Dodaj do ulubionych

KUPOWANIE SKRZYDEŁ

IP: *.udn.pl 07.11.04, 22:59
Jaki sens ma ta impreza dla firm. Każdy kto da pieniążki otrzymuje radomskie
skrzydła. W tym roku skrzydeł było więcej niż firm w Radomiu. Strasznie to
zabawne widowisko. Dziwię się tylko Ks. Biskupowi że firmuje swoim nazwiskiem
ten cyrk.
Obserwuj wątek
    • Gość: krystyna Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:10
      Też się dziwiłam oglądając relacje z tego wydarzenia. Biskup Zimowski powinien
      zaopatrzyc się w znających się na rzeczy doradców. Zaprosili - kulturalnie
      przybył, ale i autoryzował skrzydła z całą otoczką o któej mozna przeczytać na
      forum.
    • Gość: rambo Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: 81.15.165.* 08.11.04, 07:12
      ta kasa co ją wpłacili ci od skrzydeł jak mówicie pewnie poszła na tace ,
      dlatego biskupcio zafirmował tę imprę!
      • Gość: taca Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.udn.pl 08.11.04, 19:16
        Akurat uważaj, żeby dali coś na kościół.Obserwuję w katedrze jak ci nowobogaccy
        udają,że nie widzą księdza z tacą. Zjeżdżają się z całej okolicy najnowszymi
        samochodami, a na tacę nic nie dają. To jest żenujące, ale cóż słoma z
        lakieroanych butów wychodzi.
    • Gość: wierny Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.udn.pl 08.11.04, 20:41
      Nie wiem czy wiesz ,ale za udział Biskupa we wszelakich imprezach trzeba słono
      płacić.
      • Gość: taca Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.udn.pl 08.11.04, 23:03
        Ja wiem i ty wiesz,że to co piszesz to bzdury. Za msze odprawiane z różnych
        okazji składane są ofiary raz większe, innym razem mniejsze. To normalna
        praktyka, ale zapewniam cię, że za przyjście na koncert Biskupowi się nie
        płaci.Inna sprawa, że Biskup Zimowski niezorientowany w realiach radomskich
        przychodzi na takie imprezy, że może takie podejrzenia wzbudzać ( że mu za to
        płacą).
        • Gość: krysek Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 07:09
          W Radomiu bida aż piszczy 30% bezrobocia , a z Dami dowiedziałem się że są
          skrzydlate firmy , które są z reguły w kilkuosobowym składzie nawet w kilku
          przypadkach jednoosobowym.
          Powinni nagrodę dać również babci klozetowej bo to tez firma "skrzydlata"
          Zasada prosta sami nagrodzeni dają kasę na swoje nagrody
          • Gość: romanK Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:13
            to ta impreza - to lipaaaaa. a tylu vipów było w resursie...może należy do
            kultowych imprez radomia?
            • Gość: obsrerwator Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.tkdami.net / *.66.tkdami.net 10.11.04, 01:51
              Są jakieś VIPy w Radomiu?
              • Gość: observator Roman Re: KUPOWANIE SKRZYDEŁ IP: *.udn.pl 13.11.04, 01:30
                Jest jeden. Kowalski sie nazywa i ma spodnie z lampasami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka