Gość: Komuch IP: *.internet.radom.pl 11.05.02, 03:04 Ej kolesie z AWS, macie radochę, wyjeżdzam na weekend i dwa dni macie z dyńki.Zawieszam broń zgodnie z obietnica do niedzieli do 19.Ale mój duch tu będzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oprawca Re: Zawieszenie broni IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 11.05.02, 15:41 Gość portalu: Komuch napisał(a): > Ej kolesie z AWS, macie radochę, wyjeżdzam na weekend i dwa dni macie z > dyńki.Zawieszam broń zgodnie z obietnica do niedzieli do 19.Ale mój duch tu > będzie... Po pierwsze nie jestem ani "czerwonym" ani "czarnym" po prostu rzygac mi sie juz chce jak wchodze na to forum i zeby znalezc jakis sensowny watek musze "wykopywac" go z niezliczonej listy pomowien, wzajemnych pretensji, to z jedenej to z drugiej strony. Po drugie jak widze (Komuch) nie masz chyba daru przekonywania bo Twoi koledzy niejaki gosc Mizera wlasnie znowu zaczal siac polityczne watki na forum. Tak chyba nie wyglada dyscyplina polityczna, jakby tego nie nazwac. Niestety zawsze znajdzie sie jakis idiota. Mimo to dziekuje Ci za twoja deklaracje. Po trzecie "zawieszenie broni" bylo tylko sugestia do Was wszystkich by choc przez te dwa dni normalny uzyszkodnik Internetu mogl poczytac cos sensownego o naszym miescie, a nie zerkac na to "polityczne scierwo". Po czwarte umowmy może sie tak: wszyscy jestesmy zlodzejami, pijakami,....(tu dopiszcie sobie reszte, wszystkie epitety jakie znacie), etc etc. Wowczas jesli sie wszyscy do tego przyznamy może to forum przestanie być politycznym bełkotem. Bez pozdrowien dla "oszolomow politycznych" Oprawca Odpowiedz Link Zgłoś