Dodaj do ulubionych

TV RADOM - ramówka

11.01.05, 11:53
7.00 Powitanie
7.10 Skrót wiadomości z poprzedniego tygodnia
7.20 Sport i pogoda
7.30 Niewolnica Isaura-serial prod.braz.
8.00 Gdzie mozna napić sie kawy o 8.00? - magazyn poranny
8.30 Nasza Szkapa- teleturniej wiedzy o Naszym Mieście
9.00 Wiadomości powiatowe
9.10 W kamiennym kręgu- serial prod.braz.
10.00 Paloma-seria prod.wenezuelskiej
10.30 Zbuntowany Anioł-cykl historyczny o Radomiu
11.00 Pieprz i wanilia-magazyn globtrotterów-"Wycieczka do Skaryszewa"
11.30 Gotuj z Gronkowcem- program kulinarny
12.00 "Piździ jak w Kieleckiem",czyli magazyn fobii radomskich
13.00 Dynastia-serial USA
14.00 "Made in China"- program o modzie
14.30 Temat Dnia - dzisiaj "Płonące stodoły w Radomiu"
15.00 Dempsey i Makepeace na tropie-serial kryminalny USA
16.00 "Radom miastem Twoich szans" - program satyryczno-rozrywkowy
17.00 Moda na sukces-serial USA
17.30 Ścieżka zdrowia- magazyn fitness
18.00 Wiadomości powiatowe-wyd.główne
18.20 Esmeralda-serial prod.wenezuelskiej
19.00 Disco Relax- Radomska Lista Przebojów
20.00 Studio inwestycji radomskich
20.05 "Radom po 20-tej" - program dla śpiochów
21.00 UCZTA KINOMANA: "Dirty Dancing" -film fab.USA
23.00 Wiadomosci powiatowe- wyd.wieczorne
23.05 Dobranoc

Obserwuj wątek
    • Gość: korben Re: TV RADOM - ramówka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.01.05, 12:01
      ladnie !!
      Stasio Tym wysiada :]
    • Gość: serniksa Re: TV RADOM - ramówka IP: *.infoplus.com.pl 11.01.05, 12:40
      wygląda na to, że to gladiatorek ma jakieś fobie i wmawia różne rzeczy innym.
      Bardzo ciekawy program TV. Tylko to ze "ścieżką zdrowia", niestety świadczy o
      twoim poziomie. A szkoda.
      A teraz idź i odpocznij trochę, bo nadwyrężyłeś włosy, może coś ciekawego leci
      w TV Kielce.
      A właściwie co teraz leci w TV Kilce? Mógłbyś podać?
      • gladiator.ek Re: TV RADOM - ramówka 11.01.05, 15:07
        Fakt, ze "ścieżką zdrowia" przesadziłem.Nie pomyślałem i wyszło na to ,ze chce
        kogoś obrazić,a nie miałem takiego zamiaru.Dlatego przepraszam i kajam się
        najuniżeniej.Skojarzenie może i dobre ale troche nie na miejscu.Dlatego
        proponuje korekte ramówki.Zamiast "ścieżki Zdrowia" proponuje TV Shop albo
        Telezakupy Mango:) Chciałem po prostu ośmieszyc regionalne telewizyjki,które
        poza Kurierem ,rzadko nadaają cos fajnego,ale zdarzaja się ciekawe propozycje.
        Jesli chodzi o program TV Kielce to gdyby nie pasmo wspólne ramówka wyglądałaby
        podobnie.Z jej produkcji do oglądania nadaja sie jedynie Informacje.Ona dopiero
        raczkuje ,moze później będzie lepiej.Ale jak na razie nadaje sie idealnie do
        "ciągnięcia łacha".Prezenterzy jakby co dostali awans z Biedronki,a juz
        najbardziej gość,który prowadził jakies rozmowy i pół programu tzrymał rękę w
        górze z długopisem udając ,że ma zamiar cos napisać.Chyba nie takiej telewizji
        chcianoby w Radomiu.
        Pozdrawiam....
    • Gość: Jaś Fasolasido Re: TV RADOM - ramówka IP: 193.111.144.* 11.01.05, 18:05
      Czemu w ramówce nie ma magazymu motoryzacyjnego pt "Czar 4 kółek", w którym
      redaktor opowiada o kółku fizycznym, sportowym, wędkarskim i różańcowym, a
      gdzie znana grupa rockwzockowa "Decydebile boys" z piosenką "Zadzwoń do mnie o
      3 nocy, a powiem ci kim jesteś"? A gdzie magazyn brydżowy "W Pińczowie już
      świta"? A gdzie pokazy samoobrony zorganizowane przez policję w którym główną
      rolę gra Andrzej L.? A magazyn dla globtruotuarów pt. "Jak się wałęsałem po
      Gdańsku"? A gdzie słuchowisko medialno-rowerowo-gejowskie pt. "Dlaczego pedały
      nie świecą mi nocą"? Czemu nie było przekazu z WOŚP pod patronatem vice Bana
      (sie ma)wicza? Itd,itd...
      • gladiator.ek Re: TV RADOM - ramówka 11.01.05, 19:13
        Te atrakcje można wpisać na weekend :) Pomyslimy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka