Gość: radomiak.boo.pl IP: *.53.udn.pl 24.02.05, 16:19 www.radomiakradom.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronin Radomiaczku pokaz sie z jak najlepszej strony..... IP: *.aei.ca 24.02.05, 19:02 na krotkich wystepach na Litwie. A moze trener Broniszewski przywiezie z Litwy jakiegos dobrego walczaka? Dobrze by bylo bo dobrych napastnikow nigdy nie za duzo. Zycze druzynie Zielonych duzo wrazen i zwycieskich sparingow na Litwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Będzie dobrze, IP: 217.17.35.* 25.02.05, 15:32 Ronin zauważam, że jednak piszesz krótsze teksty i bardziej tak "na okrągło". Czy wpłynęły na to głosy krytyki, które wobec Ciebie niedawno kierowali, dwaj uczestnicy forum dyskusyjnego w radomskiej GW. Czyżbyś zgadzał się z tymi wywodami, że prezentujesz "radosny", "małorealny" optymizm, pisząc o tym, że w rundzie wiosennej będzie Radomiakowi wiodło się znacznie lepiej niż jesienią. Ronin ja Cię namawiam pisz nadal, tak jak pisałeś dotychczas. Ty masz ten komfort psychiczny, że nikt nie może zaszufladkować Ciebie, do żadej Grupy Interesów (radomskie piekiełko), z uwagi na odległość miejsca, skąd Ty piszesz swoje, moim zdaniem ciekawe i obiektywne teksty. Trzymaj się chłopie, myślę, że Twój ukochany Radomiaczek zostanie w drugiej lidze, czego ja chcę równie mocno, jak i TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi bedzie gites IP: *.radom.pilicka.pl 26.02.05, 15:49 No ja mysle ze stac nas na 16 miejsce, a to oznacza pojedynek z druzyna z 3 mazowieckiej ( Mazowsze, Pelikan moze Łomza)- damy rade baraze to jedyne na co nas stac bo mamy 18 punktow do 11 miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk wyniki sie nie licza!byle wrocila druzyna! IP: *.rutex.slask.pl 24.02.05, 21:05 zgrana, waleczna, glodna sukcesu i z litewskim desantem!!!! DRUGA LIGA DRUGA LIGA RADOMIAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:29 Pozostanie Radomiaka w II lidze jest całkiem możliwe i realne. Dobre transfery jak do tej pory zimą, może jeszcze uda się kogoś pozyskać i całkiem niezły trener (całe szczęście że Wójcik w pore odszedł bo teraz mogłaby być katastrofa) pozwalają rokować nadzieję że Radomiaczek się utrzyma. Zobaczymy po pierwszym meczu. Już nie mogę się doczekać. Mława gra z KSZO, Radomsko z Zagłębiem, a Radomiaczek z mającą problemy Szczakowianką. Koniec tabel po 18 kolejce mogłby wyglądać tak: Mława 13, Radomsko 11, Radomiak 10 Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: 213.199.193.* 25.02.05, 20:12 ale miejmy nadzieje ze inni dadza nam postrzelac i sami nie beda kopac pilki do bramki Radomiaka, raczej jest to nierealne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&T Już są powody do zadowolenia IP: *.chello.pl 25.02.05, 23:00 Ja się już ucieszyłem bo nie będziemy musieli patrzeć wiosną na nieporadność Pana Siary. Aby mieć jeszcze więcej radości wiosną, np. z poczynań Kacprzaka, który wiosną może pokaże, że potrafi być bardziej agresywny i nieustępliwy, bo grać to On umie, tylko, co zrobić żeby chciało Mu się chcieć "grać na 100%". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: *.pl 26.02.05, 12:12 A za co to sRadomiaczek jedzie za granicę - długów musiał sobie narobić niezłych chyba - i dobrze, jak spadnie to go przy okazji nareszcie rozwiążą z powodu bankructwa i będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:04 WAŁĘSA NA SYBIR !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Radomiak Radom - Zalgiris Wilno 2-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:49 Wygrali i to powód do radości i optymizmu. Będzie dobrze. Czekamy na ligę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok nie podniecaj sie..... IP: 213.199.193.* 26.02.05, 20:04 w lidze Radomiak i tak dostanie baty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T&T Jest się z czego cieszyć. IP: *.chello.pl 26.02.05, 22:00 "Kibicu", nie zwracaj uwagi na tych malkontentów, ja też cieszę się z każdego zwycięstwa, nawet w meczu sparingowym. Moja dewiza to: "optymizm = sukces" a "pesymizm = porażka". Jeszcze niejednego nieżyczliwego Zielonym, Radomiak wiosną zaSZOKuje ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok nie podniecaj sie (Polonija Wilno 6-1 Radomiak) IP: 213.199.193.* 27.02.05, 15:47 w lidze bedzie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic sportowy Spokojnie to tylko sparingi. IP: *.udn.pl 27.02.05, 16:09 Liga zweryfikuje możliwości zielonych. Oby sie utrzymali ale będzie to cholernie trudne.Mk,Ronin itp kibiców pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś