Dodaj do ulubionych

Siatkarze Jadaru na fali

IP: 193.111.144.* 14.12.04, 13:49
ja też jestem na fali.
Czy tu sie odbywają gdzieś dyskusje kibiców?
Obserwuj wątek
    • Gość: Irwin Re: Siatkarze Jadaru na fali IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 14.12.04, 14:25
      Faktycznie dziwne gdyz liczba dyskutantow spada proporcjonalnie do odnoszonych
      przez Jadar sukcesow.Czesc z nich zachowuje sie niestety prowincjonalnie drząc
      szaty o nazw zamiast cieszyc sie ze jest zespoł ktory godnie reprezentuje
      miasto.Niech to beda :Szprotki -Radom: aby tylko grali w extraklasie.
      • Gość: giennias sam jestes szprota IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.04, 19:48
        teee, Irwin dawno chyba zes w pape nie dostal. PAMIETAJ, CZARNI, CZARNI, CZARNI!!!
        • Gość: jaro IRWIN pała sprzedawczyk IP: *.udn.pl 14.12.04, 20:08
          Irwin szkoda mi takich ludzi uposledzonych jak ty pało tacy pokroju jak ty
          ludzie sprzedali by matke i ojca aby tylko miec korzysci i nazwali by je
          odpowiednio ku.. i pedał bo za róznica grunt zeby miec rodzinke haha
          • Gość: Irwin Re: IRWIN pała sprzedawczyk IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 14.12.04, 22:24
            Sami jesteście pedały radomskie.Czarni to już czerwona historia.
            • Gość: CZARNI RADOM Re: IRWIN pała sprzedawczyk i DEBIL IP: *.udn.pl 15.12.04, 01:44
              Morda krótko prostytutko!!!CZARNI RADOM był jest i będzie.TRADYCJA KTÓRA
              PRZETRWAŁA W NASZYCH SERCACH.
              • Gość: fan Re: IRWIN pała sprzedawczyk i DEBIL IP: *.120.udn.pl 21.12.04, 23:55
                Chyba was morda swedzi irwin jest spoko bo ma racje!!!!!!!
                A wy sie udlawcie tymi sercami pelnymi tradycji smiechu warte buhhahaha
    • Gość: Portier Dyskusje na temat siatkarzy IP: *.udn.pl 15.12.04, 12:08
      Jeśli interesuje Cię dyskusja na temat występów siatkarzy zapraszam na forum
      www.czarni.pl - chyba właśnie ta strona spowodowała spadek liczby wpisów na
      gazeta.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka