchoły!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:29
      Gdzie z tym ryjem pacholęciu z pierdiszewa (czyt. Radom), wasze kluby to
      potęga, nie? Wyżej wałka nie podskoczycie wy ze stolicy złodziejstwa i dresu,
      nawet nie możecie marzyć o prawdziwym stadionie. Nie mówiąc o wyższych celach.
      Witajcie w III lidze!!!
      • Gość: wawa-zig Re: radomskie warchoły!!! IP: 217.153.179.* 29.09.04, 22:50
        jak sie czyta wasze wpisy kozienickie wiesniaki to mam wrazenie ze idealnie
        pasujecie (90% z was) do brakującego ogniwa teorii darwina!!!!!!!!!!!!
        • Gość: KArol Darwin IP: 212.33.66.* 29.09.04, 23:06
          A co ma być tym brakuącym ogniwem Darwina ćwierćinteligencie? Żeś Darwina
          zgłębił...
          • Gość: wawa-zig Re: Darwin IP: 217.153.179.* 30.09.04, 16:47
            Aby udowodnić teorię Darwina naukowcy potrzebowali odnaleźć brakujące ogniwo,
            czyli formę pośrednią między małpą a człowiekiem.
            juz wiesz kozienicki wielki ineligencie!?
        • Gość: yahooza Dresiarz na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:03
          Proszę bardzo złodziej i dres w jednym pojawił się w stolicy. Nie pękaj szybko
          się na tobie poznają!!! A ciebie co najwyzej brakuje w pierdlu, posuniokuz
          pierdziszewa!
          • Gość: wawa zig Re: Dresiarz na wyjeździe IP: 217.153.179.* 30.09.04, 15:56
            po pierwsz e to nigdy nie mieszkałem w Radomiu kozi cycku
            po drugie nie wiem czym sie tak chwalicie bo waszej śmiesznej druzynki nawet
            nikt nie kojarzy z płka nożna w przeciwienstwie do Radomiaka no chyba ze
            oscienne wioski
            po trzecie mialem okazje przejezdzac przez tą wasza potężna i bogatą metropolie'
            bogactwo az sszczypie w oczy, kurwa gdyby nie elektrownia pozdychali byscie z
            głodu albo zapierdalali w szklarniach w ryczywole
            zreszta juz niedługo jak wam ja sprywatyzują kozie wymiona
            a i jeszcze jedno porównanie Radomia do kozienic to tak jak kozienic do
            Baniochy pod Piasecznem
            POZDRO ZAKOMPLEKSIONE ŁACHUDRY
            • Gość: yahooza Re: Dresiarz na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:48
              Ch...j wie kim ty jesteś k....wi synu! A jak jesteś z zasranej przez psie gówna
              stolicy, to się nie wpier....j w nieswoje sprawy i zajmij się zasraną Polonią,
              albo półdebilnymi kibicami Legii (bo to spory problem). Mam nadzieję, że
              pomogłem odnaleść ci się w życiu. Zdrówko boża krówko!
    • Gość: R Kupis Re: Zmiana trenera Kozienic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:51
      Ten Wojtysiak to jest taki głupi wiem bo z nim pracowałem !
      • Gość: rye Re: Zmiana trenera Kozienic IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.09.04, 23:43
        Nareszcie. Czołówki już nie dogonimy, ale przynajmniej idzie ku lepszemu. Na
        drugą ligę nie tylko nie mamy szans, ale i finansów. Perspektywa wycofania
        zespołu w połowie rozgrywek mi się nie uśmiecha, bo to grozi 5 ligą i
        bankructwem - w tamtym roku Błękitni Stargard, kto w tym roku ? ;-D
        Dopóki więc budżet nie zwiększy się conajmniej dwukrotnie, moim zdaniem marzenia
        o drugiej lidze mogą przynieść więcej złego niż dobrego.
    • Gość: buddah Re: Zmiana trenera Kozienic IP: 217.11.142.* 30.09.04, 08:49
      Bezjajeczny z krowim lancuchem na szyi Boleslawie...pamietasz jak sadziles sie
      na wyborach do ROZPN, jak ublizales ludziom..a teraz masz twoja pycha zostala
      ukarana!! Nawet w MZPN poznali sie na tobie i mowi, ze dostales po gebie!!!
      Teraz pewnie pojdzie do Bialoberzego, kolega Mlodzinski cie pewnie
      przyjmie...dla mnie jeste zerem...nawet w nowy dworze o twoich trenigach mowia.
      ze dajesz pilke i mowisz kopcie Panowie...
      Ps. a moze jedz na slaska...i daj nam siwety spokoj;))) Teraz nie pomozesz juz
      klubom IV ligowych nie bedzie walkow...bo nie ma cie w zarzadzie...:)))Wiec
      zostaje ROZPN gdzie z brodatym Kramkiem...sie dogadasz:)))
    • Gość: mk Rdo karola cz.2 IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:50
      zreszta nie widze nic debilnego w mojej wypowiedzi. po prostu przypominam jakie
      mieliscie bunczuczne wypowiedzi na poczatku sezonu.a ze nazywam twoje
      miasteczko tak a nie inaczej.. hmmm kwestia gustu.
      • Gość: Maldini mk pozdrawiam i do zobaczenia w Radomi IP: *.udn.pl 30.09.04, 14:57
        już w sobote bedziemy miec 3 pkt :)
        • Gość: Bolo na szczaw! Re: mk pozdrawiam i do zobaczenia w Radomi IP: 80.249.4.* 30.09.04, 15:10
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka