Gość: Kether IP: *.radom.pl 29.08.01, 10:39 Byliscie na koncercie Ich Troje? Jak wam sie podobal? Jakie zrobil na was wrazenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B@rtekW Re: Koncert Ich Troje IP: *.radio.rekord.fm 29.08.01, 21:28 Gość portalu: Kether napisał(a): > Byliscie na koncercie Ich Troje? Jak wam sie podobal? Jakie zrobil na was > wrazenie? https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=RADOM&wid=186101&aid=186101 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Koncert Ich Troje IP: 212.244.146.* 30.08.01, 12:01 Dajcie spokój ... a juz mogło się wydawać, że normalność wkradła się do naszego miasta. Koncerty Kayah, Perfektu czy Myslovitz podczas Dni Radomia były fantastyczne - nawet dresy próbowały się zachowywać ... jako tako ... a teraz? Rozruba za rozrubą, mordobicia, kradzieże. Bydło przyszło na zadymę niepozwalając się bawić się tym, którzy przyszli całymi rodzinami. Gdzie organizatorzy , ochrona i policja? Chociaż przyznać muszę, że ochrona zachowała się wporządku bez względu na to czy łysol był sam czy było ich kilku wyrzucali ich równo. Mogliby tylko jeszce im przyłożyć ... no ale to jest niezgodne z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biik Re: Koncert Ich Troje IP: 193.227.223.* 30.08.01, 12:04 nie bylem na tym koncercie-ale 12 tys. osob!!! robi wrazenie, ciekawy jestem gdzie sie ci wszyscy ludzie pomiescili - przeciez amfiteatr ma okol 7 tys. miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Koncert Ich Troje IP: *.radom.pl 30.08.01, 12:16 Gość portalu: biik napisał(a): > nie bylem na tym koncercie-ale 12 tys. osob!!! robi wrazenie Tak, ochlane malolaty robia wrazenie, ochlane dresy robia wrazenie, pojebana ochrona robi wrazenie, lipna organizaja robi wrazenie, mdlejacy w tloku ludzie robia wrazenie i chyba najwazniejsze - Matki z malymi dziecmi na rekach na ktore napiera ryczacy tlum przy bramce, tak masz racje to wszystko robi wrazenie.. > ciekawy jestem gdzie sie ci wszyscy ludzie pomiescili - przeciez amfiteatr ma >okol 7 tys miejsc... Za mna stalo z 10 osob, a ze mam prawie 2 metry wzrostu to sie zastanawialem po co.. Nie mowie juz o tym ze w pewnym momencie padla ochrona i do amfiteartu wdarlo sie ze 2 tys ludzi bez biletow. Tlok byl taki ze praktycznie przez kilka godzin nie mozna sie bylo ruszyc, a kiedy juz mialem zamiar wyjsc nie bylem w stanie ruszyc sie z miejsca, tak mi nogi zdretwialy. Na zakonczenie : Gdybym wiedzial ze tak to bedzie wygladalo to z miejsca psrzedalbym bilety i wolal posiedziec w domu i sie poprzytulac do dziewczyny, co prawda tam tez sie przytulalem ale nie mialem innego wyjscia skoro napierala na mnie duza grupa ludzi... Nie mowie juz o tym ze cofnelismy sie w ewolucji i spowrotem trafilismy na drzewo.. Ci co byli na koncercie i stali wiedza o co mi chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biik Re: Koncert Ich Troje IP: 193.227.223.* 30.08.01, 13:00 Kaboom-nie musiales byc taki cyniczny-ja nie wiedzialem jak to wygladalo "od srodka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Koncert Ich Troje IP: *.radom.pl 30.08.01, 13:59 No to teraz juz wiesz :)) Zeby byla lepsza organizacja i ochrona to by bylo pieknie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |ron Re: Koncert Ich Troje IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 19:29 Tak - to prawda - cofnelismy sie w ewolucji i znalezlismy sie na drzewach. Nie jest to jedynie metafora, lecz rowniez doslowne przedstawienie sytuacji, jaka panowala na "koncercie". Mlode ogolone glowy wdrapywaly sie na wszystko, co pozwalalo zwiekszyc pole widzenia, w normalnych warunkach ograniczone do odleglosci od innej ogolonej glowy (badz ufarbowanej, by nie dyskryminowac w tym opisie kobiet). Teraz gdy slysze o wszystkim, co sie wowczas dzialo, ciesze sie, ze za namowa kolezanki z ktora bylem, poszedlem na spacer. Dzieki temu nie ucierpiala ona w momencie "otwarcia bram". Na "koncert" postanowilem pozniej jednak wrocic, by zobaczyc to jedyne w te wakacje "widowisko" i... zrealizowac bilety. Nie wytrzymalem dlugo. Widzac juz zataczajace sie i bijace nawzajem ogolone glowy, oraz nie mogac dostrzec nawet okolic sceny, postanowilem lepiej spedzic czas. Tym razem namowa kolezanki okazala sie zbedna... W sytuacjach podobnych do tej, trace wiare w lepsze dni dla tego miasta. Jego mieszkancy, ktorych reprezentacja znalazla sie na tym "koncercie", raczej nie sprawiaja wrazenia cywilizowanych. Jesli kiedykolwiek ogole glowe i zaloze dresy, bedzie to z pewnoscia akt desperacji. Prosze nie traktowac mnie wowczas jak zdrowego psychicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radko Re: Koncert Ich Troje IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 10:55 "Ich Troje" - po pierwsze: wiemy kto ich słucha - dresiarze i łyse pały, po drugie: disco polo, trochę w lepszej wersji, po trzecie: zespół na jeden sezon, jednego przeboju. Szkoda wiele o nich mówić. Odpowiedz Link Zgłoś