Dodaj do ulubionych

Lokal na wesele

IP: *.sympatico.ca 26.01.05, 18:00
Kochani Radomianie!Moja corka planuje wesele latem.Serdecznie prosze o rade
gdzie najlepiej.W gre wchodzi sala, lub restauracja.Fajnie gdyby byla tez
mozliwosc biesiadowania na swiezym powietrzu,wszak to lato.Dzieki wielkie z
gory!
Obserwuj wątek
    • Gość: MONISKA5 Re: Lokal na wesele IP: *.radom.pilicka.pl 27.01.05, 18:40
      SERDECZNIE POLECAM LOKAL PRZY UL .WARSZAWSKIEJ 146 FIRMA "GOLIAT" JA MIALAM TAM
      WESELE 3 LATA TEMU . TERAZ JEST JASZCZE ROZBUDOWANE I POWSTAŁA DRUGA SALA W
      STYLU DZIKIEGO ZACHODU . WSZYSTKO NOWOCZESNE NOWE O WYSOKIM STANDARDZIE.PA PA.
      • Gość: matti Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:14
        ja byłem tam jako gość rok temu, było do bani, jedzenia mało, może dlatego że
        to było organizowane od osoby, nie polecam nikomu!!!
        • Gość: michał NIE polecam tych 4, ale moge polecić ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:27
          Byłem w tamtym roku na 4 weselach w Radomiu, i na kazdym było do bani!!!!!!
          Pierwsze było w Małęczynie chyba Merit, czy jakoś tak.
          Kumpel płacił za osobę, nic nie było do jedzenia, owszem stoły zastawione, ale
          najwięcej było jakiś pomidorów, ogórków i dekoracji, a jedzenia jak na lekarstwo.
          Byłem w Leśnym Dworze w Wincentowie, trochę lepiej, ale i tak wyszedłem głodny z
          wesela z poczuciem jakiegoś braku :(((
          Trzecie Goliat! Wesele było na 140 osób i nie było jak się ruszyć. Goście byli
          podzieleni na pierwszej i drugiej kategorii. Jedni siedzieli w sali głównej, a
          drudzy przy łazienkach i wyjściu z kuchni!!! Efekt był taki, że połowa rodziny
          mojej partnerki sie obraziła po weselu, i ... mniej dali w kopertach.
          Czwarte było na słynnej Gębarzewskiej.
          Ludzie co Wam się tam podoba? przecież tam jest jakaś litera L z tego lokalu.
          Jakieś ogromne wentylatory (nie mylić z klimatyzacją) wiszą na sali.
          Żadnego okna ani nic! Owszem poprawiny są za darmo, ale to jest średnio jakies
          500-1000 zł. więcej na innych lokalach (bo też szukam już na swoje wesele i już
          sie mniej wiecej orinetuje jak to jest), ale masz klimat, full wypas, a nie
          jakaś podrzędna sala na gebarzewskiej.
          Właściciel wymyślił nazwę "Gębarzewski", że niby "Gołebiewski" w Mikołajkach,
          ale jedno jest zupełnym przeciwieństwem drugiego.

Wiem że trduno znaleść coś odpowiedniego na wesele, bo już szukam od 2 tygodni,
          ale z tego co mi się narazie podoba i co widziałem są 3 sale.
          Pierwsza u Grubego, tylko, że tu jest na 400 osób i zastanawiam się czy moje 100
          osób nie zginie w tak dużym lokalu.
          Druga na Kierzkowskiej (tylko na tej drugiej sali, dalej), bo ta przy samej E7
          to porażka, a na tej dalej, to i duży plac jest i ładnie zagospodarowany, no i
          goście widzą się (taniec z jedzeniem) na moje 100 osób to tez troche za duża, bo
          chyba jest do 160, ale całkiem całkiem, jest fajna.
          no i trzecia nad którą myślę razem z narzeczoną to sala Nickola. nowa, dopiero w
          tym roku ją otwierają. do 180 osób, fajna w środku, tylko, ma tą wadę że jest
          nowa i że jeszcze nie jest zagospodarowana przestrzeń wokół sali (brak krzewów itp.)
          ja się jeszcze zastanowię nad wyborem, ale tych pierwszych 4 sal które pisałem
          NIE POLECAM!!!!
          pozdrawiam
          • Gość: czysiek Re: NIE polecam tych 4, ale moge polecić ..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.03.06, 22:46
            Polecam Ci obejrzenie budynku na wolanowskiej 183 - kaskada. ładna przestrzeń
            naokoło (sad, oczko wodne), sala z klimatem. byłem tam na naprawdę udanym
            weselu a także sylwestrze

pozdrawiam
            • jezykkic Re: NIE polecam tych 4, ale moge polecić ..... 16.07.06, 19:00
              a nie wiesz na ile osób max?bo ja mam 70 i nie wiem czy nie bedzie za duża a
              nie chce aby sie ganiali po sali?
    • Gość: ziutka Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 20:20
      Tylko Relaks tel 3221186,Róże tel 3222141 lub Wodnik tel 3221929 (chyba) w
      Jedlni Letnisko
      • tola79 Re: Lokal na wesele 31.01.05, 08:53
        Ja miałam Pod Różami, POLECAM, wszystko dopięte na ostatni guzik :)
        • Gość: miska Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:59
          Bardzo proszę o więcej opinii na temat lokalu Pod Różami w Jedli Letnisko. Mam
          tam wesele w przayszłym roku i chciałabym znać wszystkie szczegóły.
          • jezykkic Re: Lokal na wesele 16.07.06, 19:02
            jak juz bedzie po twoim weselu to prosze o wrazenia ze szczegolami o jedzenie
            itp. z góry dzieki
    • Gość: Jola Re: Lokal na wesele IP: *.radom.pilicka.pl 31.01.05, 10:16
      Ja polecam wolanowską MAXIMĘ! Lokal nowiutki, elegancki, gustowny...
      Wszystko na najwyższym poziomie!!!
    • ankka22 Re: Lokal na wesele 07.03.05, 15:50
      mnie osobiscie bardzo sie podoba dom weselny na Kierzkowskiej 106!ładnie, miło
      i przyjemnie!duzo miejsca wewnatrz jak i na zewnatrz!polecam
      • Gość: boncki77 Re: Lokal na wesele IP: *.ghnet.pl / 193.111.144.* 15.03.05, 10:41
        Nie podałeś stary na ile ludziów ma być imprezka? mam zarąbisty lokal(dwór) w
        Muzeum wsi na szydłowieckiej.Plener zarąbisty,ale obsługę zdaje się trzeba
        sobie wziąść z zewnątrz.no i do 100 gosci to wszystkie pieniądze.Ale latem
        bajeczka!!!
        • Gość: gaga Re: Lokal na wesele IP: *.sympatico.ca 16.03.05, 16:26
          Impreza ma byc na ok. 100 osob.Jestem zainteresowana Twoja informacja, badz tak
          uprzejmy i napisz cos wiecej.
    • Gość: pifpaf Re: Lokal na wesele IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.05, 12:05
      polecam lokal kaskada na wolanowskiej, na krańcach radomia. nowa sala z
      klimatem, sad i oczko wodne - można sobie rybkę złowić. telefon to 606400295
      pozdrawiam
    • Gość: justyna Re: Lokal na wesele IP: *.mops.radom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:11
      jedlnie letniski "pod różmi"
      gdybym jescze raz też bym wybrała
      • Gość: marteczka271 miraż w klwatce IP: *.udn.pl 22.06.05, 16:48
        tam jest bardzo eleganko,ładne podwórko z grilemi kaskadą
        wodną,ogrodzony...byłam jako gośc..było super !!
    • lutea Re: Restauracja " Leśny dwór" 30.06.05, 01:42
      Tylko i wyłącznie restauracja " Leśny dwór" na Wincentowie koło Skaryszewa.
      Profesjonalna obsługa,wyśmienite jedzenie, bajeczny, elegancki wystrój. Gdybym
      jeszcze raz robiła wesele to tylko tam. tel. 0602506375 POLECAM.
      Uwaga!!!!! Tam trzeba rezerwować o wiele wszcześniej bo jest tam bardzo dużo
      klientów.
      • apcv Re: Restauracja " Leśny dwór" 06.07.05, 12:27
        Też o salach na przyjęcie weselne znajdziesz tu :
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=22901382
        • Gość: piotrek Re: Restauracja " Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:58
          Zdecydowanie " Leśny dwór"
      • Gość: tuzion Re: Restauracja " Leśny dwór" IP: *.94.udn.pl 17.04.06, 22:00
        W Lesnym dworze jest tak sobie.Bylem tam z dziewczyna na weselu dwukrotnie i
        zawsze obsluga byla do bani.Goscie byli niezwdowolenie.Na wieksze wesele
        polecam lokal U Grubego.Sala na 350-450 osob,ale klimatyzowana i z klasa.Na
        Slowackiego jest otwarty nowy lokal ale sala weselna bez klimatyzacji i
        niwykonczona.Wlasciciel tez niezympatyczny i drogo.W Wolanowie jest pieknie i
        klimat dokola tylko ze trzebya by bylo dojechac .Ogolnie w Radomiu dobrych
        lokali na wesele brak.Ceny wysokie za go.no(Europejska)albo za daleko.
        • Gość: syla Re: Restauracja " Leśny dwór" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:02
          tuizon a czy mógłbyś mi napisac co było nie tak z obsługą??Bo ja mam tam wesele.
        • Gość: pynia Re: Restauracja " Leśny dwór" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.04.06, 21:02
          haj, uważam że nie masz racji, skoro wypowiadasz się w imieniu wszystkich gości
          to co Ty robiłeś na tym weselu? byłeś z laską?- to się wynudziła..... Sory
          jestem szczera do bólu, ale takie rzeczy piszesz, że aż się kurzy, miałam tam
          wesele i jeśli miałabym powtórzyć to tylko "LEŚNY DWÓR". Pozdrawiam
      • Gość: andzia Re: Restauracja " Leśny dwór" IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.04.06, 20:46
        Masz zupełną rację "tylko i wyłącznie Leśny Dwór" jest super!!!! miałam tam
        swoje wesele, było extra, jedzonko wyśmienite, obsługa zgrana, sala bajeczka, a
        pozatym świetna baza hotelowa. Pojadę na koniec świata i polecę "LEŚNY DWÓR"
    • Gość: junge Techniker Re: Lokal na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.05, 21:10
      Polecam restaurację we Wsoli-"Hotel-restauracja Wsola".Profesjonalna i miła
      obsługa,kelnerzy chodzą jak szwajcarskie zegarki:-),ładny wystrój, możliwośc
      zrobirnia grilla w ogrodzie etc.Polecam.
      • Gość: gość Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:20
        Nie polecam lokalu przy ul.Kierzkowskiej 5a
        Tam są szczury i myszy,brak parkingu.
        Sala kiszka.
        jest barzdzo drogo.
    • Gość: mała Re: Lokal na wesele IP: *.mops.radom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:21
      polecam Kozłów surep sala teren sala w wiejskim stylu robi ogromne wrażenie po
      prostu super klimacik nieziemski sala z własną obsługą polecam miałam tam
      swoje wesele w czerwcu
      • Gość: MŁODA ŻONA Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:32
        Ja miałam wesele w Leśnym Dworze i to jest dopiero super sala. Mówię wam
        szczerze że ten lokal jest najładniejszy w okolicy. A Kozłów, Wsola - jeszcze
        wiele im brakuje. Byłam tam kilka razy na weselach jednak się zawiodłam. Leśny
        dwór to nowy lokal i myślę że trzeba stawiać na to i nie bać się ryzykować.
        Pozdrawiam
        Żona
      • Gość: Lidia Re: Lokal na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.04.06, 21:35
        Kozłów to porażka! Właścicielka niemiła, a sala bardzo niska i przypomina
        stołówkę. W lecie jest tam bardzo duszno, a za salkę obok żądają dopłaty i
        musicie się na to zgodzić, bo jest wtedy inne, większe wejście i można trochę
        przewietrzyć. Nie polecam! No i dojazd przez zabite dechami wsie.
    • Gość: renia Re: Lokal na wesele IP: 193.111.144.* 02.08.05, 23:17
      A masz zespól?
    • Gość: Renia Re: Lokal na wesele IP: 193.111.144.* 02.08.05, 23:18
      Super jest Pod Różąmi w Jedlni-letnisko!!!!!!!!
    • Gość: Renia Re: Lokal na wesele IP: 193.111.144.* 02.08.05, 23:20
      Jeśli nie masz zespołu zadzwoń
      35-11-732
      lub 602-104-498
      będziesz wdzięczna do końca życia :-)
    • Gość: Kasia Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:31
      A ja odradzam lokal na Warszawskiej, mialam tam wesele w tym roku i nie jesem
      zadowolona. Jak wynajmujesz sale to wszyscy sa dla ciebie mili ale jak juz masz
      wesele to czujesz sie tam jak intruz i wszyscy robia łaske ze ci cos pomoga lub
      przyniosa jak brakuje. Najlepiej niczego tam nie ruszac i stac na bacznosc.
      Sala jest mala i jezeli juz to miesci sie tam 100 osob a nie jak mowia 150. My
      mielismy 130 osob i zmiescili sie tak na styk. Polecam natomiasi sale n ul
      Kędzierskiego skreca sie za biedronka. Sala super ale tez tak do 100 osób.
      Właścisiele bardzo mili wiem bo moja siostra tam miala wesele i ja tez bym sie
      napewno zdecydowala gbyby nie to ze moje wesele bylo na 130 osob. Sala jest w
      ksztalcie litery L dłuższe rami to sala jadalna, krótsze sala do tańczenia. Na
      sali do tańczenia jest parkiet, nie jest ślisko. Włascisiele przekazuja klicze
      we środe a odbieraja w poniedzialek nie trzeba doplacac za poprawiny (w
      Goliacie 500 zł). Przed sala jest duzo miejsca i urzadzone jest z gustem: 2
      altany, fontanna. Tylko maja duzo wesel wiec przeba rezerwowac na letnie
      miesiace conajmniej rok wczesniej. Nr telefonu jest w anonsach przynajmniej
      moja siostra z nich ten numer miala. POlecam
      • Gość: apcv Re: Lokal na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.08.05, 23:56
        Podgóra 23.Ostatnio byłem tam na przyjęciu weselnym.Sala na 120-150 osób.
        Maxima w Wolanowie na podobną ilość osób.Również bardzo elegancki lokal z dużym
        parkingiem i parasolami.
        Jeżeli chodzi o Kozłów to również świetna sala,która ma charakterystyczny klimat
        (nie każdemu musi się on podobać).
        • Gość: sos Re: Lokal na wesele IP: 62.233.138.* 31.01.06, 16:04
          Podgóra 23 apcv to Ty nie wiesz gdzie jadłeś i tańczyłeś .W tym lokalu kiedyś
          była obora tak krówki, koniki i świnki ,a tańczyłeś w stodole.
    • rachelka78 Re: Lokal na wesele 04.10.05, 08:40
      Witam!
      A czy ktos z Was ma jakies info na temat Zameczku koło Przytyka? palnujemy tam
      wesele a nie znam nikogo kto uczestniczył tam w jakiejs uroczystości...
      Bardzo prosze o wieści, pozdrawiam
      r.
      • Gość: Kasias Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:55
        Ja byłam tam na weselu 2 lata temu i bylo nawet ok. mnie przeszkadzalo tylko to
        ze przy duzej liczbie osob siedza oni od siebie oddzieleni filarami, i nie
        wszyscy sie widza. A i sala do tańczenia jest nie duza u moich znajomych było
        150 osób. Ale przed sala jest fajnie i jest gdzie usiąsc i zrobic grila.
        • Gość: Bożena Re: Lokal na wesele IP: *.00b.radom.pilicka.pl 02.03.06, 12:18
          pomóżcie proszę co sądzicie o resteuracjii GRACJA na Warszawskiej
          • lutea Re: Lokal na wesele 02.03.06, 14:56
            to ja już wolę Maximę :)
      • Gość: marta Re: Lokal na wesele IP: 195.205.136.* 06.04.06, 13:45
        nie byłam ale widziałam kasetę nie polecam jest 505 różnych salek każda inna
        goście sami nie wiedzą gdzie są zero klimatu
    • Gość: tomek Re: Dom weselny sala lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:20
      Ja polecam dom weselny Klaudia tj: www.dom.weselny.com Bardzo ładny
      obiekt, miła obsługa, i przede wszystkim przstrzenna sala do zabawy... a i ceny
      przystępne gorąco polecam!
    • Gość: monika Re: Lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:01
      odradzam wszystkim sale na Gebarzewskiej!!!
      byłam na kuchni i warunki są tam fatalne, brud smrud, ogólnie odpada!!!!!!!!!
      • Gość: skaryszew Re: Lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:44
        zapraszam do obejrzenia nowej sali w restauracji Cyganeria na terenie CWT w
        skaryszewie www.cyganeria.pl

www.targi.rma.pl - strona CWT o imprezach z 2004 roku
        • beksa99 Re: Lokal na wesele 27.03.06, 15:19
          Dom weselny w Kowali.Kierunek Wierzbica.Niedaleko osiedla Południe.Sala ma 2
          lata,jest piekna,elegancka.Nic dodac nic ując.Teraz była powiększana
          jeszcze.Polecam serdecznie.Byłam tam na 3 weselach.
          Obsługi nie mają,mozna brac kogo się chce,jedzenie swoje no i za porpawiny sie
          nie dopłaca.Warunki świetne.Polecam.
    • Gość: daniel Re: Lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:02
      co do zameczka w Przytyku odradzam.
      nie mają tam kuchni, znaczy sie może i mają, ale żarcie przywożą w termosach z
      fantazji w milejowicach.
      wiem, bo bylem na weselu i tak było.
      i może było normale, dało sie zjeść, ale sam fakt ze przywożą to w termosach to
      już mi sie coś na żołądku robiło.
      • Gość: grzechu Re: Lokal na wesele IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.06, 08:27
        Ależ mistrzuniu, totalna nieprawda. Nie wiem czy to dlatego, że na moim weselu
        było inaczej niż na tym na którym Ty byłeś - ale u mnie wszystko robiono w
        kuchni na miejscu. Mają tam full wypas kuchnie, więc wątpię byś pisał prawdę.
        Pewnie jakies kompleksiki związane z wyrzuceniem z pracy leniuszka próbującego
        udawać, ze pracuje?
        • Gość: Kovval Re: Lokal na wesele IP: *.sggw.waw.pl 28.03.06, 17:02
          Kochani zameczek w Przytyku super miejsce (150zl od osoby nie pamietam co sie
          wlicza) i poprawiny 40 zl od osoby obiad, miejsce jest super z urokiem ale
          terminy juz zajety caly sierpien 2007, pozdrawiam, godnym polecenia lokalem
          jest takze w miare nowa sala w Kowali koszt wynajecia sali na tydzien 3300 zl
          ze sprzataczka od ubikacji i rachunkami nie trzeba prac samemu obrusów
    • Gość: Izabela Re: Lokal na wesele IP: *.kolporter.com.pl 09.05.06, 12:24
      Witam.
      Z związku z koniecznościa odwołania mojego slubu, który był planowany na dzień
      26.08.2006, mam do odsprzedania piekną sale weselną.Sala może pomieścić do
      ok.220 osób, jest to nowiutka restauracja,o eskluzywnym wystroju( podświetlana
      podłoga, klimatyzacja, scena dla orkiestry, piekny barek) i bardzo szerokim
      menu.Cena na osobe to 110zł, rezerwacja kosztuje normalnie 1000zł a ja moge ją
      odsprzedać za 700zł.Sala znajduje sie w Kielcach w Centrum targowym.jest
      mozliwość rozłożenia parasoli na powietrzu.
      Jesli są Państwo zainteresowani, bardzo proszę o pilny kontakt-
      isabelkaluza@interia.pl, lub tel.-608653547.
      Pozdrawiam,
      Izabela Kałuża
      • Gość: anka1111 Re: Lokal na wesele IP: *.internet.radom.pl 18.07.06, 10:26
        a nikt nie słyszał o sali w Rajcu Szlacheckim 200?
        • Gość: Anulka Re: Lokal na wesele IP: *.devs.futuro.pl 17.08.06, 19:05
          Nikt nie pisze o Gromadzie na Borkach. Ja miałam tam wesele 3 lata temu i
          każdemu polecam. Super obsługa, pewna zastawa (jednolita elegancka, a nie
          wszystko z innej parafii). Do tego robią super grila z karkówkami i pstrągami i
          piwkiem przy super pochodniach. Co do menu można się dogadać. My byliśmy bardzo
          zadowoleni. Na weselu było 60 osób ale 3 tyg przed moim weseselem miała tam
          przyjęcie moja przyjaciółka, na którym było 120. Już było ciasno. Taka salka do
          100 góra. Ważne w lecie klima za darmo (czytałam że gdzieś się dodatkowo płaci
          za ten rarytas 1500zł). U nas były okrągłe stoły i materiałowe serwetki a to
          duży plus.
          • mala0014 Re: Lokal na wesele 18.08.06, 23:30
            A możePOD RÓZAMI W Jedlni_letnisko?
            • Gość: adrian Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:23
              ja polecam sale ,, U Grubego,, w Wielogorze, swietny klimat i obsluga, wszystko
              na czas, smacznie, obficie. Polecam
    • Gość: diatus Re: Lokal na wesele IP: 83.238.108.* 11.01.07, 15:49
      podobno jest jakaś sala w Rajcu Poduchownym. Ktoś może coś wie na ten temat??
    • ewunja Re: Lokal na wesele 11.01.07, 22:59
      Fajny, nowy lokal jest w Wielogórze, w budynku, w którym znajduje się sklep
      producenta odzieży skórzanej MISEMA. Bardzo fajne warunki na przyjecię weselne
      są również w hotelu, również w Wielogórze, niestety nie pamiętam nazwy i chyba
      nie mają już wolnych terminów na lato.
      • Gość: robert Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 23:03
        Polecam lokalza miastem, 10 min od radomia w Goździe. Co roku jest tam cos
        nowego. Byłem tam juz na 6 weselach,bo jestem kamerzysta.Naprawdę warto.
        Właściciel ok.A to ważne aby był uczciwy. Teren ogrodzony,parking, swietne
        zaplecze. Moja siostra będzie miąła tam we wrześniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka