Dodaj do ulubionych

wypoczynek ze strażnikiem

IP: *.4it.net.pl 05.06.02, 11:40
Wczorajszy wieczór. Siedzę sobie na ławeczce w (tzw.) parku Kościuszki, napawam
się ciszą i spokojem. Nagle warkot!!! Alejką jadą dwa grubasy na skuterach!
Koniec świata (i spokoju). Jeden sobie jeszcze wjechał na górkę, żeby sprawdzić
moc silnika. Tak zwany patrol straży miejskiej, choć raczej dziecinna
bezmózgowców zabawa. Normalny cyrk za pieniądze podatników. A jeszcze mają być
patrole konne. Litości!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jdk Re: wypoczynek ze strażnikiem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.06.02, 11:44
      Nie zaluj im! Nikt ich nie lubi, caly czas ktos sie ich o cos czepia, sami sa
      sfrustrowani, bo nie nadawali sie ani do policji, ani do gangow, to niech
      chociaz troche rozrywki maja - pojezdza sobie na skuterkach albo na konikach
      po parku, to moze sie troche uspokoja...

:)
      • Gość: Tomek Re: wypoczynek ze strażnikiem IP: *.internet.radom.pl 05.06.02, 14:10
        Mój kolego poszedł na wajsy i go na tych skuterkach po Leśniczówce ganiali.
        • Gość: jdk Re: wypoczynek ze strażnikiem IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.06.02, 14:19
          Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Mój kolego poszedł na wajsy i go na tych skuterkach po Leśniczówce ganiali.

No widzicie! Nie odmawiajcie chlopakom odrobiny rozrywki! :)
          • Gość: Tomek Re: wypoczynek ze strażnikiem IP: *.internet.radom.pl 06.06.02, 18:51
            Gość portalu: jdk napisał(a):

> Gość portalu: Tomek napisał(a):
            >
            > > Mój kolego poszedł na wajsy i go na tych skuterkach po Leśniczówce ganiali
            > .
            >
            >
            > No widzicie! Nie odmawiajcie chlopakom odrobiny rozrywki! :)

Ale byli jacyś równi. Bo o n uciekł tylk oz matmy i chemii i jak go złapali (bo
            on w tej Leśni zamiast uciekać i przez rzezczke skakać to o n na ulice wyleciał)
            to się z niego śmialai
            - co, z jednej lecki uciekłeś?
            - nie, z dwóch
            - to nie wiesz, że z całego dnia się spie*****, a nie z dwóch lekcji.
            I go puścili.
      • Gość: GammaRay Re: wypoczynek ze strażnikiem IP: *.chemia.pk.edu.pl 05.06.02, 14:16
        Gość portalu: jdk napisał(a):

> pojezdza sobie na skuterkach albo na konikach
        > po parku, to moze sie troche uspokoja...
        >
        > :)

a moze ktoregos konik wierzgnie w pusty łeb i receptory sie ponastawiają na własciwe czestotliwosci ;-)
        • Gość: bodzio Re: wypoczynek ze strażnikiem IP: *.4it.net.pl 06.06.02, 11:12
          Wczoraj nie jeździli, opijali chyba awans - tragifarsę na ten temat, oczywiście
          z udziałem prezydenta miasta, widziałem w damiTV.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka