Gość: Maria IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.11.04, 15:05 Poszukuję namiarów na dobrego ortodonte w Radomiu. Macie jakies doświadczenia? Gnebi mnie tez wątpliwość: czy 10 -letnie dziecko może nosic już stały aparat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: ortodonta IP: *.infoplus.com.pl 25.11.04, 17:03 Najlepszy znany mi gabinet to M.Radziszewska na ul. Okulickiego /za Zielona/.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ortodonta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.11.04, 17:36 Dziękuję, wezme pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: ortodonta IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 25.11.04, 17:44 Na Polickiej lekarz Jastrzębska jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: ortodonta IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.11.04, 19:54 Korzystałas z jej usług? Mnie chodzi o założenie aparatu 10-latkowi. Czy ta pani ma tzw.podejście do dzieci, a jak z ceną ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: ortodonta IP: *.radom.pilicka.pl 25.11.04, 20:39 własnie dzis byłam u ortodonty z 9-latkiem, Pani Boros przyjmuje na sandomierskiej. syn ma nosic aparat ale absolutnie nie stały tylko czasowy na mniej więcej 2lata,a co 6-8 tyg. wizyty. Nie da wg mnie rady załozyc stałego aparatu jak jeszcze sa mleczaki, a górne nie wiadomo jak się będa kształtowały. Odpowiedz Link Zgłoś