Gość: Wata IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 10:26 Po włączeniu nowego nadajnika koło Przytyka pogorszył się odbiór polsatu i pozostałych kanałów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzyś Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:12 Jakiego znów Przytyka? jaki nadjanik tam włączyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wata Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 11:18 sory Przysucha/kozłowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolby Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:19 Kup sobie porzadną antene a nie jakieś dziadostwo, a przede wszystkim to dobrze ją ustaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wata Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 11:22 dobrą to znaczy jaką mieszkam na Kapturze i próbowałem już prawie wszystkich anten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolby Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:27 no to bez przesady ja mieszkam na wacynie i mam zwykłą siatkową nawet wzmacniacza nie mam w środku. Tylko ja nie kupowałem jej w markecie tylko w sklepie RTV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wata Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 11:33 I powiesz mi że odbierasz na tej antenie wszystkie programy ja mam siatkową i kierunkową i gucio moge kęcić we wszystkie strony i hała próbowałem na dachu i na balkonie z jedna i drugą i z obiema naraz i nie kupowałem w markecie a w rtv i to z mocniejszą płytką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolby Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:22 to nie wiem może masz jakieś wkładki kanałowe w instalacji albo słabe kable. Ja mam siatkę i wszystko idzie pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka76 Re: Słaby odbiór telewizji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:36 Potwierdzam, u mnie jest to samo, nic nie pomaga, a kiedyś było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Ann Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 12:55 Witam wszystkich. Ja tez mieszkam na Kapturze i nie odbieram Polsatu :-( Z tego, co wiem, nikt na mojej ulicy nie odbira ... no chbya, ze ktos ma satelite... Jestem niepocieszona :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.visp.energis.pl 05.05.05, 18:37 to prawda, mój wujek na kapturze ma kichowy!!!!!!!!! Ja na Długojowie jakoś odbiera i jest galante!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:54 witam Też mieszkam na Wacynie i od kiedy wyłaczyli tutejszy nadajnik nie mam polsatu. i trudno. założyłem satelitę i jakoś sobie radzę bez polsatu w którym były reklamy po 10 albo i 15 minut w trakcie filmu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolby Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:24 ale bzdury piszesz ustawa KRRiT zezwala na nadawanie reklam w odstępach minimum 20 minut i każda stacja komercyjna tak robi Włącznie z TV4 TVN i innymi. JA mieszkam na wacynie i odbiór z Przysuchy a nie Przytyka mam super. Powtarzam raz jeszcze zamontujcie sobie właściwe anteny i kable a nie jakiś szajs sprzedawany przez nieznających się instalatorów, którym jest na rękę żeby wam żle odbierało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BobSajgon Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.radom.pilicka.pl 05.05.05, 22:59 Masz rację. Ja uczyniłem to samo. Wpierw kombinowałem z różnymi antenami ale z marnym skutkiem. Pan DOLBY chrzani że to wyłącznie wina anteny bo tak ja jak i moi sąsiedzi próbowaliśmy różne. Ale nie ma tego złego...właściwie to nawet ciesze się że nie mam już tego durnowatego kanału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:16 Kup sobie kolorowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchol Re: Słaby odbiór telewizji IP: 80.50.60.* 18.05.05, 08:57 Ja zrobiłem odwrotnie - miałem zestaw trzech anten: osobno do 1, 2 TVP i kierunkową Polsatu i TV4. Po skasowaniu nadajnika w Radomiu przestawiłem się na Kozłowiec i kicha. Jak dobrze odbierała "dwójka", to nie było Polsatu, jak była "jedynka", to nie było TV4. W akcie rozpaczy w hali Korej kupiłem pokojowę antenę ze wzmacniaczem za 27 zł. Na pięć dostępnych kanałów (czyli jeszcze WOT) mam w dobrej jakości zawsze cztery. W zależności od ustawienia anteny gorzej odbiera albo "czwórka" albo WOT. Jakbym nie ustawił, to i tak nie mam telegazety TV4. Czy tylko ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolby Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:19 TV 4 nie nadaje telegazety w całej Polsce nawet na platformach cyfrowych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Słaby odbiór telewizji IP: *.radom.pl 19.05.05, 13:45 Wszystk0 zależy od napięcia sprawdz to Odpowiedz Link Zgłoś