Dodaj do ulubionych

Kadra Radomiaka na Litwę

IP: *.53.udn.pl 24.02.05, 16:19
www.radomiakradom.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronin Radomiaczku pokaz sie z jak najlepszej strony..... IP: *.aei.ca 24.02.05, 19:02
      na krotkich wystepach na Litwie. A moze trener Broniszewski przywiezie z Litwy
      jakiegos dobrego walczaka? Dobrze by bylo bo dobrych napastnikow nigdy nie za
      duzo. Zycze druzynie Zielonych duzo wrazen i zwycieskich sparingow na Litwie.
      • Gość: Trendy Będzie dobrze, IP: 217.17.35.* 25.02.05, 15:32
        Ronin zauważam, że jednak piszesz krótsze teksty i bardziej tak "na okrągło".
        Czy wpłynęły na to głosy krytyki, które wobec Ciebie niedawno kierowali, dwaj
        uczestnicy forum dyskusyjnego w radomskiej GW. Czyżbyś zgadzał się z tymi
        wywodami, że prezentujesz "radosny", "małorealny" optymizm, pisząc o tym, że w
        rundzie wiosennej będzie Radomiakowi wiodło się znacznie lepiej niż jesienią.
        Ronin ja Cię namawiam pisz nadal, tak jak pisałeś dotychczas. Ty masz ten
        komfort psychiczny, że nikt nie może zaszufladkować Ciebie, do żadej Grupy
        Interesów (radomskie piekiełko), z uwagi na odległość miejsca, skąd Ty piszesz
        swoje, moim zdaniem ciekawe i obiektywne teksty. Trzymaj się chłopie, myślę, że
        Twój ukochany Radomiaczek zostanie w drugiej lidze, czego ja chcę równie mocno,
        jak i TY.
        • Gość: fifi bedzie gites IP: *.radom.pilicka.pl 26.02.05, 15:49
          No ja mysle ze stac nas na 16 miejsce, a to oznacza pojedynek z druzyna z 3
          mazowieckiej ( Mazowsze, Pelikan moze Łomza)- damy rade
          baraze to jedyne na co nas stac bo mamy 18 punktow do 11 miejsca
    • Gość: mk wyniki sie nie licza!byle wrocila druzyna! IP: *.rutex.slask.pl 24.02.05, 21:05
      zgrana, waleczna, glodna sukcesu i z litewskim desantem!!!! DRUGA LIGA DRUGA
      LIGA RADOMIAK!!!
    • Gość: kibic Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 18:29
      Pozostanie Radomiaka w II lidze jest całkiem możliwe i realne. Dobre transfery
      jak do tej pory zimą, może jeszcze uda się kogoś pozyskać i całkiem niezły
      trener (całe szczęście że Wójcik w pore odszedł bo teraz mogłaby być katastrofa)
      pozwalają rokować nadzieję że Radomiaczek się utrzyma. Zobaczymy po pierwszym
      meczu. Już nie mogę się doczekać. Mława gra z KSZO, Radomsko z Zagłębiem, a
      Radomiaczek z mającą problemy Szczakowianką. Koniec tabel po 18 kolejce mogłby
      wyglądać tak: Mława 13, Radomsko 11, Radomiak 10 Będzie dobrze.
      • Gość: szok Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: 213.199.193.* 25.02.05, 20:12
        ale miejmy nadzieje ze inni dadza nam postrzelac i sami nie beda kopac pilki do
        bramki Radomiaka, raczej jest to nierealne
        • Gość: T&T Już są powody do zadowolenia IP: *.chello.pl 25.02.05, 23:00
          Ja się już ucieszyłem bo nie będziemy musieli patrzeć wiosną na nieporadność
          Pana Siary. Aby mieć jeszcze więcej radości wiosną, np. z poczynań Kacprzaka,
          który wiosną może pokaże, że potrafi być bardziej agresywny i nieustępliwy, bo
          grać to On umie, tylko, co zrobić żeby chciało Mu się chcieć "grać na 100%".
    • Gość: Młody Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: *.pl 26.02.05, 12:12
      A za co to sRadomiaczek jedzie za granicę - długów musiał sobie narobić
      niezłych chyba - i dobrze, jak spadnie to go przy okazji nareszcie rozwiążą z
      powodu bankructwa i będzie spokój.
      • Gość: mk Mlody na sybir! IP: *.rutex.slask.pl 26.02.05, 18:30
    • Gość: lipa Re: Kadra Radomiaka na Litwę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:04
      WAŁĘSA NA SYBIR !!!!!!!!!!!!
      • Gość: mk LIPA NA SYBIR! IP: *.rutex.slask.pl 26.02.05, 18:29
    • Gość: kibic Radomiak Radom - Zalgiris Wilno 2-1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:49
      Wygrali i to powód do radości i optymizmu. Będzie dobrze. Czekamy na ligę
      • Gość: szok nie podniecaj sie..... IP: 213.199.193.* 26.02.05, 20:04
        w lidze Radomiak i tak dostanie baty
      • Gość: T&T Jest się z czego cieszyć. IP: *.chello.pl 26.02.05, 22:00
        "Kibicu", nie zwracaj uwagi na tych malkontentów, ja też cieszę się z każdego
        zwycięstwa, nawet w meczu sparingowym. Moja dewiza to: "optymizm = sukces"
        a "pesymizm = porażka". Jeszcze niejednego nieżyczliwego Zielonym, Radomiak
        wiosną zaSZOKuje ! ! ! ! ! !
        • Gość: szok nie podniecaj sie (Polonija Wilno 6-1 Radomiak) IP: 213.199.193.* 27.02.05, 15:47
          w lidze bedzie tak samo
          • Gość: kibic sportowy Spokojnie to tylko sparingi. IP: *.udn.pl 27.02.05, 16:09
            Liga zweryfikuje możliwości zielonych. Oby sie utrzymali ale będzie to
            cholernie trudne.Mk,Ronin itp kibiców pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka