Gość: fala IP: 193.111.144.* 14.12.04, 13:49 ja też jestem na fali. Czy tu sie odbywają gdzieś dyskusje kibiców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irwin Re: Siatkarze Jadaru na fali IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 14.12.04, 14:25 Faktycznie dziwne gdyz liczba dyskutantow spada proporcjonalnie do odnoszonych przez Jadar sukcesow.Czesc z nich zachowuje sie niestety prowincjonalnie drząc szaty o nazw zamiast cieszyc sie ze jest zespoł ktory godnie reprezentuje miasto.Niech to beda :Szprotki -Radom: aby tylko grali w extraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giennias sam jestes szprota IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.04, 19:48 teee, Irwin dawno chyba zes w pape nie dostal. PAMIETAJ, CZARNI, CZARNI, CZARNI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro IRWIN pała sprzedawczyk IP: *.udn.pl 14.12.04, 20:08 Irwin szkoda mi takich ludzi uposledzonych jak ty pało tacy pokroju jak ty ludzie sprzedali by matke i ojca aby tylko miec korzysci i nazwali by je odpowiednio ku.. i pedał bo za róznica grunt zeby miec rodzinke haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irwin Re: IRWIN pała sprzedawczyk IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 14.12.04, 22:24 Sami jesteście pedały radomskie.Czarni to już czerwona historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZARNI RADOM Re: IRWIN pała sprzedawczyk i DEBIL IP: *.udn.pl 15.12.04, 01:44 Morda krótko prostytutko!!!CZARNI RADOM był jest i będzie.TRADYCJA KTÓRA PRZETRWAŁA W NASZYCH SERCACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: IRWIN pała sprzedawczyk i DEBIL IP: *.120.udn.pl 21.12.04, 23:55 Chyba was morda swedzi irwin jest spoko bo ma racje!!!!!!! A wy sie udlawcie tymi sercami pelnymi tradycji smiechu warte buhhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portier Dyskusje na temat siatkarzy IP: *.udn.pl 15.12.04, 12:08 Jeśli interesuje Cię dyskusja na temat występów siatkarzy zapraszam na forum www.czarni.pl - chyba właśnie ta strona spowodowała spadek liczby wpisów na gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś