Gość: Mułła IP: *.aster.pl 17.12.04, 17:33 Witam, czy dobrze widzialem, ze w kierunku na warszawe, za rondem i esso, gdzies na wysokosci "stolicy" postawili drugi, po tym we wsoli, fotoradar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pazur Re: nowy? fotoradar na 7?? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.12.04, 17:40 a to we Wsoli byB radar ??? ups .. ;) bo ten o którym mówisz to byB i byB , tylko , |e teraz w drug strone jest obkrcony , zreszta jak wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mułła Re: nowy? fotoradar na 7?? IP: *.aster.pl 17.12.04, 17:44 LOL, ja jestem pewien, tylko co do tego we wsoli, jadac od wawy za fordem, przed swiatlami. A dzis jadac rano do wawy, zauwazylem bestje za rondem, kolo siedziby stolicy.. mam nadzieje, ze to nowy... bo jak nie to q.aa bede ci ja mial fotek multum:> Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: nowy? fotoradar na 7?? 17.12.04, 17:44 Sorki, ale gdzie jest fotoradar we Wsoli??? Mowicie o tym na wysokosci Wincentowa (w granicach miasta)??? Odpowiedz Link Zgłoś