Dodaj do ulubionych

dobry lekarz pediatra

IP: *.radom.pl 22.11.04, 10:04
Witajcie. Od niedawna jestem szczęśliwą mamą i w związku z tym poszukuję dla
mojej pocieszki dobrego lekarza pediatry w Radomiu. Najlepiej takiego, który
przyjmuje na NFZ ale moze być również prywatny. Bardzo proszę wszystkich
rodziców o opinie, nazwiska i adresy dobrych lekarzy. Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: dada Re: dobry lekarz pediatra IP: *.udn.pl 22.11.04, 12:50
      witaj!!
      Jeszcze tak niedawno /4lata temu/ opiekował się moim synkiem dr.Walczyński
      Grzegorz.Przyjmował wtedy w przychodni na Chrobrego ale wiem że teraz pracuje
      na Józefowie na oddziele Dziecięcym.Jest to lekarz wyjątkowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Bardzo mądry lekarz ze wspaniałym podejściem do maluszków, wnikliwy w swoich
      badaniach, interesuje się małymi pacjentami nawet kiedy "nie musi".Z wielkim
      sercem!! Bardzo serdecznie Ci polecam tego lekarza ponieważ ja nieznam
      lepszego - nikt inny nigdy mu niedorównał! Jeżlei chodzi o to gdzie jeszcze
      przyjmuje- poprostu zadzwoń na oddział w szpitalu i się dowiesz wszystkiego.
      POLECAM!!!!i życzę wszystkiego dobrego - ZDROWKA DLA MALUSZKA!!!!!!
      • Gość: elutka Re: dobry lekarz pediatra IP: *.radom.pl 22.11.04, 17:12
        dzieki wielkie za Twoj odzew z pewnością sprawdzę tego lekarza, ale nadal
        jestem ciekawa innych opinii.
        • Gość: Zetoxa Re: dobry lekarz pediatra IP: *.internet.radom.pl 22.11.04, 18:52
          pani doktor Zych z przychodni przy 25 czerwca 81 mieszczącej w bloku
          10-pietrowym na parterze.
    • Gość: miki Re: dobry lekarz pediatra IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 23.11.04, 22:46
      "stara", dobra i wypróbowana drZapała,leczy już drugie moje dziecko, i chociaż
      zasięgałam czasami opinii innych lekarzy(np. dr Telżyńska, niestety tylko od
      maleńkich dzieci, też bardzo dobra) , to zawsze powracam do niej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka