blumens 02.01.05, 21:32 poszukuję Mariusz Pysiaka z Radomia, jest to stary znajomy, z którym urwał się kontakt..... może ktoś zna i może dać namiar lub powiedzieć mu, że kolega z wojska go szuka.... każdy trop cenny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znajomy Re: Mariusz Pysiak - poszukuję IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.01.05, 09:38 znam namiary - komu mam je podać ???? Odpowiedz Link Zgłoś
blumens Re: Mariusz Pysiak - poszukuję 10.01.05, 23:25 na prawdę (?) proszę o namiary na adres: blumens@autograf.pl dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
rombarbar Re: Mariusz Pysiak - poszukuję 13.01.05, 20:20 wysłałem Ci nr. tel. kom. Odpowiedz Link Zgłoś
blumens Re: Mariusz Pysiak - poszukuję 15.01.05, 13:45 bardzo Ci dziękuję, ale nic do mnie nie doszło :( jeśli to możliwe proszę o ponowny kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
blumens Re: Mariusz Pysiak - poszukuję 16.01.05, 19:31 mam ogromną prośbę... czy ktoś poważny mógłby mi pomóc w odnalezieniu Mariusza Pysiaka z Radomia - bardzo mi na tym zależy (szuka Witek) blumens@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś