Dodaj do ulubionych

Same niewiadome przed walnym w Radomiaku

IP: 217.11.142.* 16.12.04, 18:02
Ja wszystko rozumiem, ale znowu Switak...malo mu bylo przy korycie w
Mazowieckim Zwiazku..cos zrobil..GOWNO zrobil.Wiec Panu juz
podziekujemy...Figas, byly sedzia, ale straszna wazelina Banasiewicza i nie
tylko. + moze byc taki, ze troche zna sedziow i cos tam w PZPN robil, ale mam
znikoma sile razenia. Grzyb...nie bede nic mowil.
Moze ktos wreszcie otwarcie powie ludzio ze juz o 2 tyg. Na lini Wojcik-
Banasiewicz wrze i obaj Panowie sie poklocili..! Co to za sponsor
strateginczy, ktory chce dawac 10tys miesiencznie...mowa o Ruchu S.A!!
To tyle w tym temacie. Ktos napisze, ze narzekam, marudze, ale ludzie pokroju
Switki gowno moga...Ten facet nie nadaje sie do nieczego, wolabym juz chyba
Kopacza z Szydlowca, bo moze przez swoja zone poslanke Kopaczowa cos by nam
zalateil bo krecic facet umie (patrz wypadek p.prokuratora) Moze sie sie
senator Golabek doloczy, ten ma sile razenia, skoro potrafil Kawcha namowic
aby syna mu ulaskawil za 2 napad z bronia w reku:))))
A jak znam zycie prezydentem zostanie Banasiewicz;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: pływak: Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 82.160.68.* 16.12.04, 19:22
      Jest rozwiązanie !!! Zmknąć Stadion i zaorać... Jak się patrzy na to wszytstko,
      na to jak "klub" funkcjonuje, jakich ludzi wokół siebie skupia,
      jakich "kibiców" chołubi !? Zgroza !!!
      Zamiast wydawać pieniądze na coś takiego lepiej by było przeznaczyć je na kluby
      dla dzieci.. dla młodzieży.. na to by nie wałęsały się po ulicach.... Paranoja!
      Jestem za sportem ! Ale nie stać nas na "radomiaka" i jego otoczkę... Wolabym
      żeby przeznaczyć te wszytkie "fanty" na sport masowy.. dla normalnych ludzi..
      na deficytowe (nie wiedzieć czemu) baseny.. otworzyc sale gimnastyczne.. dać
      dla nauczycieli WF.. na zajęcia pozalekcyjne..
      Wątpliwy splendor i satysfakcja z "radomiaka" gdziekolwiek czy to w II lidze
      czy w III...
      Klub amatorski dla amatorów... Radom to nawet nie Kielce..
      Ludzie rozsądku i opamiętania !!!
      • Gość: ddd Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 212.244.63.* 17.12.04, 08:02
        co ty człowieku wogóle mówisz !!!!!!
        Czy kiedykolwiek byłeś na jakimkolwiek meczu?? Już nawet nie mówię o Radomiaku,
        tylko wogóle o jakimś meczu.
        Czy ty wiesz co to znaczy jak parę tysięcy ludzi żyje meczem, poczułeś kiedyś
        te emocje????
        A zaorać to możesz swój ogródek, a nie miejsce, z którym wiele pokoleń Radomian
        ma wspaniałe wspomnienia a klub to prawie 100 letnia historia naszego
        regionu!!!!!!!
    • Gość: zig Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 217.153.179.* 16.12.04, 19:32
      spoko człowieku napweno Switka a nie świtak jak pisałes nie bedzie kandydował
      nie mial i ma najmniejszego zamiaru pakowac sie w to..........a stąd wiem bo
      jestem jego synem i nigdy w zyciu bym mu na to nie pozwilil,chociaz to ja go
      pare lat temu wręcz wybłagalem aby pomógł Radomiczkowi i przy okazji ja przez
      własna głupotę i miłośc do Radomiaczka umoczyłem sporo oj sporo kasy.Proponuje
      za to ciebie mozarzu pokaż co
      potrafisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdrowienia dla wszystkich sympatyków Radomiaczka
      • Gość: pax Zostawcie Titanica... IP: 82.160.68.* 16.12.04, 21:10
        ... czy warto, jak sa wazniejsze rzeczy w miescie
        • Gość: Do pax Re: Zostawcie Titanica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:04
          Nic w tym mieście się dobrego nie zdarzy jeśli to miasto nie będzie wypromowane
          a aktualnie jak się przegląda jakieś portale czy gazety to jedynymi
          informacjami związanymi z Radomiem są informacje o Radomiaku lub o korupcji na
          Politechnice-wybieram Radomiaka i rządam od władz miasta reakcji!!!!!!!!!!!!
      • Gość: rysiek z klanu Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 217.11.142.* 17.12.04, 09:49
        Jaki ojciec taki syn...:)
      • Gość: rysiek z klanu1 Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 217.11.142.* 17.12.04, 09:52
        Ja juz pokazalem co potrafie. Mozna jeszcze dodac na zlodzieju czapka gore,
        mowie tak bo bronisz swego ojca. Mialem okazje z nim rozmawiac kilka razy. O
        tym ze syna chcial aby ojcice pomogl to ja tez wiem...to mile bylo, ale tata
        powinien Ci powiedziec co robil w Mazowieckim Zwiazku..jak chcial mieszac nie
        znajac przepisow...jeste tego troche usiadz z ojciem w swieta wez flaszke i
        pogadaj z nim. Jesli on mam polmrocznosc jasna...sa inne osoby, ktore
        pamietaja...jak twoj tata pomagala Radomiakowi bedac w ROZPN. Jako prezes
        Radomiak oki byl gosci, ale jak sam powiedzial nie sam z siebie, ale namowiony
        przez dzieciaki. A jako czlonek zarzadu MZPN...synu pogadaj z ojcem to ci
        wytlumacyz wiele rzeczy!!!!!!
    • Gość: U Grubego Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.12.04, 21:37
      Gdyby prezesem został któryś z tych czerwonych śmieci to byłby to już koniec
      dla Radomiaka. Nikt z PZPR ani jej obecnego kształtu Radomian Razem!!!
      Najlepiej niech prezesem zostanie przedstwiciel sponsora strategicznego.
      Byłoby to uczciwe bo pilnowałby przed złodz. firmowych pieniędzy.
    • Gość: T&T Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.chello.pl 16.12.04, 23:38
      Jeśli zostanie wybrany do nowego zarządu ktoś z aktualnej Grupy Trzymającej "za
      mordę" Radomiaka, to moja noga już nie postanie na stadionie przy Struga. Niech
      Ci nieudacznicy, członkowie aktualnego zarządu, odejdą godnie i przez
      conajmniej pięć lat, nie pojawiają się w żadnych władzach Radomiaka. Dość
      pośmiewiska, jakie nam kibicom Oni zafundowali, za postawę drużyny w jesiennej
      rundzie w drugiej lidze. Teraz cała piłkarska Polska się z nas śmieje. Wasz
      czas, Szanowna Pani i Szanowni Panowie już minął.
      • Gość: Stefan Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.com / 80.249.0.* 17.12.04, 08:44
        Brawo Przemek (zig). Niektórzy tylko potrafia krytykować,i nie uważają żadnej
        wartości. Nie ma co sie przejmować frustratami, takimi jak Gośc T&T. Jeżeli już
        mówi o "pani" z zarządu to niech wie, że to chyba jedyna osoba, która zasługuje
        na uznanie i podziw. Niezależna finansowo, a imy piłkarze mamy do niej
        olbrzymie zaufanie. Jeżeli kolego nie wiesz co jest grane to nie zabieraj głosu.
        • Gość: rysiek z klanu Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 217.11.142.* 17.12.04, 09:57
          Tak mowisz o Pani z zarzadu co kazala ludziom z osrodaka w Bieszczadach napisac
          pismo ze Radoimiak nie placicl, o tej Pani co mieszkala tam za darmo...mowisz o
          p. Drozdowskiej...:))) Mlody jestes i masz tez polmrocznosc jasna;)) Zeby tyl
          tylko wiedzial jak ta Pani mieszac synu potrafia.
          Jesli chodzi o Przemka S...juz wytlumaczylem mu wyzej...
          Zapytam Ciebie, w jakis sposob jego papa pomaga bedac czlonkiem MZPN, w
          zadne!!! Jako preze Radomiak byl oki, ale to tylko dzieki temu ze ma synow
          fanatykow, o czym tez wiem...ale wielki zal mam za to co robnil MZPN, malo
          kolego wiecie na ten temat. Pogadajcie z iinymi ludzmi, jaka tata przemka
          chcial cos zmieniac nie znajac przpisow...to ja sie zastanawiam po co on tam
          siedzial?????A szkoda gada. Jak bedzieci wiedziec wiecej mozemy pogadac
          • Gość: zig Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 217.153.179.* 17.12.04, 10:39
            Po pierwsze nie synów a syna ale to tak na marginesie
            Jeśli jestes tak "dobrze poinformowany" to napisz człowieku w takim razie czego
            nie załatwił a co lezało w jego kompetencji? tak apro po to mój nr gg 2413716
            mozemy pogadac jesli oczywiscie chcesz? tylko mam prośbe nie nazywaj mnie
            człowieku złodziejem bo w życiu ani ja ani mój ojciec nie ukradliśmy złotówki!!!
            Pozdro
    • Gość: Ronin Banasiewicz na Prezesa Radomiaka!!!!!!! IP: *.aei.ca 17.12.04, 02:40
      Panie Banasiewicz RATUJ Pan ten zasluzony klub pilkarski!!!!!Najlepiej to
      zostan Pan Prezesem i dziel i rzadz!!! Masz Pan jakies uklady z ewentualnymi
      sponsorami i daj Pan czadu. Obstaw sie swoimi ludzmi i wyrwij Radomiaczka z
      otchlani!!!Bo jest sens ratowac ten klub....
      A tak a propos to ciekaw jestem co przyniesie nam to Walne Zebranie Zarzadu
      Radomiaka?
      • Gość: Trendy Zgoda, ale co dalej ????????? IP: 217.17.35.* 17.12.04, 08:39
        Ronin, Ty z oddali 6000 km, masz spojrzenie na sprawę trochę, tak mi się
        osobiście wydaje, nieadekwatne do sytuacji. Prezesem powinna zostać osoba
        ogólnie lubiana i szanowana w kręgach radomskiego establiszmentu, jak i również
        10-cio tysięcznej rzeszy wiernych kibiców Radomiaka. Czy Pan Banasiewicz
        spełnia te wymagania? Chyba nie. Ale niech się stanie co się ma stać, byleby
        Radomiak przestał być pośmiewiskiem w całej Polsce. Bo co, jak co, ale duma
        Radomia, a w szczególności nas kibiców Radomiaka została wystawiona na duuuużą,
        bardzo duuużą próbę.
    • Gość: jan Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.rwt.pl 17.12.04, 09:14
      Zastąpił stryjek siekirkę na kijek.
      • Gość: Poinformowany Karaś z RUCH S.A. za Bronią Radom !!! IP: *.udn.pl 17.12.04, 10:09
        Bohdan Karaś tak jak obiecał, tak i postąpił.
        Pierwsza transza pieniędzy z Ruchu trafiła już na konto klubowe Broni Radom.
        • Gość: kibol Re: Karaś z RUCH S.A. za Bronią Radom !!! IP: 80.249.4.* 17.12.04, 14:41
          prosze, tylko nie te stary trep Figas! czy on wstydu nie ma? nie wzieli go do
          zarzadu, to bedzie tu d..pe wsadzal? mąciciel i cwaniaczyna. niech sobie dalej
          obraca sedziny, ale niech juz nie kala sportu!
        • Gość: RUCH S.A Ruch wycofał się z fianansowania Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:28
          W związku z bałaganem w klubie, Ruch SA wycofał sie z oferty finansowania
          Radomiaka,nie widząc perpsektyw na rozwój w tak zarządzaym klubie
    • Gość: Korona! Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:32
      Powiem krótko. Je.. Radom.
      • Gość: lolek Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 17.12.04, 18:34
        ale blysnales napinaczu...moze na sparing bys wyskoczyl ze mna??
      • Gość: warchol Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: 217.11.142.* 17.12.04, 18:48
        to zes kolega nauczyl sie duzo na lekcjach polskiego...no tak Kielce i szkoda
        gadac:)))
        • Gość: panoramix STADIONKORONY.prv.pl IP: 82.160.68.* 17.12.04, 19:12
          www.STADIONKORONY.prv.pl
    • Gość: zig NOWY PREZES RADOMIAKA IP: 217.153.179.* 17.12.04, 19:31
      Prezesem został Pan Jacek Lesisz do zarządu weszli:
      Drozdowska,Kobyłecki.Kurpiel,Witkowski,Kot,Kramczyk
      • Gość: lolek Re: NOWY PREZES RADOMIAKA IP: *.t2.ds.pwr.wroc.pl 17.12.04, 19:45
        widze ze prawie te same mordy beda przy korycie i jeszcze ten kramczyk ciec
        jeden ze swoja kapusciana glowa z wielkim glabem wepchal sie do klubu.padaka
        • Gość: dzidek Re: NOWY PREZES RADOMIAKA IP: *.udn.pl 18.12.04, 08:00
          no Banasiewicz masz co chciales ustaliles zarzad czeakmy teraz na pieniadze dla
          Radomiaczka pamietaj Zieloni wyborcy patrza!!! a troche ich jest
          • Gość: Ronin Tak Banasiewicz czekamy...tak wiec sprezaj sie!!! IP: 207.35.240.* 18.12.04, 13:35
            Wlasnie, zarzad uzgodniony wiec czekamy na te miliony, zeby pokryc wszystkie
            dlugi Radomiaczka, nakupowac dobrych albo bardzo dobrych pilkarzy i z animuszem
            rozpoczac runde wiosenna!!!! Bo Radomiak MUSI sie wyrwac z tej otchlani w
            jakiej sie znalazl.
            Banasiewicz jak chcesz liczyc na nasze glosy to facet do roboty i organizuj ta
            kase, duuuuza kase!!!!!!!
    • Gość: Fikołek Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.12.04, 14:48
      Nadprezydent przywiózł w teczce podporządkowany sobie zarząd to teraz powinien
      wziąć pełną odpowiedzialność za to co teraz będzie. Nowy-stary zarząd ma kilka
      ulomnych stron. przede wszystkim Grzyb. Ten ryży czeszący się po pedalsku gość
      nigdy nie powinien tam zasiąść!!! Ale przypomnę tylko, że jest on czlonkiem
      Radomian Razem - tego samego ugrupowania, krórego przewodniczący oskarżony jest
      o oszustwa na rzecz radomskich przedsiębiorców oraz ugrupowania rządzących
      Radomiem byłych służb mundurowych.
      • Gość: T&T NOWE IDZIE, STARE JEDZIE !!!! IP: *.chello.pl 18.12.04, 19:28
        No to mamy, to co mamy. Chcąc być słownym sam przed sobą nie będę chodził nw
        stadion przy Struga, chyba, że Ci "NOWI - STARZY" coś osiągną i Radomiak się
        utrzyma w drugiej lidze.
        FIKOŁKU, jak się chce zabrać głos i ma być z sensem to najpierw trzeba dobrze
        zapoznać się z informacją a dopiero później ją komentować. Tak uważam po Twoim
        komentarzu o wejśćiu w skład Zarządu Pana Grzyba. On nie wszedł, więc po jakie
        lich obrażasz człowieka?
    • Gość: Fikołek Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.12.04, 19:49
      Przepraszam. Poprostu dostałem takie informacje a że mnie na miejscu nie było
      więc stąd te rozbieżności. Wszystko inne o czym pisałem to prawda.
      • Gość: Dug Holiday Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.udn.pl 19.12.04, 12:27
        Stary,nieudolny żeby nie powiedzieć śmieszny Zarząd którego jedyną cechą było
        to, że nie jest podporządkowany panu B. został zastąpiony jakimś śmiesznym
        składem którego na razie wspólną cechą jest to, że je z ręki właśnie panu B.I o
        ile nie mam nic przeciwko temu żeby pan vice-prezydent miał pełną kontrolę w
        klubie to chciałbym wreszcie usłyszeć jakieś konkrety:
        a)budżet
        b)sponsorzy
        c)kadra
        d)strategia na przyszłość

Na razie to ważniejszą sprawą dla tych panów jest zmiana barw klubowych niż
        wyciągniecie Radomiaka na prostą.Pożyjemy zobaczymy ale czarno to widzę.Mam
        nadzieję tylko, że pan B. zdaje sobie sprawę z tego, że teraz wszelkie dalsze
        niepowodzenia klubu będą dopisywane na jego konto a rzesza sympatyków tego
        klubu czyli także potencjalnych wyborców jest bardzo duża o ile nie jest
        największą zorganizowaną grupą społeczną w tym mieście-może trochę przesadziłem.

Pozdro
        • Gość: RKS1910 Re: Same niewiadome przed walnym w Radomiaku IP: *.udn.pl 22.12.04, 15:38
          Czy ten zarząd jest tak nowy to bym się do końca nie zgadzał.Kramczyk i spólka
          no dobra czas pokaże co zrobią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka