3x3 09.12.04, 16:07 czy to prawda,że.................? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.pilicka.pl 09.12.04, 16:47 że co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:48 A czy ten temat, który się tu przewijał kilka misięcy temu : "W wielu szkołach lament, bo mają swoją ...." jest nadal aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernyhora Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.udn.pl 09.12.04, 23:36 28 do likwidacji... Odpowiedz Link Zgłoś
3x3 Re: A co słychać w PSP 28? 11.12.04, 22:24 to oczywiste,nieudolność w zarządzaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.12.04, 00:00 ósemka jest mniejsza i droższa w utrzymaniu, a poza............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siódemka Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.udn.pl 12.12.04, 00:17 Ósemka też do likwidacji. Odpowiedz Link Zgłoś
3x0 Re: A co słychać w PSP 28? 12.12.04, 09:20 chciałabym wiedzieć kto z naszej szkoły brał udział w "szkoleniu" w Zwierzyniu i jak się zachowywał na tej słynnej "balandze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.04, 14:05 Drogi 3x3, zajmij sie naprawde ciekawymi tematami,proboj czegos nowego a nie srasz do wlasnego gniazda wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
3x3 Re: A co słychać w PSP 28? 12.12.04, 21:00 tylko,że to gniazdo jest obsrane i to najpewniej przez ćiebie włazidupo Odpowiedz Link Zgłoś
door Re: A co słychać w PSP 28? 12.12.04, 23:32 Mam dziecko w tej szkole. 28 przez lata ciągnęło na opinii wypracowanej lata temu. Największym pozytywem tej szkoły jest dla mnie obecnie jej lokalizacji. W porównaniu z innymi podstawówkami dla dzieciaków robi się tam bardzo mało, wysoki poziom nauczania jest juz historią, a kwalifikacje sporej części nauczycieli wątpliwe. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
doora Re: A co słychać w PSP 28? 13.12.04, 12:28 kawlifikacje wątpliwe, postawa niektórych też, a co się dzieje w dziennikach? może by to ktoś sprawdził i uzupełnił na bieżąco,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 11:32 Od kiedy to postronna osoba nawet rodzic zwraca uwage na braki w dzienniku? A moze o co innego chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
doora Re: A co słychać w PSP 28? 14.12.04, 14:11 nie o co innego chodzi i nie postronna osoba, jeżeli będzie porządek w dziennikach i nie tylko to nikt nie będzie miał zarzutów,dlaczego się obawiasz? Szkoła ma byc przykładem,to dopiero początek wyjawiania nieprawidłowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norka Co słychać w PSP 28 IP: *.46.udn.pl 04.01.05, 20:04 Bzdury piszesz a skąd te informacje na n/w temat Odpowiedz Link Zgłoś
kszczot To dla mnie jest... 14.12.04, 09:15 bardzo dziwne. Jestem czterdziestolatkiem. Kończyłem 28'mkę.Wtedy to była scisła czołówka w miescie. Nie będąc orłem bez problemu zdałem egzaminy do Kochanowskiego (pierwsze egzaminy wówczas do tej szkoły).Bardzo mi szkoda tego poziomu 28, który z tego co słysze odszedł daaaleko od moich czasów.Wsółczuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.direct-adsl.nl 11.12.13, 17:51 Brak kwalifikacji posiada z pewnością pani pedagog-Bednarczyk Anna owej szkoły i pani Małgorzata Maliszewska nauczycielki klas 1a . Dziecko lekko nad pobudliwe jest dla nich dzieckiem agresywnym wymagającym interwencji policji w domu i najlepiej wydaleniem go ze szkoły .Brak zainteresowania się, pobudkami owej agresji i możliwością zaradzenia temu w inny sposób pedagogiczny . Nie wszystkie dzieci są jak potulne cielaki grzecznie siedzące na lekcjach i pod klasą na przerwie . W ogóle może niech PSP nr. 28 w Radomiu powinna zarządzić eutanazje takich dzieci bo bądz co bądz jest to szkoła z wysokimi kryteriami nauczycielskimi, więc drogie panie nauczycielki może zastanówcie się czy czasem dobry kierunek nauczania podjęliście skoro nie radzicie sobie z dziećmi w 1 klasie gdzie wasze kwalifikacje pedagogiczne nie spełniają oczekiwań pokładanych w Was . Radykalnym usunięciem dziecka ze szkoły i zaszczuwania opiekunów owego dziecka nie jest dobrym wyjściem z sytuacji iż stanowi to waszą porażkę pedagogiczną . Na suwa to tylko na myśl ze nie odpowiedni ludzie zajmują się naszymi pociechami w szkole podstawowej nr.28 w Radomiu więc może powinno się zająć tym Ministerstwo Edukacji Narodowej bo byle kogo bez pożądanych kwalifikacji się zatrudnia w tej szkole . może panie te powinny pracować jako szatniarki a nie jako pedagodzy w tej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.13, 10:55 Droga mamo proponuję powrót do szkoły i naukę poprawnej ortografii i stylistyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))) Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:20 PSP 28 gratulujemy pana Łukasza - wuefmena. Bardzo kulturalny, kompetentny młody człowiek, nauczyciel z powołania, wzór dla naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuckooland Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:16 Znowu nauczycielskie sranie w banię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: women Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 13:21 też mi się podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
3x0 Re: A co słychać w PSP 28? 14.12.04, 14:38 a ja pytałam o wyjazd do Zwierzynia zorganizowany przez ZNP,kto był i jak się zachowywał,czy ta cisza oznacza że nikt nie był i wszystko było ok? Odpowiedz Link Zgłoś
jacusioio Re: A co słychać w PSP 28? 14.12.04, 23:03 chcesz zeby dyrekcja sie rozwiodła? poczytaj sobie kontrowersyjne wyjazdy nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś
nieekspert Re: A co słychać w PSP 28? 15.12.04, 20:00 do likwidacji idzie jedna z dwóch szkół albo 28 albo 32.Bardziej łakomym kęskiem jest PSP 28, bo to budynek mniejszy w atrakcyjniejszym miejscu, podobno już jest chętny na kupno.No i w PSP 28 nauczyciele niezbyt sie wysilają, więc będa szukać nowej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benia Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 09:56 Po pierwsze to dyrekcja nalezy do solidarnosci a nie do znp wiec jak mogla byc w zwierzyncu? po,drugie sami sie zlikwidujecie bo takie bagno cz Odpowiedz Link Zgłoś
kryko1 Re: A co słychać w PSP 28? 20.12.04, 21:40 na mieście mowią że już niebawem dyrektorem w PSP28 będzie pan Sławek z PSP 32.Też solidaruch tylko że malowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.12.04, 23:56 w przyszlym roku bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.01.05, 09:27 Moc gor aaa Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: A co słychać w PSP 28? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:52 ssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5&6 Re: A co słychać w PSP 28? IP: 193.111.144.* 29.04.05, 21:03 to przeciętna szkoła z głupią babą na czele- ZLIKWIDOWAĆ i bedzie spokój. I tak większość dzieci jest z poza rejonu tej szkoły. Jak wprowadzą ścisłą rejonizację tak jak w gimnazjach to po 28 śladu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bodrich Re: A co słychać w PSP 28? 24.02.16, 08:24 Naprawdę! Szkoła pośada 2 miejsce ale jak mogli dać jej te 2 miejsce? Nauczyciele nie chętni di pracy,specialiści nizkiego poziomu. Oni zaniżają oceny dzieczom dla tego,żeby dziecko siedzieło w domu i uczyło na pamięć.Potem wyniki sprawdianów wychodzą dobrze i wszyscy myszlą, że to bardzo dobrzy nauczyciele! Szkoda dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś