Dodaj do ulubionych

PECHOWA "13"

IP: *.udn.pl 14.01.05, 18:20
Dzisiaj zapalil sie autobus nr."13" Szczescie ze nikomu nic sie nie stalo!!
Prawie codziennie jezdze tymi GRUCHOTAMI do pracy na Jozefow! Strach nimi
jezdzic!Sa stare i przez nikogo chyba nie kontrolowane!Poza tym jak jade rano
to tylko PAN KIEROWCA ma ciepelko w swojej kabinie. Najwyzszy czas aby
Pan.Michalczewski postaral sie o sprawne autobusy!Bo jechac nimi ok.40min.to
koszmar!
Obserwuj wątek
    • Gość: netka Re: PECHOWA "13" IP: *.udn.pl 14.01.05, 18:51
      Faktycznie stan pojazdow firmy P.Michalczewskiego min."13"ma duzo do zyczenia!
      Ktos powinien zajac sie kontrola autobusow!To sie w glowie nie miesci zeby
      czlowiek jezdzil takim starym rumplem!Firma powinna dbac o bezpieczenstwo
      swoich pasazerow a nie traktrowac ich jak zlo konieczne!Rowniez musze jezdzic
      do pracy ta "13"
      • Gość: Łasy Re: PECHOWA "13" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 20:32
        Pan Michalczewski tez ma wydatki, ostatnio zaczął wchodzic na warszawski rynek,
        zakupił do tego celu 100 nowych MANów po około 8 mld kazdy, a my radomianie
        dalej bedziemy sie turlac tymi szrotami..
    • Gość: sara Re: PECHOWA "13" IP: *.udn.pl 15.01.05, 09:48
      Wczoraj przezylam szok jadac ta "13".Co ta firma p.Michalczewskiego sobie mysli!
      Jak oni nas traktuja jako pasazerow!!Ludzie zastanowcie sie zanim wsiadziecie w
      te stare graty!Moze jak bedziemy mowic o tym glosno to sie cos w tym kierunku
      zmieni.Niektore auta w tej firmie nadaja sie na zlom a nie do wozenia ludzi!
    • Gość: . Re: PECHOWA "13" IP: 5.5.* / 80.58.5.* 15.01.05, 11:08
      racja wymienić złom!
      • Gość: Jaś Fasolasido Autobusy ITS'u to... cisi zabójcy. IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 15.01.05, 12:54
        Opowiadał mi znajomy, który parę dni temu stał w korku na ul. 25 czerwca i pech
        chciał że na lewym pasie prosto pod rurą wydechową autobusu p.
        Michalczewskiego. Ma 9 letni samochód, który nie posiada tzw. blokady
        wpuszczanego powietrza do wewnątrza auta.
        - Wyobraź sobie, że zrobiło mi się niedobrze więc, musiałem otworzyć okno,
        zaczerpnąć na chwilę świeżego powietrza, i wstrzymać oddech, i tak z
        zatrzymanym powietrzem w płucach, modliłem się by jak najszybciej wyprzedzić
        ten cholerny autobus inaczej bym się chyba udusił.
        - Stary, przecież takie gruchoty to zagrażają zdrowiu i życiu mieszkańców, to
        jeżdżący cisi mordercy. A jakby była sroga zima i nie mógłbyś otworzyć okna, to
        co by się wtedy stało?
        - Chyba bym najpierw wymiotował a póżniej stracił przytomność, całe szczęście
        że trwało to tylko około minuty.
        Oto przykład dla odpowiednich służb w naszym mieście, by jak najszybciej
        wyeliminować z ruchu te jeżdżące maszynki do uśmiercania ludzi.
        • Gość: bartes Re: Autobusy ITS'u to... cisi zabójcy. IP: *.udn.pl 15.01.05, 14:04
          już to widze jak pan michalczewski sie tym przejmuje. bo kto? i co? moze mu cos zrobic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka