Gość: mk IP: 157.158.160.* 29.09.04, 22:11 buahaaha!! pamieacie jak sie kozieupy srały ze beda awansować? hahahaahaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Brawo Makowiecki !!! IP: 212.33.66.* 29.09.04, 22:18 Brawo. To mamy II ligę w Kozienicach. Chłopcy wezmą się do pracy. Opierdalania nie będzie. Ten facet to na charyzmę. Jagę do II ligi wprowadził ze znacznie mniejszymi pieniędzmi i wcale z nie lepszym zespołem. Klasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol przesłanie do MK IP: 212.33.66.* 29.09.04, 22:23 MK - czy ktoś Ci powiedział człowieku, że swoimi wypowiedziami i poziomem tych wypowiedzi ściągasz na siebie bardzo znaczące i znamienne określenie - debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk przesłanie do karola IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:47 na szczescie twoje zdanie wogole sie dla mnie nie liczy.ciekawe czy wogole dla kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K A w ogóle to pisze się rozdzielnie. IP: *.mxbet.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooza radomskie warchoły!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:29 Gdzie z tym ryjem pacholęciu z pierdiszewa (czyt. Radom), wasze kluby to potęga, nie? Wyżej wałka nie podskoczycie wy ze stolicy złodziejstwa i dresu, nawet nie możecie marzyć o prawdziwym stadionie. Nie mówiąc o wyższych celach. Witajcie w III lidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa-zig Re: radomskie warchoły!!! IP: 217.153.179.* 29.09.04, 22:50 jak sie czyta wasze wpisy kozienickie wiesniaki to mam wrazenie ze idealnie pasujecie (90% z was) do brakującego ogniwa teorii darwina!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KArol Darwin IP: 212.33.66.* 29.09.04, 23:06 A co ma być tym brakuącym ogniwem Darwina ćwierćinteligencie? Żeś Darwina zgłębił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa-zig Re: Darwin IP: 217.153.179.* 30.09.04, 16:47 Aby udowodnić teorię Darwina naukowcy potrzebowali odnaleźć brakujące ogniwo, czyli formę pośrednią między małpą a człowiekiem. juz wiesz kozienicki wielki ineligencie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooza Dresiarz na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 10:03 Proszę bardzo złodziej i dres w jednym pojawił się w stolicy. Nie pękaj szybko się na tobie poznają!!! A ciebie co najwyzej brakuje w pierdlu, posuniokuz pierdziszewa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa zig Re: Dresiarz na wyjeździe IP: 217.153.179.* 30.09.04, 15:56 po pierwsz e to nigdy nie mieszkałem w Radomiu kozi cycku po drugie nie wiem czym sie tak chwalicie bo waszej śmiesznej druzynki nawet nikt nie kojarzy z płka nożna w przeciwienstwie do Radomiaka no chyba ze oscienne wioski po trzecie mialem okazje przejezdzac przez tą wasza potężna i bogatą metropolie' bogactwo az sszczypie w oczy, kurwa gdyby nie elektrownia pozdychali byscie z głodu albo zapierdalali w szklarniach w ryczywole zreszta juz niedługo jak wam ja sprywatyzują kozie wymiona a i jeszcze jedno porównanie Radomia do kozienic to tak jak kozienic do Baniochy pod Piasecznem POZDRO ZAKOMPLEKSIONE ŁACHUDRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooza Re: Dresiarz na wyjeździe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:48 Ch...j wie kim ty jesteś k....wi synu! A jak jesteś z zasranej przez psie gówna stolicy, to się nie wpier....j w nieswoje sprawy i zajmij się zasraną Polonią, albo półdebilnymi kibicami Legii (bo to spory problem). Mam nadzieję, że pomogłem odnaleść ci się w życiu. Zdrówko boża krówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Kupis Re: Zmiana trenera Kozienic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 22:51 Ten Wojtysiak to jest taki głupi wiem bo z nim pracowałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Zmiana trenera Kozienic IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.09.04, 23:43 Nareszcie. Czołówki już nie dogonimy, ale przynajmniej idzie ku lepszemu. Na drugą ligę nie tylko nie mamy szans, ale i finansów. Perspektywa wycofania zespołu w połowie rozgrywek mi się nie uśmiecha, bo to grozi 5 ligą i bankructwem - w tamtym roku Błękitni Stargard, kto w tym roku ? ;-D Dopóki więc budżet nie zwiększy się conajmniej dwukrotnie, moim zdaniem marzenia o drugiej lidze mogą przynieść więcej złego niż dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buddah Re: Zmiana trenera Kozienic IP: 217.11.142.* 30.09.04, 08:49 Bezjajeczny z krowim lancuchem na szyi Boleslawie...pamietasz jak sadziles sie na wyborach do ROZPN, jak ublizales ludziom..a teraz masz twoja pycha zostala ukarana!! Nawet w MZPN poznali sie na tobie i mowi, ze dostales po gebie!!! Teraz pewnie pojdzie do Bialoberzego, kolega Mlodzinski cie pewnie przyjmie...dla mnie jeste zerem...nawet w nowy dworze o twoich trenigach mowia. ze dajesz pilke i mowisz kopcie Panowie... Ps. a moze jedz na slaska...i daj nam siwety spokoj;))) Teraz nie pomozesz juz klubom IV ligowych nie bedzie walkow...bo nie ma cie w zarzadzie...:)))Wiec zostaje ROZPN gdzie z brodatym Kramkiem...sie dogadasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Rdo karola cz.2 IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:50 zreszta nie widze nic debilnego w mojej wypowiedzi. po prostu przypominam jakie mieliscie bunczuczne wypowiedzi na poczatku sezonu.a ze nazywam twoje miasteczko tak a nie inaczej.. hmmm kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini mk pozdrawiam i do zobaczenia w Radomi IP: *.udn.pl 30.09.04, 14:57 już w sobote bedziemy miec 3 pkt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo na szczaw! Re: mk pozdrawiam i do zobaczenia w Radomi IP: 80.249.4.* 30.09.04, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś