Gość: hEndRYK IP: *.dami.com.pl / 172.16.1.* 04.06.02, 17:46 Czy ktoś wie gdzie zgłaszać zespoły, które chcą zagrać w ramach Dni Radomia? super pilne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czorny10 Re: Dni Radomia - muzyka 05.06.02, 15:24 raczej nie było nigdy opcji - zespoły zgłaszają się. przeważnie pan z UM dzwoni do znajomego dyrektora jakiegoś DK i pyta - masz zespół - mam - to w piątek o 17,00 na żeromce - ok. a zespół niejednokrotnie dowiaduje się w czwartek. tak działa DK Idalin, DK Borki, i chyba MDK. jak chcesz zagrać, to samemu drałuj do UM, najlepiej z jakimś nagraniem, szukaj wydz. kultury i promuj się, może z kimś się dogadasz. kiedyś konkretnie pogadał ze mna p. Zatorski, dzięki czemu pozwolono nam zagrać w sylwestra '99/00, ale w trakcie wynikały śmieszne akcje. w sumie zagraliśmy 2x10 min, z przerwą na występ Bronisława Opałko przebranego za Genowefę Pigwę. tak że generalnie trzeba uważać, gdzie sie włazi. możesz też spróbować przez któryś DK, jeśli masz tem kogoś zaprzyjaźnionego. kiedyś, gdy na Idalinie był Stopa, to nie było problemu, a dziś to ja nie wiem z kim gadać. w każdym razie powodzenia. daj znać co nagrałeś pzdrw. czorny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Dni Radomia - muzyka IP: *.pk.edu.pl 05.06.02, 18:38 Spróbuj ze Zbychem Zatorskim z UM. Ewentualnie z Rebiszem (jak go znajdziesz na MOSIR-ze) lub WIkinskim (cięzko uchwytny). Reszta ma raczej w nosie dobrą muze i nie oczekuj że ktos znajdzie zrozumienie dla rockn'heavy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borrows Re: Dni Radomia - muzyka IP: *.chopin.edu.pl 07.06.02, 16:13 "muzyka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cermit Re: Dni Radomia - muzyka IP: *.ats.pl / 10.0.0.* 09.06.02, 22:53 Tia......... ciezko!do listy tych DK`ow nalezy dodac CKP. Ale mam pomysl!!!!! a moze tak wszystkie zepsoly majace wystapic na DNiach Radomia lub wogule na jakims koncercie wiekszym (np. przed HEYem!)zebraly sie w "kupe, pomogly i sobie i innym kapelom. Mozna by zalozyc jakas organizacje, ktora by sie zajmowala wszelkimi imprezami muzycznymi w nasyzm miescie(sklad organizacji tworzyliby czlonkowie zespolow radomskich).Albo cos w tym rodzaju!mysle ze to by mialo sens i wtedy moznaby cos wiecej zdzialac.Z tego co wiem jest takie stowarzyszenie w Zielonej Gorze i Szczecinie.Dzieki temu sa imprezy cykliczne itp. Warto by nad tym pomyslec!Samemu nic sie w naszym miescie nie zdziala.Trzeba checi, sil nio i wytrwalosci! P.S.Szkoda ze HEY wystapi jako support przed "jakas" Kajahą. ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Dni Radomia - muzyka IP: *.chemia.pk.edu.pl 10.06.02, 11:43 .... i szkoda ze nie zagra Artrosis, Deligh, Sacriversum czy Moonlight. Ale moze za rok ? Odpowiedz Link Zgłoś