Gość: Tomek IP: *.internet.radom.pl 09.05.02, 18:44 Czy wiecie, że Ira wytąpi w konkursie premier na festiwalu opolskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvio Re: IRA w Opolu 13.05.02, 15:37 A to niespodzianka, mam nadzieję, że chłopakom uda sie wrócić na dawne miejsce w polskim rocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IRA w Opolu IP: *.chemia.pk.edu.pl 13.05.02, 15:39 Radom-Heavy'n'Rock Juniwers !!!!!! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: IRA w Opolu IP: *.internet.radom.pl 13.05.02, 19:55 Wyślijmy SMS-ka! Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom Re: IRA w Opolu 13.05.02, 20:23 Czy uda im sie wrocic, mozesz sie ze mna nie zgodzic ale dla mnie IRA przestala istniec gdy zaczelo im bardziej zalezec na kasie a nie na muzyce,bardzo dobrej zreszta,ktora tworzyli. Ot nastepny zespol ktory zjadla komercja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jdk Re: IRA w Opolu IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 14.05.02, 09:58 Teraz odradza sie na nowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom Re: IRA w Opolu 14.05.02, 10:27 Gość portalu: jdk napisał(a): > Teraz odradza sie na nowo! Zgdzam sie, to mnie cieszy, ale chyba przyznasz ze to juz nie bedzie ta sama IRA. Trzymam kciuki za chlopakow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: IRA w Opolu IP: *.chemia.pk.edu.pl 14.05.02, 13:23 Byl jeszcze kiedys TheBill. Tez niezla kapela choc moze z troche innej bajki ... Wprawdzie nie z Radomia, ale z Pionek, a to tez nasz region. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: IRA w Opolu IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 15.05.02, 11:51 TAK TRZYAMĆ CHŁOPAKI- A MOŻE WYGRACIE KONKURS PREMIER. PRZYNAJMNIEJ BYŁABY JAKAŚ NIESPODZIANKA !!!!!!! POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś