Dodaj do ulubionych

Szkody komunikacyjne za łapówki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:36
Bardzo się cieszę: chamstwo z PZU niszczy zwykłych porządnych ludzi!
Uwazają sie za bogów, kiedy jako petent wchodzisz do siedziby Likwidacji
szkód, to dosłownie wzrokiem: każą ci uklęknąć, błagać o przebaczenie i
wynosić się skąd sie przyszło.

Słoma wielu z butów wygląda, a niszczą psychike ludzi.
Dzieki policji jednego mniej!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pracuś Re: Szkody komunikacyjne za łapówki IP: *.pl 17.02.05, 08:22
      No i dobrze, może wreszcie i tu nastanie ład. Być może wpłynie to na obniżenie
      kosztów ubezpieczeń - mniejsze wypłaty odszkodowań powinny przełożyć się na
      składki. Zjawisko wyłudzania nienależnych odszkodowań znane jest od dawna, a o
      tym, że za dobrą wolę inspektora trzeba płacić, "ulica" dawno mówiła.
      Powinno się jeszcze sprawdzić, w jaki sposób spora ilość kierowców robi
      przeglądy techniczne. Na drogach jest tyle "trupów", że aż strach.
      • Gość: jojo Re: Szkody komunikacyjne za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 11:42
        Prowokacja Policji miała na celu zastraszenie pracowników radomskiego
        inspektoratu. Poczekajmy na wyjaśnienie sprawy, przed ferowaniem wyroków.
    • Gość: van-ivan Spoko.. to synek jednej Pani Dyrektor z tej samej IP: *.udn.pl 18.02.05, 19:47
      branży...zobaczycie włos mu z głowy nie spadnie, załozymy się ??
      • Gość: Pawel Re: Spoko.. to synek jednej Pani Dyrektor z tej s IP: *.radom.pilicka.pl 19.02.05, 15:17
        masz racje to banda złodziei siedzą i grzeją te swoje łapówkarskie dupska
        • Gość: ??? Re: Spoko.. to synek jednej Pani Dyrektor z tej s IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.05, 22:55
          Jak nie macie pojęcia o polityce to się nie wypowiadajcie.Buraki
          • Gość: ??? Re: Bzdury, ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.02.05, 22:57
            • Gość: XYZ Prawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 12:13
              Zobaczymy jak się skończy ta afera, co zrobi mamusia?
      • Gość: Ciekawski Re: Spoko.. to synek jednej Pani Dyrektor z tej s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:51
        Której? Podaj chociaż inicjały.
        • Gość: MM Likwidatorzy w PZU IP: *.udn.pl 21.02.05, 15:16
          Część pracujących w PZU likwidatorów to nieudacznicy i niestety oszuści.W
          zeszłym roku, latem miałem sporą stłuczkę i likwidator robił mi wycenę.Jakież
          było moje zdziwienie gdy na kosztorysie wyceny pojawiły się wszystkie moje
          dane, ale już model samochodu nie zgadzał się zupełnie.Okazało się,że według
          likwidatora mój samochód posiada silnik dwa razy mniejszy niż w rzeczywistości,
          nie ma instalacji gazowej( chociaż zrobił zdjęcia tej instalacji), a rok
          pierwszego zarejestrowania samochodu nie zgadzał się zupełnie.Wszystkie ww
          rzeczy rzutują zasadniczo na wysokość szkody,która niestety została znacząco
          zaniżona. Dopiero moje zdecydowane działanie zmusiło pracowników PZU do
          przyznania się do błedu i przyjęcia reklamacji.KOlejna wycena też niezbyt
          zgadzała się z rzeczywistością, ale już dałem sobie spokój bo to wszystko było
          już ponad moje siły a czas upływał.
        • Gość: van-ivan Re: Spoko.. to synek jednej Pani Dyrektor z tej s IP: *.udn.pl 21.02.05, 20:02
          Nazwisko na literę "R"
    • Gość: aaa Re: Szkody komunikacyjne za łapówki IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 16:25
      Synuś nie ucierpi mamusia nie pozwoli,przynajmniej niektórzy się wystraszyli i
      przystopują:)))
    • Gość: policy Re: Szkody komunikacyjne za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:12
      Sprawa jest bardzo zawila. Ale problem tkwi w samym Inspektoracie. Poruszam sie
      na rynku ubezpieczen od kilku lat i wspolpracuje z wieloma Towrzystwami,
      glownie w Warszawie... i uwazam, ze nie ma gorszego INSPEKTORATU PZU jak w
      Radomiu. Jedno wielkie dno w obsludze klientow, szczegolnie w kontacie z
      posrednikami. Mimo wielu skarg do Oddzialu Okregowego nikt nie zareagowal. Moze
      czas najwyzszy cos z tym zrobic i po prostu zmienic post PRLowski Zarzad PZU SA
      w Radomiu? Chyba ze znowu po Inspetoracie w Opolu wyjdzie kolejna afera.. tym
      razem Radomska. A przypuszczam, ze gdyby kontrola jakakolwiek weszla do
      radomskiego PZU nie jedno by znalazla. Zwlaszcza, ze to firma rodzinna :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka