Dodaj do ulubionych

A co słychać w PSP 28?

09.12.04, 16:07
czy to prawda,że.................?
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.pilicka.pl 09.12.04, 16:47
      że co?
      • 3x3 Re: A co słychać w PSP 28? 09.12.04, 20:42
        .........że jest niedobrze.
        • Gość: dociekliwy Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:48
          A czy ten temat, który się tu przewijał kilka misięcy temu : "W wielu szkołach
          lament, bo mają swoją ...." jest nadal aktualny?
          • Gość: wernyhora Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.udn.pl 09.12.04, 23:36
            28 do likwidacji...
            • 3x3 Re: A co słychać w PSP 28? 11.12.04, 22:24
              to oczywiste,nieudolność w zarządzaniu
            • Gość: Stach Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.12.04, 00:00
              ósemka jest mniejsza i droższa w utrzymaniu, a poza.............
              • Gość: siódemka Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.udn.pl 12.12.04, 00:17
                Ósemka też do likwidacji.
                • 3x0 Re: A co słychać w PSP 28? 12.12.04, 09:20
                  chciałabym wiedzieć kto z naszej szkoły brał udział w "szkoleniu" w Zwierzyniu
                  i jak się zachowywał na tej słynnej "balandze"?
    • Gość: czytelnik Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 14:05
      Drogi 3x3,
      zajmij sie naprawde ciekawymi tematami,proboj czegos nowego a nie srasz do
      wlasnego gniazda wstyd!
      • 3x3 Re: A co słychać w PSP 28? 12.12.04, 21:00
        tylko,że to gniazdo jest obsrane i to najpewniej przez ćiebie włazidupo
    • door Re: A co słychać w PSP 28? 12.12.04, 23:32
      Mam dziecko w tej szkole. 28 przez lata ciągnęło na opinii wypracowanej lata
      temu. Największym pozytywem tej szkoły jest dla mnie obecnie jej lokalizacji. W
      porównaniu z innymi podstawówkami dla dzieciaków robi się tam bardzo mało,
      wysoki poziom nauczania jest juz historią, a kwalifikacje sporej części
      nauczycieli wątpliwe. Niestety.
      • doora Re: A co słychać w PSP 28? 13.12.04, 12:28
        kawlifikacje wątpliwe, postawa niektórych też, a co się dzieje w dziennikach?
        może by to ktoś sprawdził i uzupełnił na bieżąco,co?
        • Gość: absolwent Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 11:32
          Od kiedy to postronna osoba nawet rodzic zwraca uwage na braki w dzienniku?
          A moze o co innego chodzi?
          • doora Re: A co słychać w PSP 28? 14.12.04, 14:11
            nie o co innego chodzi i nie postronna osoba, jeżeli będzie porządek w
            dziennikach i nie tylko to nikt nie będzie miał zarzutów,dlaczego się obawiasz?
            Szkoła ma byc przykładem,to dopiero początek wyjawiania nieprawidłowości.
        • Gość: Norka Co słychać w PSP 28 IP: *.46.udn.pl 04.01.05, 20:04
          Bzdury piszesz a skąd te informacje na n/w temat
          • doora Re: Co słychać w PSP 28 04.01.05, 20:10
            dlaczego bzdury?
      • kszczot To dla mnie jest... 14.12.04, 09:15
        bardzo dziwne. Jestem czterdziestolatkiem. Kończyłem 28'mkę.Wtedy to była
        scisła czołówka w miescie. Nie będąc orłem bez problemu zdałem egzaminy do
        Kochanowskiego (pierwsze egzaminy wówczas do tej szkoły).Bardzo mi szkoda tego
        poziomu 28, który z tego co słysze odszedł daaaleko od moich czasów.Wsółczuję.
        Pozdrawiam
      • Gość: mama Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.direct-adsl.nl 11.12.13, 17:51
        Brak kwalifikacji posiada z pewnością pani pedagog-Bednarczyk Anna owej szkoły i pani Małgorzata Maliszewska nauczycielki klas 1a . Dziecko lekko nad pobudliwe jest dla nich dzieckiem agresywnym wymagającym interwencji policji w domu i najlepiej wydaleniem go ze szkoły .Brak zainteresowania się, pobudkami owej agresji i możliwością zaradzenia temu w inny sposób pedagogiczny . Nie wszystkie dzieci są jak potulne cielaki grzecznie siedzące na lekcjach i pod klasą na przerwie . W ogóle może niech PSP nr. 28 w Radomiu powinna zarządzić eutanazje takich dzieci bo bądz co bądz jest to szkoła z wysokimi kryteriami nauczycielskimi, więc drogie panie nauczycielki może zastanówcie się czy czasem dobry kierunek nauczania podjęliście skoro nie radzicie sobie z dziećmi w 1 klasie gdzie wasze kwalifikacje pedagogiczne nie spełniają oczekiwań pokładanych w Was . Radykalnym usunięciem dziecka ze szkoły i zaszczuwania opiekunów owego dziecka nie jest dobrym wyjściem z sytuacji iż stanowi to waszą porażkę pedagogiczną . Na suwa to tylko na myśl ze nie odpowiedni ludzie zajmują się naszymi pociechami w szkole podstawowej nr.28 w Radomiu więc może powinno się zająć tym Ministerstwo Edukacji Narodowej bo byle kogo bez pożądanych kwalifikacji się zatrudnia w tej szkole . może panie te powinny pracować jako szatniarki a nie jako pedagodzy w tej szkole.
        • Gość: x Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 10:55
          Droga mamo proponuję powrót do szkoły i naukę poprawnej ortografii i stylistyki.
    • Gość: :)))))))) Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:20
      PSP 28 gratulujemy pana Łukasza - wuefmena. Bardzo kulturalny, kompetentny
      młody człowiek, nauczyciel z powołania, wzór dla naszych dzieci.
      • Gość: cuckooland Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:16
        Znowu nauczycielskie sranie w banię.
      • Gość: women Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 13:21
        też mi się podoba!
        • 3x0 Re: A co słychać w PSP 28? 14.12.04, 14:38
          a ja pytałam o wyjazd do Zwierzynia zorganizowany przez ZNP,kto był i jak się
          zachowywał,czy ta cisza oznacza że nikt nie był i wszystko było ok?
          • jacusioio Re: A co słychać w PSP 28? 14.12.04, 23:03
            chcesz zeby dyrekcja sie rozwiodła? poczytaj sobie kontrowersyjne wyjazdy
            nauczycieli
            • nieekspert Re: A co słychać w PSP 28? 15.12.04, 20:00
              do likwidacji idzie jedna z dwóch szkół albo 28 albo 32.Bardziej łakomym
              kęskiem jest PSP 28, bo to budynek mniejszy w atrakcyjniejszym miejscu, podobno
              już jest chętny na kupno.No i w PSP 28 nauczyciele niezbyt sie wysilają, więc
              będa szukać nowej pracy.
              • Gość: Benia Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 09:56
                Po pierwsze to dyrekcja nalezy do solidarnosci a nie do znp wiec jak mogla byc
                w zwierzyncu? po,drugie sami sie zlikwidujecie bo takie bagno

cz

• kryko1 Re: A co słychać w PSP 28? 20.12.04, 21:40
                  na mieście mowią że już niebawem dyrektorem w PSP28 będzie pan Sławek z PSP
                  32.Też solidaruch tylko że malowany.
                  • Gość: re Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.12.04, 23:56
                    w przyszlym roku bedzie lepiej
                    • Gość: pa Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.01.05, 09:27
                      Moc gor

aaa
                      Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

• Gość: sss Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:52
      ssssssss
    • Gość: 5&6 Re: A co słychać w PSP 28? IP: 193.111.144.* 29.04.05, 21:03
      to przeciętna szkoła z głupią babą na czele- ZLIKWIDOWAĆ i bedzie spokój. I tak
      większość dzieci jest z poza rejonu tej szkoły. Jak wprowadzą ścisłą
      rejonizację tak jak w gimnazjach to po 28 śladu nie będzie.
    • bodrich Re: A co słychać w PSP 28? 24.02.16, 08:24
      Naprawdę! Szkoła pośada 2 miejsce ale jak mogli dać jej te 2 miejsce? Nauczyciele nie chętni di pracy,specialiści nizkiego poziomu. Oni zaniżają oceny dzieczom dla tego,żeby dziecko siedzieło w domu i uczyło na pamięć.Potem wyniki sprawdianów wychodzą dobrze i wszyscy myszlą, że to bardzo dobrzy nauczyciele! Szkoda dzieci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka