haganah 12.01.05, 13:10 Od niedawna mieszkam w pięknym mieście Radom i tak się zastanawiam, gdzie można zaprosić gościa z zagranicy na wyżerkę na poziomie. Ciekawe, nic nie przychodzi mi do głowy "z górnej półki" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABC Re: Gdzie dobrze zjeść IP: 80.249.4.* 12.01.05, 13:15 Teatralna, Frascatti. Resztę zwiedziałam i ...... szkoda gadać. Acha, w Kredensie ostatnio widziałam też grupke Anglików, jedzenie też jest niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: Gdzie dobrze zjeść IP: *.radom.pl 12.01.05, 13:53 a czy może wie ktoś coś na temat restauracji "colosseum"?. niedaleko dworca, na przeciw ulicy Grzecznarowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SnEr Re: Gdzie dobrze zjeść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:20 Colosseum- dość zimne w atmosferze, ale stara sie trzymać na poziomie, jedzenie dobre, ale nie rzuca na kolana, włoszczyzna w przyzwoitym wydaniu...jakieś pół roku temu nie akceptowali kart płatniczych, wiec warto to teraz sprawdzic przed pojściem tam, zeby przed gościem się wstydu nie najesć kiedy nie ma sie czym zapłacic. Można zaprosic kogoś, choc osobiście polecam Frascati, tym bardziej ze sie chwalą ze mają obsługę także po angielsku- czy to prawda nie wiem, bo nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bil Re: Gdzie dobrze zjeść IP: *.radom.pl 12.01.05, 19:40 Karczma //Kaczorowka//osiedle Gol1.Nigdy tam nie bylem,ale moze ktos tam bywa? Co serwuja?,czy jedzenie jest ZJADLIWE?,co o tym sadzicie?skad ta nazwa? Odpowiedz Link Zgłoś
miszka7 Re: Gdzie dobrze zjeść 13.01.05, 11:42 wozle wakzała jest wkustna kurrica Odpowiedz Link Zgłoś