Gość: Makarski IP: *.7.udn.pl 03.02.05, 16:43 Jesli jestes zainteresowany graniem prosze o kontakt. inhalator.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kulavik Re: Zakladam zespol IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.02.05, 17:28 INHALATOR rzadzi!!!! :D dla mnie bomba grunt ze z jajem i odwaznie:))))))))) a Makarski juz tak nie kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 03.02.05, 17:39 Otoz to! Chodzi mi o skladzik ludzi do Inhalatora. Makarski to 100% solowy projet, bardziej osobisty i obrazowy. Robie nowe numery Inhalatora i kurde ktos musi to zagrac, wiec pytam o chetnych.. "Czerwony Bizon to maszyna..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 03.02.05, 17:46 Zagrac i zaspiewac naturalnie... kontakt (jak wyzej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 04.02.05, 15:02 Widze ze zadnych chetnych :/ No coz trudno. Propozycja oczywiscie aktualna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karakan Re: Zakladam zespol IP: *.akademik.ds.pw.edu.pl 04.02.05, 15:13 przesluchalem i stwierdzam ze zalosne te teksty i nie smieszne.ale pozdrawiam i zycze sukcesoof:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makarski Re: Zakladam zespol IP: *.7.udn.pl 05.02.05, 12:39 Licze sie z Twoim zdaniem... i na tym zakonczmy... dziwi mnie tylko ze tak te teksty powaznie potraktowales, ale coz jak ja karalucha w domu zobacze tez na powaznie do "traktuje". Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karakan Re: Zakladam zespol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 01:45 heh chodzilo mi o to ze nie trafia w moje poczucie humoru, i zdecydowanie smiesza mnie bardziej kawalki niejakiego Syntetica, nie wiem czy miales okazje posluchac, kolo ma nizezle namieszane - czloweik widmo, albo stara baba poprostu wymiata:P Odpowiedz Link Zgłoś