Dodaj do ulubionych

Radomiak bez trenera

IP: 207.35.240.* 04.10.04, 18:24
I co dalej bedzie z Radomiaczkiem? W takim ukladzie to ja nie wiem czy uda
sie pokonac Mlawe? To praktycznie chyba jedyna aktualnie druzyna do ogrania.
Pozniej przyjda pojedynki z bardziej wymagajacymi i co tu duzo mowic,
silniejszymi zespolami.I gdzie tu szukac cennych punktow?
Radomiaczek znalazl sie w dolku. Klub w dlugach i pieniedzy nie ma. Nawet
nie ma kasy na imprezki dla sedziow /czyt. czarnej mafii/, zeby spojrzeli
przychylnym okiem na druzyne. Niestety tylko wiatr w oczy.
Jak tu ratowac druzyne?
Z zatrudnieniem Makowieckiego to bylo nieporozumienie juz od samego poczatku.
Przyjdzie nowy trener i co dokona jakiegos cudu? Mzonka.
Jak tu wyjsc z tarapatow?
Obserwuj wątek
    • Gość: mk chcialbym znac odpowiedź...kurde IP: 157.158.160.* 04.10.04, 18:39
      znowu zaspiewamy "czy wygrywasz czynie..."
    • Gość: mk kubicki jest wolny.. tylko co z tego... IP: 157.158.160.* 04.10.04, 18:40
      • Gość: gregor13 Re: Na Kubickiego nas nie stać... IP: *.udn.pl 04.10.04, 18:46
        A może to piłkarze grali przeciwko trenerowi i teraz będzie lepiej? A swoją
        drogą to pan Makowiecki ma tupet, żeby po tylu porażkach i to w takim stylu
        (czyt. do zera) nie zrezygnować samemu tylko "oddawać się do dyspozycji
        zarządu"... Poczekajmy do meczu z Mławą. Nawiasem K. Majda to nie jest zły
        zawodnik, byleby grał na swojej pozycji. I nareszcie konkretna decyzja co do
        "piłkarza" Gołębiewskiego (niestety pół roku za późno). No nic, czekamy na
        niedzielę ok. 15.00...
    • Gość: Loko Re: Radomiak bez trenera IP: *.chelm.mm.pl 04.10.04, 19:29
      Tylko nie Topolski. Gdzie nie był, czego się nie dotknął, to spiep... Uważam,
      że najlepsza kandydatura z radomskich trenerów to... Włodzimierz Andrzejewski.
      Z całym szacunkiem do Arka Skoniecznego, ponad czwartą ligę nie ma
      umiejętności. Jeśli chodzi o Jurka Zielińskiego, najlepsze lata ma za sobą, zaś
      Jurek leszczyński w dalszym ciągu jest świetnym teoretykiem, a żadnym
      praktykiem.
      • Gość: Maldini Skonieczny,Engel,Andrzejewski IP: *.udn.pl 04.10.04, 20:15
        Lesczyński-nie popatrzmy co on zrobił a raczej czego nie zrobił z lokalnym
        rywalem jak sobie nie radzi w 5 lidze to w 2 lidze tym bardziej,Topolski-
        nie,Skoieczny-tak ostatnio pasmo sukcesów,umie stworzyć atmosfere w
        drużynie.Andrzejewski-tak Lecz najbardziej jestem za powrotem młodego
        Engela.Układ w związku,z sedziami,umie i potrafi zmobilizować zawodników do
        pracy,jest głodny sukcesu i bedzie chciał udownić ze zle ze z niegow czesniej
        zrezygnowano.Jest tylko jedno ale czy on bedzie chciał i czy klub na niego
        stać.
        • Gość: gregor13 Re: Skonieczny,Engel,Andrzejewski IP: *.udn.pl 04.10.04, 20:40
          Przecież Engel jr do nas nie przyjdzie. Wyrzucili go stąd jak psa za to, że
          głośno mówił prawdę. Teraz jest w Polonii i gdzie mu będzie lepiej? Decyzja o
          jego zwolnieniu była największym błędem - można było pomyśleć wcześniej, że jest
          to syn człowieka, który jest KIMŚ w polskiej piłce i że od tego dużo będzie
          zależało? Teraz jest "po ptokach". Miejmy nadzieję, że piłkarze będą grać dla
          nowego trenera i dla nas wszystkich i może uda się utrzymać II ligę grając
          młodymi, niezmanierowanymi chłopakami, którzy będą chcieli się wypromować, ot
          jak choćby Konrad Gołoś!
          • Gość: T&T Re: Skonieczny,Engel,Andrzejewski IP: *.chello.pl 04.10.04, 21:41
            Uff, nareszcie pozbyli się tego "niesłucha" (mam na myśli dobre podpowiedzi
            kibiców) i zrobia porządek w zespole. Od kilku meczy wróble coś ćwierkały na
            temat Kacprzaka, jakoby On............ Teraz widać, że jakaś dola prawdy jest.
            Ja dziwię się Zarządowi, że tak cierpliwie pozwalał trenerowi Makowieckiemu
            naigrywać się z wiernych Kibiców, poprzez wstawianie grających żenująco słabo,
            mecz za meczem: Gołębiewskiego i Kacprzaka. My widząc skład z tymi zawodnikami
            dostawaliśmy białej gorączki z bezsilności. Żegnamy, bez cienia żalu Panie
            Makowiecki. Może pomyśleć o Kubickim, "wywalonym" z Legii. On w wywiadzie, w
            Przeglądzie Sportowym powiedział, że może trenować każdy polski klub od IV ligi
            do I-szej, więc drugoligowy Radomiak byłby jak w sam raz. Szanowny Zarządzie,
            wprawdzie Wy Panowie jesteście bliżej zawodników, ale z boku to wygląda tak, że
            Antoniak nic nie zmien. Tu trzeba silnego, młodego, umiejącego zdrowo bluzgnąć
            trenera. Ze znanych ludzi tylko Andrzejewski. Żadnych Topolskich, Skoniecznych
            czy Leszczyńskich, itp. Najleiej byłoby jednak spróbować "ukoić" się przed
            młodym Engelem. Może wróci. Co mI-sz trener to pierwszy nie zastępca, albo
            doradca. Czekamy Zarządzie na stanowcze ruchy i trochę fantazji, naprawdę co
            było do stracenia już zostało stracone. Coraz mniej pozostaje do uratowania.
    • Gość: Maldini JAKOŁCEWICZ STRACIŁ PRACE W KUJAWIAKU!!! IP: *.udn.pl 04.10.04, 23:10
      Dawać go do Radomiaka przecież on ma 2 miejsce z Kujawiakem w 2 lidze jako
      beniaminek.Dlaczego został zwolniony jeszcze nie wiem:)
      • Gość: T&T Re: JAKOŁCEWICZ STRACIŁ PRACE W KUJAWIAKU!!! IP: *.chello.pl 05.10.04, 00:16
        To może być strzał w 10-tkę. Ciekawe co na to niekompletny Zarząd. Może choć
        raz tak by Zarząd postąpił w zgodzie z propozycjami Kibiców, i w środę
        Jakołcewicz w Radomiaku.? Hę? To jest twardy Gość i nie popuszcza "ochlapusom"
        (czytaj moczymordom).
        • Gość: kibic1910 Re: JAKOŁCEWICZ STRACIŁ PRACE W KUJAWIAKU!!! IP: *.udn.pl 05.10.04, 00:41
          o to dzwonic do niego JAKOŁCEWICZ do Radomiaka:):)
    • Gość: T&T Re: Radomiak bez trenera IP: *.chello.pl 05.10.04, 00:23
      Ronin pytasz co zrobić? Odpowiedź jest prosta: po pierwsze - NIE ZAWIERAĆ UMÓW
      Z TAKIMI KLAUZULAMI JAKIE MA MAKOWIECKI, po drugie - natychmiast zatrudnić
      Jakołcewicza, po trzecie - "przewietrzyć" skład, dopuścić młodych do grania>
      Piłkarska młodzież w Radomiaku ma przynajmniej ambicje, której są pozbawieni
      Ci, których zażyczył sobie Pan Makowiecki(jak młodzi też będą przegrywać to
      chociaż okrzepną na III-cią lige). Młodzieżowcy Radomiaka do boju marsz!!!!!!!!
      • Gość: ronin Jasne postawic na mlodych...... IP: *.aei.ca 05.10.04, 02:47
        Panie Jakolcewicz serdecznie zapraszamy do Radomiaka!!!!!!! To nie jest zla
        druzyna. Ona potrzebuje dowodcy z prawdziwego zdarzenia. I Pan bylby zdolny
        poprowadzic tych "zolnierzy" do boju, do zwycieskiego boju!!! Makowiecki
        powinien byc zwolniony przed meczem z Radomskiem. A tak to niepotrzebna strata
        tylu nerwow i tylu punktow. Co sie stalo to sie nie odstanie. Teraz trzeba
        glowkowac, zeby pokonac MKS Mlawa. I potem urywac po punkcie tym lepszym. Moze
        sie uda?
        • Gość: ... Re: Jasne postawic na mlodych...... IP: 80.249.4.* 05.10.04, 09:08
          młody Engel przyjechal tu tylko po to zeby zabrac Gołasia, ktory juz niedlugo
          bedzie jednym z najlepszych polskich pilkarzy. na canal plus regulanie jest w
          11-tce kolejki. a teraz co radomiak ma do zaoferowania oprocz pustej kasy?? kto
          bedzie tu chcial przyjsc? jakis stary zblazowany gwiazdor, zeby dorobic do
          sportowej emerytury? dopuscic mlodych, ambitnych, żądnych i glodnych
          sukcesow!!!
    • Gość: azabi Re: Radomiak bez trenera IP: *.ds8.agh.edu.pl 05.10.04, 09:51
      A powiedzcie mi dlaczego zwolnili Engela juniora.Przeciez to on wprowadził
      Radomiaka do 2 ligi.i tak mu podziekowano??czy sam podziekował??moze by tak
      jemu zaproponowac dalsze prowadzenie druzyny?
    • Gość: Karol Radomiak bez trenera IP: 212.33.66.* 05.10.04, 09:58
      Pozdrawiam MK - mojego wiernego druha !!
      • Gość: MK karol trzymaj sie! jestem wzruszony IP: 157.158.160.* 05.10.04, 14:01
    • Gość: KS Re: Radomiak bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:00
      mirosław Siara ma poprowadzić trening- pilkarz, wobec ktorego rozwaza sie
      rozwaizanie kontraktu. Paranoja
    • Gość: obserwator Re: Radomiak bez trenera IP: *.proxy.aol.com 05.10.04, 10:40
      Moim zdaniem nalezy probowac nawiazac kontakt z Engelem jr. i zaproponowac
      powrot do Radomiaka. Jesli przyjmie te propozycje to dobrze, jesli nie to
      przynajmniej zobaczy ze nowy zarzad Radomiaka szuka z nim porozumienia. I moze
      zmieni sie wowczas wiele na lepsze w kuluarach wladz PZPN wobec Radomiaka.
    • Gość: azabi Re: Radomiak bez trenera IP: *.ds8.agh.edu.pl 05.10.04, 10:57
      Ktoś z poprzedników powiedział "stawiać na młodzież-młodziez do boju"ostatnio
      byłem na meczu trampkarzy-o zgrozo!!to co tam wyprawia trener to jest tragedia-
      ja jako młody student studiujacy w Krakowie i podpatrujac młodych graczy z
      wisły poszedłem i podpowiadałem jak maja grac a trener tylko słuchał!!!
      tragedia!!zuty rozne wykonywali pierwsi lepsi zawodnicy,nawet tacy którzy
      ledwie doopywali piłke do bramki,po drugie-naiwyźsi zawodnicy w tym czasie
      stali na obronie bo trener im kazał - PARANOJA wiec jak młodzi zawodnicy maja
      grac dobrze jak ich wyszkolenie powierza sie takim nieodpowiedzialnym ludziom!!
      Oni wogóle nie maja motywacji.co innego sie działo gdy zaczałem im podpowiadac
      z lini bocznej co i jak maja robic i odrazu był inny efekt.Wiec moja prośba-
      Wymienic odrazu sztab szkoleniowy poczawszy od trampkarzy a skonczywszy na
      pierwszejdruzynie.AEngel juz raczej nie bedzie chciał powrotu do Radomia-ale
      trener Kujawiaka czemu nie bardzo dobra kandydatura,Kubicki tez ale on chyba
      tylko tak zucił na wiatr ze moze trenowac druzyny nawet z 4 ligi.Z powazaniem
      AZABI
      • Gość: wera JAKOŁCEWICZ DO RADOMIAKA!!! IP: *.udn.pl 05.10.04, 11:02
        Dokładnie to swietny szkoleniowiec który za 6tys jakie miał Makowiecki na 100%
        przyszedł by pracować.Czesiu zapraszamy do Radomia.Zarząd brac nr.telefonu tego
        trenera i go namawiać.
        • Gość: daw77 KTO TO JEST SKONIECZNY IP: 213.199.199.* 05.10.04, 12:24
          Umówmy się że z całym szacunkiem dla p. Skoniecznego raczej nie jawi się on
          jako zbawienny trener dla ZIELONYCH. Popatrzmy tylko na jego trenerskie
          pasmo "sukcesów". Niskie ligi marne wyniki.. Umówmy sie ze tu jest potrzbny
          ktoś z twardą ręką, doświadczeniem, umiejętnościami. Nie ktoś anonimowy, bez
          sukcesów bez własciwego przygotowania jak p. Skonieczny..Po co za chwile mamy
          znów śpiewać "zegnaj Skonieczny" po co mamy się pogrążać...Panie KOBYŁECKI
          apelowałem niejeden raz o dymisje Pietrzyka, Telęgi Pana...jeden juz
          odszedł..mam nadzieje ze to ten który narobił wokół klubu najwięcej
          smrodu..odłóżmy układy i układziki..uratujmy co się jeszcze da...Pokaż Pan ze
          masz jaja a nie jestes popychadłem kolejnych niby PREZESÓW i działaczy...znajdź
          kogoś konkretnego kogoś z jajami..kogos moze za większe pieniądze ale spoza
          układu towarzyskiego Radomia...tutaj wszystko zdechnie...OBY NIE RADOMIAK....
        • Gość: Gela Re: JAKOŁCEWICZ DO RADOMIAKA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:32
          hmm
          płonne nadzieje, w Radomiu mamy przykład nomenklatury,
          wszystko kręci sie w kamiennym kregu, cały czas wokół tych samych osób,
          jedynymi wyjatkami były kadencje Rota i Engela,
          ale zobaczymy
      • Gość: Rado Re: Radomiak bez trenera IP: 217.17.35.* 05.10.04, 13:50
        Serce rośnie jak człowiek czyta te, z głębi serca płynące podpowiedzi. Nie
        jestem w stanie zrozumieć (jeśli to jest prawda) dlaczego trener Makowiecki
        nasze wpisy nazywał głupotami.
        Jeśli Panu Jakołcewiczowi udało się z drużyny czwartoligowej zrobić potentata
        drugoligowego, to może i naszych orłów i sokołów zmusiłby do grania z takim
        skutkiem jak od nich oczekujemy. Zarządzie sprowadź Jakołcewicza !
        • Gość: Gela Re: Radomiak bez trenera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 14:10
          miał dziwne chore ambicje, brak samokrytyki
          efekt jego własnych przemyśleń mamy widoczny w tabeli II ligi,
          niech tylko Radomsko sie wycofa, to juz calkowicie to nam poprawi
          średnią
          • Gość: gregor13 Re: Radomiak bez trenera IP: *.udn.pl 05.10.04, 20:31
            My tu gadu - gadu, a trenerem Skonieczny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka