Dodaj do ulubionych

Zakladam zespol

IP: *.7.udn.pl 03.02.05, 16:43
Jesli jestes zainteresowany graniem prosze o kontakt.
inhalator.w.interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kulavik Re: Zakladam zespol IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.02.05, 17:28
      INHALATOR rzadzi!!!! :D dla mnie bomba grunt ze z jajem i odwaznie:))))))))) a
      Makarski juz tak nie kreci...
      • Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 03.02.05, 17:39
        Otoz to! Chodzi mi o skladzik ludzi do Inhalatora. Makarski to 100% solowy
        projet, bardziej osobisty i obrazowy. Robie nowe numery Inhalatora i kurde ktos
        musi to zagrac, wiec pytam o chetnych.. "Czerwony Bizon to maszyna..." :)
        • Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 03.02.05, 17:46
          Zagrac i zaspiewac naturalnie... kontakt (jak wyzej)
    • Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 04.02.05, 15:02
      Widze ze zadnych chetnych :/ No coz trudno. Propozycja oczywiscie aktualna...
    • Gość: Karakan Re: Zakladam zespol IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 04.02.05, 15:13
      przesluchalem i stwierdzam ze zalosne te teksty i nie smieszne.ale pozdrawiam i
      zycze sukcesoof:)
      • Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 05.02.05, 12:39
        Licze sie z Twoim zdaniem... i na tym zakonczmy... dziwi mnie tylko ze tak te
        teksty powaznie potraktowales, ale coz jak ja karalucha w domu zobacze tez na
        powaznie do "traktuje". Pozdrawiam...
        • Gość: karakan Re: Zakladam zespol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 01:45
          heh chodzilo mi o to ze nie trafia w moje poczucie humoru, i zdecydowanie
          smiesza mnie bardziej kawalki niejakiego Syntetica, nie wiem czy miales okazje
          posluchac, kolo ma nizezle namieszane - czloweik widmo, albo stara baba
          poprostu wymiata:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka